همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان من اگه خدا بخواد اول تیر وان میخرم کلا هم وان رو خیلی خیلی بیشتر از ps4دوست دارم.ولی خداییش تعداد کسایی که ps4دارن خیلی بیشتره چرااااا اخه چرا این موضوع خیلی منو اذیت میکنه

دوستان من اگه خدا بخواد اول تیر وان میخرم کلا هم وان رو خیلی خیلی بیشتر از ps4دوست دارم.ولی خداییش تعداد کسایی که ps4دارن خیلی بیشتره چرااااا اخه چرا این موضوع خیلی منو اذیت میکنه

واسه انحصاری، و رزولوشن بیشتر و مارک سونی :دی و....

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

رزولوشن بیشتر در ایکس باکس هم حل شده
بازی ولفانشتین با رزولوشن و فریم برابر با نسخه پلی استیشن گرافیک بهتری رو هم ارائه میده
نسخه واچ داگر ایکس باکس هم گرافیک بیبشتری داره و در انحصاری ها مایکرو سافت این نسل انحصاری داشتن رو خیلی جدی گرفته و تا الان بهتر عمل کرده

اکثر مردم ایران آشغالشونو توی خیابون میریزند
اکثر مردم ایران ماشینشونو در عین کمبود آب، هفته ای دوبار با شیلنگ توی خونه میشورند و یا وقتی میرن حموم 45دقیقه فقط آواز میخونن اونم با شیر آب باز!
اکثر مردم ایران به جای اینکه از پل عابر پیاده رد بشن، از وسط اتوبان رد میشن
اکثر مردم ایران کمربند ایمنی رو موقع رانندگی نمیبندندا
کثر مردم ایران قلیون میکشند
اکثر مردم ایران محیط زیست رو به گند میکشند
اکثر مردم ایران هنوز بلد نیستند چطوری باید در صف ایستاد
اکثر مردم ایران هنوز رعایت حقوق دیگران رو بلد نیستند
اکثر مردم ایران روز اول صف سبدکالا همدیگر رو توی صف له میکنند ولی هفته بعد میبینی همون فروشگاه داره سبد کالا ارایه میده ولی یک نفر هم توی صف نیست!
اکثر مردم ایران رعایت نکردن قانون رو افتخار میدونن!
اکثر مردم ایران گوشی میخرند 2 میلیون تومان (واسه کلاس گذاشتن) ولی بلد نیستند روش یه نرم افزار نصب کنند! میرن 150 هزار تومان میدن براشون انگری برد نصب کنند!
اکثر مردم ایران فکر میکنند الان دهه هفتاده و یه غول بلا منازع در تکنولوژی به نام سونی وجود داره و بقیه شرکتها به درد نمیخورند! درحالی که الان شرکت Huawei گوشی تولید میکنه دقیقا با همون کیفیت سامسونگ و سونی شایدم بیشتر، ولی با نصف قیمت قیمت. ولی اکثر مردم ایران بازم میرن سامسونگ و سونی میخرند!
جالب اینجاست گوشی دست اکثر مردم ایران هم همیشه یکی دو مدل خاصه! گلکسی اس 5! من هنوز دلیل اینکه چرا دست همه گلکسی اس 5 هست رو نفهمیدم!

اکثر مردم ایران ...
با توجه به این موارد، من هیچ وقت با نظر این اکثریت در اکثر مواقع موافق نیستم!

آخرین ویرایش:
اکثر مردم ایران ماشینشونو در عین کمبود آب، هفته ای دوبار با شیلنگ توی خونه میشورند و یا وقتی میرن حموم 45دقیقه فقط آواز میخونن اونم با شیر آب باز!
اکثر مردم ایران روز اول صف سبدکالا همدیگر رو توی صف له میکنند ولی هفته بعد میبینی همون فروشگاه داره سبد کالا ارایه میده ولی یک نفر هم توی صف نیست!
اکثر مردم ایران گوشی میخرند 2 میلیون تومان (واسه کلاس گذاشتن) ولی بلد نیستند روش یه نرم افزار نصب کنند! میرن 150 هزار تومان میدن براشون انگری برد نصب کنند!
اکثر مردم ایران فکر میکنند الان دهه هفتاده و یه غول بلا منازع در تکنولوژی به نام سونی وجود داره و بقیه شرکتها به درد نمیخورند! درحالی که الان شرکت Huawei گوشی تولید میکنه دقیقا با همون کیفیت سامسونگ و سونی شایدم بیشتر، ولی با نصف قیمت قیمت. ولی اکثر مردم ایران بازم میرن سامسونگ و سونی میخرند!
جالب اینجاست گوشی دست اکثر مردم ایران هم همیشه یکی دو مدل خاصه! گلکسی اس 5! من هنوز دلیل اینکه چرا دست همه گلکسی اس 5 هست رو نفهمیدم!

