همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

این ترانس ها چند مدل و قیمت دارن ؟کدوم بهتره ؟

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
ترانس ها خوب و بد ندارن چون کارخونه ای نیستن و تو کارگاه تولید میشن. ترانس 300 وات یا بالاتر توصیه میشه برای وان قیمتش هم از 70-80 داره به بالا. اگر خیلی میترسین سر ترانس و برق 500 وات بخرین خیالتون باش راحت باشه.

چند نفر درخواست B4Y Life برای Xbox One رو داده بودن

اول این که B4Y Life ای که برای PS4 هست یک Npr0xy هست چون ps4 قابلیت ساپورت pr0xy به صورت مستقیم داره اما چنین چیزی در Xbox One وجود نداره و شما در Xbox نمی تونید pr0xy ست کنید
نکته بعدی این که سیستم لایو بسیار پیچیده تر از PSN هست و در حال حاضر متد ها و روش های متفاوتی برای انتقال فایل از PC به Xbox One می شه ارائه داد اما اولا راه ها پیچیده هست و نیاز به دانش فنی داره دوما از نظر امنیت هنوز بررسی نشده ، در کل چیزی که قابل ارائه برای یوزر باشه تا به امروز حداقل من پیدا نکردم
B4Y Life برای Xbox One دور از دسترس نیست اما زمان بسیار زیادی می بره تا نهایتا یک برنامه که قابل ارائه به یوزر باشه آماده بشه ، و این زمان چندین برابر نسخه PS4 هست
برای بررسی نیاز به تعداد قابل توجهی بازی و آپدیت هست که در حال حاضر منابع من به آپدیت های Titanfall و بازی های دمو محدود شده که کار رو هرچه بیشتر سخت می کنه ، در کل با شرایط فعلی در بهترین و خوشبینانه ترین حالت فکر نمی کنم تا اوایل پاییز چیزی ریلیز بشه

دوست عزیز من خودم یه مدت می خواستم این کار رو بکنم
از یه مغازه داری که کارش لپ تاپ و ... بود پرسیدم گفت میشه با اون توضیحاتی که بالا دادم
شرمندم نمی دونستم جواب غلط داد به من:d
پس مغازه داره حالیش نبوده :d
==

Saint Row The Third برای گلد رایگان شد

دوستان x1 تا چند ساعت که پشت سر هم بازی کنید داغ نمیکنه؟؟؟
داغ که میکنه مگه میشه کنسولی داغ نکنه؟ ولی داغ کردنش به اندازه PS4 نیست...
________________________________________________________________________________________________________________________

دوستان من الان یه مشکل برام پیش اومده:
موقعی که دستگاه روشن کردم خواستم که وصل شم به اکانتم این ارور رو داد:
There Was A Problem
we couldn't Sign you in.try again in a few minutes,or check your account by signing in to account.live.com.sign in: 0x80048051
مشکل از چی میتونه باشه؟

آخرین ویرایش:
داغ که میکنه مگه میشه کنسولی داغ نکنه؟ ولی داغ کردنش به اندازه PS4 نیست...
________________________________________________________________________________________________________________________

دوستان من الان یه مشکل برام پیش اومده:
موقعی که دستگاه روشن کردم خواستم که وصل شم به اکانتم این ارور رو داد:
There Was A Problem
we couldn't Sign you in.try again in a few minutes,or check your account by signing in to account.live.com.sign in: 0x80048051
مشکل از چی میتونه باشه؟
dalil virayesh watch koon!

آخرین ویرایش:
دوستان x1 تا چند ساعت که پشت سر هم بازی کنید داغ نمیکنه؟؟؟

اقا حرف من رو هم قبول نکن برو تو یوتیوب و مقایسه دو کنسول رو مربوط به تک بوفالو رو ببین
ایکس باکس کلا داغی تو کارشنیست
طبق بررسی تخصصی سایت تک بوفالو ps4 در حالت اماده به کار 38 درجه و xo در همین حالت 34 درجه
در اجرای بازی ps4 کمتر از 50 درجه نمیاد پایین ولی xo دماش بیشتر از 36 درجه نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or