همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

هر کدومش یه سری بازی ها دارن که اون یکی نداره! حال شما باید ببینی علاقه ات کدوم وریه؟! البته بازی های مشترک هم زیاد دارن.
برا خودم نمیخوام ..برا یه بچه 14 ساله دارم میخرم ...یه فیفا 14-2تا هم بگین که هم انلاینش حال بده هم تک نفرش....

اقا كينكت من همين يه سيم رو دارخ اما روشن ميشه ولي عمل نميكنه
uqa5e3yb.jpg

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

دوستان سلام میشه لطف کنید و بنده رو راهنمایی بفرمایین
بنده یه اکانت گلد یکماهه دارم ولی متاسفانه نمیتوانم به چه صورت واردش کنم
ودر ضمن حجم بازی تایتانفال چقدر هست من دارم دانلود میکنم ولی خیلی کند دانلود میشه فکر میکنم که زیاد باشه
و در اخر هم اگه دستگاه به اینترنت وصل باشه و نه بازی و نه ابدیتی دانلود کنم باز هم حجم کم مشه اخه من طی دو روز ۱۰ گیگ حجم از دست دادم ولی خودم نمیدونم بابت چی بوده
ممنون میشم کمک بفرمایین

ودر ضمن حجم بازی تایتانفال چقدر هست من دارم دانلود میکنم ولی خیلی کند دانلود میشه فکر میکنم که زیاد باشه
و در اخر هم اگه دستگاه به اینترنت وصل باشه و نه بازی و نه ابدیتی دانلود کنم باز هم حجم کم مشه اخه من طی دو روز ۱۰ گیگ حجم از دست دادم ولی خودم نمیدونم بابت چی بوده
ممنون میشم کمک بفرمایین

خب اقا حسین به لینکی که بهت میدم برو اموزشش هست البته میتونی از خود کنسول بری به بخش استور و از اونجا کد رو وارد کنی

فروش كارت هاي Xboxlive
اپدیت بازی هم موقع دانلود نوشته شده 1300 مگ هست نه زیاد نیست

دستگاه شما غیر ممکنه که 10 گیگ حجم از شما گرفته باشه مشکل از جای دیگست چون کل اپدیت هایی که تا الان برا کنسول امده یه گیگ هم نیست

ممنون میشم کمک بفرمایین

شما باید اکانت گلد رو بری قسمت setting بعد اکانت رو از قسمت چپ خط چهارم یا پنجم از اون قسمت وارد کنی وقتی آنلاین هستی.این رو هم بگم که وقتی بازی رو سیستم ایکس باکس نصب میشه این دستگاه به صورت خودکار هر بازی که داخل دستگاه رفته باشه رو آپدیتش رو میگیره منم همین مشکل رو داشتم مگر اینکه بازیی رو نمیخوای uninstall کنی.احتمالا آپدیت اون بازیهایی که داخل دستگاه گذاشتی رو داره میگیره.

خب اقا حسین به لینکی که بهت میدم برو اموزشش هست البته میتونی از خود کنسول بری به بخش استور و از اونجا کد رو وارد کنی

فروش كارت هاي Xboxlive
اپدیت بازی هم موقع دانلود نوشته شده 1300 مگ هست نه زیاد نیست

دستگاه شما غیر ممکنه که 10 گیگ حجم از شما گرفته باشه مشکل از جای دیگست چون کل اپدیت هایی که تا الان برا کنسول امده یه گیگ هم نیست

شما باید اکانت گلد رو بری قسمت setting بعد اکانت رو از قسمت چپ خط چهارم یا پنجم از اون قسمت وارد کنی وقتی آنلاین هستی.این رو هم بگم که وقتی بازی رو سیستم ایکس باکس نصب میشه این دستگاه به صورت خودکار هر بازی که داخل دستگاه رفته باشه رو آپدیتش رو میگیره منم همین مشکل رو داشتم مگر اینکه بازیی رو نمیخوای uninstall کنی.احتمالا آپدیت اون بازیهایی که داخل دستگاه گذاشتی رو داره میگیره.

ممنونم از شما عزیزان اره متاسفانه ابدیت بازی ها بود ایا راهی داره که قبل از ابدیت از خودم سوال کنه و به صورت اتومات شروع به ابدیت نکنه
و راستی این دسته هارو به چه صورت باید ابدیت کرد
سپاسگزارم

سلام
من هر بار آپدیت های این بازیRYSE رو انجام میدم اعصابمو به هم میریزه اولا که کلی طول میکشه تا دانلود کنه (من سرعت دانلودم تو کامپیوتر ۲۶۰kb هست )بعدش که دانلود کرد بعضی مواقع میگه به دیسک احتیاج هست بعد میذاریش رو حالت instant on اصلا دانلود نمیشه با اینکه تیک دانلود رو زدم.در آخرم بعداز اتمام دانلود نیم ساعت یا بیشتر طول میکشه تا نصب کنه .برای شماهم همینجوره؟ من به نظرم میرسه شاید باید بعد از دانلود یه ریستارت کنم تا نصبش درست انجام بشه آیا همینطوره؟

یعنی میشه این بازی هایی که واسه دانلود گذاشتن را ریخت روی هارد و اجرا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله میشه،هارد اکسترنال مثل هارد خود دستگاه عمل میکنه و البته با قابلیت جابجایی،
یعنی شما میتونی ابدیت ها و دی ال سی ها و بازی ها رو از یه کنسول به کنسول دیگه جابجا کنی،
یعنی یه نفر یه ابدیتی رو دانلود میکنه ۱۰۰ نفر دیگه میتونن استفاده کنن،فوق العادست.

بله میشه،هارد اکسترنال مثل هارد خود دستگاه عمل میکنه و البته با قابلیت جابجایی،
یعنی شما میتونی ابدیت ها و دی ال سی ها و بازی ها رو از یه کنسول به کنسول دیگه جابجا کنی،
یعنی یه نفر یه ابدیتی رو دانلود میکنه ۱۰۰ نفر دیگه میتونن استفاده کنن،فوق العادست.

منظورم دانلود از اینجا هست
XBOX ONE Archives �

- - -ویرایش - - -

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or