همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام به دوستان گلم.من فن سونی هستم امروز داشتم تو سایت ایکس باکس چرخی میزدم به سرم زد که اکانت بسازم.اکانت پی اس 4 من ایالات متحده هستش.ایکس باکسم اونجا انتخاب کنم ریجن اکانتمو؟تو پلی استیشن که فرق داره قیمتا و ....اینجا چطوره؟؟؟بعد کشور رو ایالات متحده بزنم یا ایران؟؟؟ایران بزنم میشه ریجن چند؟؟تعجبه ایران رو داشت.

سلام به دوستان گلم.من فن سونی هستم امروز داشتم تو سایت ایکس باکس چرخی میزدم به سرم زد که اکانت بسازم.اکانت پی اس 4 من ایالات متحده هستش.ایکس باکسم اونجا انتخاب کنم ریجن اکانتمو؟تو پلی استیشن که فرق داره قیمتا و ....اینجا چطوره؟؟؟بعد کشور رو ایالات متحده بزنم یا ایران؟؟؟ایران بزنم میشه ریجن چند؟؟تعجبه ایران رو داشت.

شما اگه از خارج ابران به شبکه لایو ایکس باکس وصل شی هیچ مشکلی نداری هر کشوری هم میخوای انتخاب کن ولی از داخل ایران اگه بخوای اکانت ماکروسافت داشته باشی و خرید کنی باید یه کشور دیگه بزنی غیر از ایران....کلاً ریجنا فرقی با ها ندارن که فعلاً ولی ایران به ریجن 3 نزدیکتره ....

- - -ویرایش - - -

دوستان x1 تا چند ساعت که پشت سر هم بازی کنید داغ نمیکنه؟؟؟

برادر ایکس باکس طبق گفته مایکرسافت تا 10 سال میتونه بطور مداوم روشن باشه........اصلاٌ دیگه بحص گرما موردی نداره و این مشکل برای همیشه برطرف شده.....نه صدا داره نه گرما البته وقتی شما به دستگاه دست بزنی بطور طبیعی حرارت به بیرون میده مثل پاوره کیسه کامپیوتر کاملاٌ عادیه....

تفاوت خاصی نداره فقط اگر ایالات متحده آمریکا رو انتخاب کردی ایالت آلاسکا رو انتخاب کن و آدرس بده که مالیات کم نشه موقع خریدهای آیندت.

ترانس ها خوب و بد ندارن چون کارخونه ای نیستن و تو کارگاه تولید میشن. ترانس 300 وات یا بالاتر توصیه میشه برای وان قیمتش هم از 70-80 داره به بالا. اگر خیلی میترسین سر ترانس و برق 500 وات بخرین خیالتون باش راحت باشه.
من ترانس 750 واتو بیشتر توصیه میکنم خودم تو مرکز کامپیوتر پایتخت تهران دیدم چند تا ترانس اینقدر داغ شده بود قسمت پیریزش اب شده بود...با یه مهندس الکترنیک صحبت کردم گفت وات بالاتر کمتر فشار میاره مشکل مصرف برقم نداره چون همون قدر که وات میگشی برق مصرف میکنه.....پس وات بالاتر دوام بالاتری داره.

دوستان من میخوام وان بخرم

اما واقعا این قضیه ترانس رو مخمه!

از نظر سر و صدا و سلامت دستگاه مشکلی ایجاد نمیکنه؟ خدایی خیلی رو مخ نیست؟

دوستان من میخوام وان بخرم

اما واقعا این قضیه ترانس رو مخمه!

از نظر سر و صدا و سلامت دستگاه مشکلی ایجاد نمیکنه؟ خدایی خیلی رو مخ نیست؟

اصلا رو مخ نیست :-??
من دستگاه زیاد دیدم که با ترانس کار می کنه، خیلی از دیوایس هایی که وارد می کنیم با برق 110 کار می کنن و الان چندین ساله با ترانس کار می کنن و مشکلی نداشتن
شما اگر یک ترانس خوب بگیری مطمئن باش برای سلامت دستگاه مشکلی ایجاد نمی کنه ، اما از این power brick ها نیگیر چون چینی ان و مال مایکروسافت نیستند

دوستان من میخوام بخرم اگه چیز خاصی هست که باید توجه کنم بگید...

مثلا چه تاریخی یا حالا هر چی...
خب مطمئنا اگه تاریخ تولیدش 2014 باشه خوبه ولی زیاد نگران تاریخش نباش چون وان به اندازه ی 4 خرابی نداده که نگران بشی اگه 2014 بگیری بهتر از تولید 2013 هست!!
نه چیزه خاصی نداره فقط اگه ریجن 1 میگیری ترانس تبدیل هم بخر:d

ممنون از راهنمایی...

رو جعبه زده 2014 یا 2013 دیگه؟
خواهش میکنم!
اونش رو دیگه نمیدونم ولی معمولا اینجور چیزا رو , رو خودِ کنسول مینویسن!
Power brik yani chi:D ye model khob moarefi knid

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
آرش که گفت پاور بریک فایده نداره.شما ترانس تبدیل بخری خیلی بهتره!

راهنمایی

سلام میخام این کنسولو بخرم قبلا پی اس۴ داشتم فروختمش !!!
ایا نصب اولیه بازی های ایکس۱ حتما اپدیت میخاد یعنی فورزارو بخرم به نت وصل نباشم بازیو اجرا میکنه یا باید حتما۳گیگ حجمو دانلود کنم بعد اجرا شه ایا فیفا ۱۴ هم رو۹۰۰پی اجرا میشه کلا یه راهنمایی کنید ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or