اکثر مردم ایران ...

وااااای عااااالی بود دمت گرم خیلی خوب بود
کسایی هم که ps4دارن فقط یه چیز بلدن بگن رزولوشن ps4بالا تره خخخخخ از این به بعد میشه به عنوان ترول ازش استفاده کرد:d

وقتى ٣٦٠ همون بازيو توى رزولشن فول اچ دى اجرا ميكنه واسه چى وان نتونه؟؟!!! همه فكر ميكنن سخت افزار وان مشكل داره!! كاش فقط يخورده سطح اطلاعاتشونو ببرن بالا!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

وقتى ٣٦٠ همون بازيو توى رزولشن فول اچ دى اجرا ميكنه واسه چى وان نتونه؟؟!!! همه فكر ميكنن سخت افزار وان مشكل داره!! كاش فقط يخورده سطح اطلاعاتشونو ببرن بالا!!

360 بازی ها رو upscale می کنه ، رزولوشن Native پایین تر از این حرفاست

اکثر مردم ایران ...

حرفاتو در کل قبول دارما. نظرمم کم کم داره میره سمت X1 ولی درباره ی آمار فکر کنم جهانی سونی بیشتر فروخته که اونم در ادامه فکر کنم به هم برسن!

360 بازی ها رو upscale می کنه ، رزولوشن Native پایین تر از این حرفاست

حرف شما متين ولى علتش رو فكر كنم الان همه كسايى كه وان دارن بدونن اين لينكى كه ميدم رو كامل بخونيد خيلى قشنگ توضيح داده البته سايتش فعلا تعطيله ولى پيشنهاد ميكنم اين لينكو يه جا ذخيره كنيد بعدا نگاه كنيد واقعا خوب توضيح داده بود
http://www.takingame.com/blog/2014/05/01/بررسی-و-تحلیل-سخت-افزاری-کنسول-xbox-one/

فروش ps4 فقط فقط و فقط برا این بیشتره که یا یه عده ای کلا از قدیم الایام فن سونی بودن یا بخاطر نمایش چشمگیر سونی در اخرای نسل قبله.
به مرور زمان فروش دو کنسول متعادلتر میشه و در دراز مدت مایکروسافت از رقیبش پیشی میگیره.عین روز برام روشنه.

حرفاتو در کل قبول دارما. نظرمم کم کم داره میره سمت X1 ولی درباره ی آمار فکر کنم جهانی سونی بیشتر فروخته که اونم در ادامه فکر کنم به هم برسن!

در اینکه سونی بیشتر فروخته شکی نیست. بحث من سر نسبت فروش در جهان و ایرانه.
در جهان مثلا سونی ۲۰ درصد بیشتر فروخته که اونم بیشتر به خاطر ۱۰۰ دلار ارزونترشه ولی در ایران ۷۰۰ الی ۹۰۰ درصد بیشتر فروخت!!!
شما آمار بازدیدکنندگان فرومهای همین انجمن رو در نظر بگیر:
PS4: ۳۶ بازدیدکننده
Xbox One: ۵ بازدید کننده

جالب اینجاست توی ایران این دو کنسول نقریباً هم قیمتند و اختلافشون به اندازه ۱۰۰ دلار برای یه خارجی نیست.

Sent from my RM-914_im_mea3_1023 using Tapatalk

بچه ها من دموی کینکت ریوالز رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام اجراش بکنم میگه نمیشه و باید دیسک رو بذارم داخل دستگاه چیکار کنم؟

ببخشید قصد جسارت ندارم. ولی وقتی مشکلات شما رو میبینم یاد آقای همساده توی کلاه قرمزی میفتم :D

کلا مشکلات عجیبی برااتون اتفاق میفته.

من دموی این بازی رو قبلا گرفتم دوتا دمو داشت:

۱. Kinect Sports Rivals HUB

۲. Kinect Sports Rivals

الان نمیدونم هنوزهم این دوتاست یا نه ولی اگه مورد اول باشه تنها یه منوی به درد نخوره و بدون مورد دوم اصلا اجرا نمیشه ولی اگه مورد دوم باشه، باید به راحتی اجرا بشه. اگه مورد دومه و مشکل دارید، انگشت مبارکتون رو به مدت ۱۵ ثانیه روی چراغ دستگاه نگه دارید تا کنسول خاموش شه. بعدش بعد از ۱۰ ثانیه کنسول رو روشن کنید و مشکل رو بررسی کنید.

Sent from my RM-914_im_mea3_1023 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or