Kevin-1993
کاربر سایت
.....
این هم کذب محضه. اگه مایکروسافت این کار رو بکنه به خریداران قدیمی خیانت کرده. و این یک کار غیر حرفه ای هست که مایکروسافت هرگز نخواهد کرد.
Sent from my RM-914_im_mea3_1023 using Tapatalk
.....
دوستان تصمیم من قطعی شد می خوام ایکس باکس وان بخرم ولی به نظرتون پک با کینکت بگیرم یا بدون کینکت ؟ منظورم الان بگیرم یا یه ماه دیگه . می ترسم بازار ایران که صاحابی نداره پک بدون کینکت گرونتراز با کینکت باشه![]()
من ترجیحم بدون کینکته
همه وانها مثل همند! اگر قراره آزاد سازی سخت افزاری انجام بشه برای همه انجام میشه نه فقط برای بعضی کنسولهااین هم کذب محضه. اگه مایکروسافت این کار رو بکنه به خریداران قدیمی خیانت کرده. و این یک کار غیر حرفه ای هست که مایکروسافت هرگز نخواهد کرد.
اصلااگه بدون کینکت میخوای، برو پلی استیشن ۴ بگیر.

همه وانها مثل همند! اگر قراره آزاد سازی سخت افزاری انجام بشه برای همه انجام میشه نه فقط برای بعضی کنسولها
- - -ویرایش - - -
اصلا![]()

من هم گفتن اصلا برو وان بخر. من هم پیشنهاد دادم. چرا میزنی:dیه نفر دیگه میخواد کنسول بگیره من بهش پیشنهاد میدم، اونوقت یه نفر دیگه به جاش جواب میده.
من هم گفتن اصلا برو وان بخر. من هم پیشنهاد دادم. چرا میزنی:d
چه حالی میده مایکروسافت این پک های بدون کینکتی که می خواد بده بیرون
جای ایکی باکس وان الان یه ایکس باکس وان اسلیم بزاره
بعد بگه اینم اسلیم!
داش اتفاقا وان اصلا داغ نمیشه بخاطر فن بزرگی که توش کار گذاشتنداداش تو ps4 نداری الکی واسه دماش نظر نده نصف xone ولی دوبرابر Xone خنکه اطلاعات کسب کن بعد به اینو اون نظر بده
اگه بحث فن بودنه بیا تاپیک اونور ببین از xone بد میگن بعد
فن کنسول بودن خوبه ولی با عقل
ایشون نگفتند داغ می شه گفتن ps4از xbox one خنک ترهداش اتفاقا وان اصلا داغ نمیشه بخاطر فن بزرگی که توش کار گذاشتن
تو این تاپیک بیشتر راجبش توضیح دادن
forum.bazicenter.com/thread87647
ایشون نگفتند داغ می شه گفتن ps4از xbox one خنک تره
- - -ویرایش - - -
طریقه ساختن اکانت لایو و ا ستفاده از گلد رو لطفا یکی توضیح بده
ممنون