همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اوه بچه ها عجب شانسی آوردم قبل از اتمام موجودی هدست استریو تونستم بخرمش همون روز آخرش! هدست استریو خداست خداست خیلی کیفیت جالبی داره تونستم فقط با 285 تومن بگیرم البته بگم که تو توپخونه میگفتن 540 هزار تومن!
اینم یک ویدئو از آنباکسینگ هدست استریوی ایکس باکس وان(یکم توپوق میزنم البته)
http://xboxclips.com/video.php?uid=...tose&vid=2bac8eb5-5512-43c3-bad0-0d7e9f3398ed

آخرین ویرایش:
اوه بچه ها عجب شانسی آوردم قبل از اتمام موجودی هدست استریو تونستم بخرمش همون روز آخرش! هدست استریو خداست خداست خیلی کیفیت جالبی داره تونستم فقط با 285 تومن بگیرم البته بگم که تو توپخونه میگفتن 540 هزار تومن!
XboxClips | Apocalyptose playing Upload Studio

داداش من شما دیگه رسما پلی استیشن 4 داری باید بری تو فروم پلی استیشن 4 اینجا ماله کسایی هستش که ایکس باکس وان دارن! شما میتونید دلایل برتری پلی استیشن 4 رو اونجا برای اونها بگید این تاپیک مربوطه به ایکس باکس وان و نه پلی استیشن 4!
106 مگ |:

8-| کوفتت بشه اصلاً بترکه وقتی رو گوشته...8-| شایان من میخواستم بخرم زنگ زدم گفت آخریشو فروختم .....

- - -ویرایش - - -

در تکمیل حرف دوستان عرض کنم که توان مصرفی دستگاه کمتر از 300 وات هست شما یه ترانس 300 وات بخر بیشتر لازم نیست چون خود پاور بریکش تغذیه رو انجام میده به انازه ای که خودش میدونه البته این به زبون سادست
من مقاله تخصصی نوشتم درباره خرید ترانس که بعدا مبذارم تا بخوندی
فعلا همین بدونید که 300 وات کافیه
و بیشتر از 500 وات تلفات پوستی و اهنی رو افزایش میده و باعث میشه که صدای ویز ویز ار ترانس بشنوید

برادر هرچی وات بالاتر باشه فشار کمتر به ترانس میاد من 750 رو خریدم 80 هیچ صدایی هم نمیده و لی 500 خوبه

آخرین ویرایش:
شایان جان بزارش تو اپارات تو کانال خودت حجمش هم کم کن داداش

عـاغـا چرا مایکرو وان رو فقط تو 13 کشور عرضه کرده؟!!
قصد این رو ندارن که تو کشور های بیشتری کنسول رو عرضه کنن؟!
من نمیدونم تو 13 کشور 4 میلیون کنسول فروختن هنره یا تو 70 کشور 7 میلیون کنسول فروختن؟!:-/:|

درود

دوستان من دارم میرم بخرم این نیاز به اینترنتش الان چه جوریه؟ اجباریه؟ همیشه آنلاین باید باشه؟ لطفا سریع جواب بدید...

آخرین ویرایش:
درود

دوستان من دارم میرم بخرم این نیاز به اینترنتش الان چه جوریه؟ اجباریه؟ همیشه آنلاین باید باشه؟ لطفا سریع جواب بدید...
میتونی بازی ها رو آفلاین نصب کنی و آفلاین بازی کنی
اگرم خواستی آنلاین هم بازی کنی بازی ها رو آنلاین نصب کن و آپدیت هاشون رو هم انجام بده بستگی داره سازنده ی بازی چقدر برای آنلاین بازی کردن آپدیت داده باشه
مثلا یه بازی آپدیتش 500 مگ هست یه بازی آپدیتش 4 گیگ!اینکه میگن همیشه باید به نت وصل باشی چرتُ پرتِ:d

عـاغـا چرا مایکرو وان رو فقط تو 13 کشور عرضه کرده؟!!
قصد این رو ندارن که تو کشور های بیشتری کنسول رو عرضه کنن؟!
من نمیدونم تو 13 کشور 4 میلیون کنسول فروختن هنره یا تو 70 کشور 7 میلیون کنسول فروختن؟!:-/:|
ماه September تو بقيه كشور ها هم عرضه ميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or