همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اقا این مسئله ترانس یا پاور بریک برای نمن هم مسئله مهمی شده لطفا با صبر وتخصصی جواب بدین
من میخوام ایکس باکسم چند روز پشت سرهم روشن بذارم اصلا تو فاز خاموش کردنش نیستم
حالا ترانس زیاد داغ میکنه و تو کارگاه های ایران درست میشه این داغ کردنش مشکل به وجود نمیاره؟
من نظرم رو پاور بریک هست چون به اون اجر ایکس باکس وان دیگه چیزی اضافه نمیکنه که بزرگتر بشه

حالا شما بگید کدوم بهتره و چرا
و بگید که ایا من ایکس باکسم رو چند روز روشن بذارم برای ترانسم مشکلی پیش میاد؟ یا نه

ممنون

اقا این مسئله ترانس یا پاور بریک برای نمن هم مسئله مهمی شده لطفا با صبر وتخصصی جواب بدین
من میخوام ایکس باکسم چند روز پشت سرهم روشن بذارم اصلا تو فاز خاموش کردنش نیستم
حالا ترانس زیاد داغ میکنه و تو کارگاه های ایران درست میشه این داغ کردنش مشکل به وجود نمیاره؟
من نظرم رو پاور بریک هست چون به اون اجر ایکس باکس وان دیگه چیزی اضافه نمیکنه که بزرگتر بشه

حالا شما بگید کدوم بهتره و چرا
و بگید که ایا من ایکس باکسم رو چند روز روشن بذارم برای ترانسم مشکلی پیش میاد؟ یا نه

ممنون

داغ کردنش مشکلی ایجاد نمی کنه ، ترانس هم کلا یک سیم پیچ هست که دور یک هسته پیچیده شده ، هیچ چیز خاصی نداره که ایرانی و خارجی داشته باشه
پاوربریک اصل یک سری توی ایران اومد اما در حال حاضر نایابه ، همه چینی ان و کلون که اصلا توصیه نمی شه

شما xbox رو هر چند روز خواستی روشن بزار هیچیش نمی شه ، فقط یه جا باشه هوا درست بهش برسه یک کله کار می کنه، البته با ویژگی Instant On نیازی به یک سره روشن گزاشتن کنسول نیست

داغ کردنش مشکلی ایجاد نمی کنه ، ترانس هم کلا یک سیم پیچ هست که دور یک هسته پیچیده شده ، هیچ چیز خاصی نداره که ایرانی و خارجی داشته باشه
پاوربریک اصل یک سری توی ایران اومد اما در حال حاضر نایابه ، همه چینی ان و کلون که اصلا توصیه نمی شه

شما xbox رو هر چند روز خواستی روشن بزار هیچیش نمی شه ، فقط یه جا باشه هوا درست بهش برسه یک کله کار می کنه، البته با ویژگی Instant On نیازی به یک سره روشن گزاشتن کنسول نیست

اولا ممنون از اسخ و توجه شما
دوما اختیار دارید ترانس فقط یک سیم پیچ نیست بلکه منبع تغذیه ای هست که باید خیلی فاکتور ها در اون رعایت بشه مثلا برای کنترل گرما نویز براش برنامه ای چیده بشه و برای قطع و وصل برق و سوختنش برنامه چیده بشه هدف گذاری بشه

فکر کنم با توجه به پاور بریک ها موجود فعلا صلاح خرید ترانس باشه
در اخر شما عکس و مشخصات پاور بریک های اصل رو دارید بهم بدید؟و ایا محلی رو برای فروشش میشناسید؟بهم میتونی پیغام خصوصی بدی
ممنون از کمکت

اولا ممنون از اسخ و توجه شما
دوما اختیار دارید ترانس فقط یک سیم پیچ نیست بلکه منبع تغذیه ای هست که باید خیلی فاکتور ها در اون رعایت بشه مثلا برای کنترل گرما نویز براش برنامه ای چیده بشه و برای قطع و وصل برق و سوختنش برنامه چیده بشه هدف گذاری بشه

فکر کنم با توجه به پاور بریک ها موجود فعلا صلاح خرید ترانس باشه
در اخر شما عکس و مشخصات پاور بریک های اصل رو دارید بهم بدید؟و ایا محلی رو برای فروشش میشناسید؟بهم میتونی پیغام خصوصی بدی
ممنون از کمکت

این ویژگی هایی که می گی برای ترانس های حرفه ای و صنعتی اه نه ترانس معمولی ، شما برای ایکس باکس با برق 220 ولت ورودی 110 ولت خروجی و 300 وات مصرف نویز که تقریبا نمی گیری دما هم اونقدری بالا نمی ره ، وگرنه در ترانس های حرفه ای اساسی ترین مطلب قبل از همه این ها ایزوله بودن کامل ترانس هست

پاوربریک اصل من خیلی وقته توی ایران ندیدم ، همون اوایل دیدم یکی آورده بود از دبی با قیمت گزافی هم می فروخت البته ، الان هرچی هست چینی اه که از 150-160 تومن می دن تا 240-250 تومن همشونم یکی ان و فیک

سلام میخام این کنسولو بخرم قبلا پی اس۴ داشتم فروختمش !!!
ایا نصب اولیه بازی های ایکس۱ حتما اپدیت میخاد یعنی فورزارو بخرم به نت وصل نباشم بازیو اجرا میکنه یا باید حتما۳گیگ حجمو دانلود کنم بعد اجرا شه ایا فیفا ۱۴ هم رو۹۰۰پی اجرا میشه کلا یه راهنمایی کنید ممنون میشم
نه اپديت نمي خواد و بدون اپديت هم نصب و اجرا ميشه. البته Forza 5 يك سري ماشين و track داره كه با اون اپديت به بازي اضافه ميشه.
FIFA 14 هم 1080P

سلام
دوستان من یه چیزی برام سوال شد من الان نزدیک به 2 هفته ست که وقتی به اکانتم Sign In میشم کلا شبکه لایو قعطه و نوشته شده که:
Your Pins Aren,t Available
Sorry About That .They Should be back soon
بعد تو سمت راست:
?Having Trouble Connecting
It might Be A Problem On Our Side. We're working On it
می خوساتم بدونم برای شما هم همین نوشته شده؟

آخرین ویرایش:
هوووورا

- - -ویرایش - - -

دوستان کسانی که این ابدیت اخری براشون امده. ابدیت کردن لطفا بیان بگن که چه تغییراتی کرده؟؟؟
ممنون میشم.:)

بیشتر مربوط به بر طرف کردن مشکلات DVR clips و Party Chat هستش چند تا دستور صوتی جدید اضافه میشه و در کل میتونی اینجا بخونی

http://majornelson.com/2014/05/02/c...elp-improve-voice-recognition/?linkId=8258955

سلام
دوستان من یه چیزی برام سوال شد من الان نزدیک به 2 هفته ست که وقتی به اکانتم Sign In میشم کلا شبکه لایو قعطه و نوشته شده که:
Your Pins Aren,t Available
Sorry About That .They Should be back soon
بعد تو سمت راست:
?Having Trouble Connecting
It might Be A Problem On Our Side. We're working On it
می خوساتم بدونم برای شما هم همین نوشته شده؟
دوستان یکی جواب مارو بده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or