همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان من اکانتم رو یادم نمیاد اکانت چه کشوری ساختم و گیمرتگم رو هم یادم نماد چجوری بفهمم برا کدوم کشور هسن؟درضمن من با کامپیوتر ساخم نه با ایکس باکس و فعلا هم ایکس باکس ندارم

- - -ویرایش - - -

دوستان اصلا چند نفر اینجا ایکس باکس وان دارن اگه من برم بخرمش اصلا کسی هست انلاین باهاش بزنم؟نریم بخریم بعد دستمون تو حنا بمونه یا اصلا انقدر خریدار داره که من بازی بخرم بفروشمش یه بازی دیگه بخرم؟انقدر ظرفیت هست

دوست عزيز تو وان بگير کم کم اضافه ميشن.نگران اين موضوع نباش.
ما هم خدا بخواد اخر تابستون به وان داران اضافه ميشيم.

Sent from my HTC Amaze 4G using Tapatalk

I TYPE ENGLISH BECUSE I JOINED SITE WITH XBOX ONE AND I CAN'T TYPE PERSIAN :)
Call Of dUTY NEED AN UPDATE 2.4GB

- - -ویرایش - - -

دوستان من اکانتم رو یادم نمیاد اکانت چه کشوری ساختم و گیمرتگم رو هم یادم نماد چجوری بفهمم برا کدوم کشور هسن؟درضمن من با کامپیوتر ساخم نه با ایکس باکس و فعلا هم ایکس باکس ندارم

- - -ویرایش - - -

دوستان اصلا چند نفر اینجا ایکس باکس وان دارن اگه من برم بخرمش اصلا کسی هست انلاین باهاش بزنم؟نریم بخریم بعد دستمون تو حنا بمونه یا اصلا انقدر خریدار داره که من بازی بخرم بفروشمش یه بازی دیگه بخرم؟انقدر ظرفیت هست
DON'T WORRY MY FRIEND !
I HAVE 100 IRANIAN GAMERS IN MY XBOX ONE FRIEND LIST

- - -ویرایش - - -

RELEASE NEW UPDATE FOR XBOX ONE CONTROLLER !

FOR UPDATE GO TO SETTINGS AND GO TO SYSTEM AND CLICK ON UPDATE CONTROLLER :)

آخرین ویرایش:
دوستان خدا از دهنتون بشنوه اخه یکم اوضاع تاپیک اینجا ادم رو میرتسونه حمایت از یکدیگه یکمی مونده به حد عالی برسه
منم میخوام اول تابستون بگیرم دلم به ایکس باکس خیلی روشنه فکر کنم در e3 امسال بترکونه و بازی های خوبی معرفی کنه که دیگه حسرت انچارتد و..نخوریم
قدرت سخت افزاری هم که به لطف بهبودهای نرم افزاری به گفته کارشناسان شرکتای بزرگ به شکل خارق العاده ای پیشرفت کرده مخصوصا در گرافیک که دوبرابر میشه

- - -ویرایش - - -

dont worry my friend i can read english bu you can write fangelish;)

بعد چند ماه رفتیم یک کنترلر دیگه به عنوان دسته دوم ایکس باکس وان خریدیم! اما فکر میکردم مثله ایکس باکس 360 یک چراغ اضافیش روشن بشه که ندیدیم همچین چیزی! الان که دسته دوم دارم هیچ چیز خاصی به ایکس باکس وانم اضافی نشده خداییش 4 چراغ کردن ایکس باکس 360 بخیر این یکی هر چی دسته بیشتر بخری انگیزه نداری مثله همون اولش باقی میمونه :(

- - -ویرایش - - -

دوستان خدا از دهنتون بشنوه اخه یکم اوضاع تاپیک اینجا ادم رو میرتسونه حمایت از یکدیگه یکمی مونده به حد عالی برسه
منم میخوام اول تابستون بگیرم دلم به ایکس باکس خیلی روشنه فکر کنم در e3 امسال بترکونه و بازی های خوبی معرفی کنه که دیگه حسرت انچارتد و..نخوریم
قدرت سخت افزاری هم که به لطف بهبودهای نرم افزاری به گفته کارشناسان شرکتای بزرگ به شکل خارق العاده ای پیشرفت کرده مخصوصا در گرافیک که دوبرابر میشه

- - -ویرایش - - -

dont worry my friend i can read english bu you can write fangelish;)
فینگلیش تایپ کنم مدیران سایت به درک واصلم میکنن! :))
راستی داداش فکر کردی ایکس باکس لایو قحطی زده هستش اینا فکر نکن تو لایو خیلی ادم هستن 95% هم ادمای با سواد و با فرهنگ و تحصیل کرده و دیگه چی بگم یعنی یکی از سالم ترین و بهترین جوامع گیمر رو ایکس باکس لایو وان داره بعدشم همشونم که از ایران نیستن از امریکا و اروپا هم دوستان هستن!
اومدی ایکس باکس وان گیمر تگ Apocalyptose رو یادت نره من همه رو تو وان میشناسم! اینویت پارتیت دادم با کله بیا با همه اشنا شو !

بعد چند ماه رفتیم یک کنترلر دیگه به عنوان دسته دوم ایکس باکس وان خریدیم! اما فکر میکردم مثله ایکس باکس 360 یک چراغ اضافیش روشن بشه که ندیدیم همچین چیزی! الان که دسته دوم دارم هیچ چیز خاصی به ایکس باکس وانم اضافی نشده خداییش 4 چراغ کردن ایکس باکس 360 بخیر این یکی هر چی دسته بیشتر بخری انگیزه نداری مثله همون اولش باقی میمونه :(

- - -ویرایش - - -

فینگلیش تایپ کنم مدیران سایت به درک واصلم میکنن! :))
راستی داداش فکر کردی ایکس باکس لایو قحطی زده هستش اینا فکر نکن تو لایو خیلی ادم هستن 95% هم ادمای با سواد و با فرهنگ و تحصیل کرده و دیگه چی بگم یعنی یکی از سالم ترین و بهترین جوامع گیمر رو ایکس باکس لایو وان داره بعدشم همشونم که از ایران نیستن از امریکا و اروپا هم دوستان هستن!
اومدی ایکس باکس وان گیمر تگ Apocalyptose رو یادت نره من همه رو تو وان میشناسم! اینویت پارتیت دادم با کله بیا با همه اشنا شو !

منم گیمرتگ دارم شما رو ادد کردم قبول کن این دعوت به مهمونی که گفتی چیه ؟ببخشیدا چون pc باز هستم تازه میخوام بیام تو کار کنسول تازه کارم

درضمن اقا شایان خیلی باحالی دستت درد نکنه جواب ما رو دادی یه چیز دیگه ایکس باکس وان انقدر خریدار داره که من بازی هام رو بفروشم یه بازی دیگه بخرم(تهران هستم)اخه بازی ها خیلی گرونه منم که یه ادم معمولیم که همچین هزینه هایی برام غیر ممکنه

آخرین ویرایش:
شایان جان اون اپدیتی که برای کنترلر اومده رو گرفتی شما؟ حجمش چه قدره؟ چه خصوصیاتی رو به کنترلر اضافه میکنه
بله فکر کنم حجمش از قبلی بیشتر باشه ولی حجمشو نمی نویسه! باگ های هدست کنترلر رو رفع میکنه و بهبودش میده و هدست استریو یک دیلی کوچیک بین صدا و تصویر داشت که اون هم رفع میکنه!

- - -ویرایش - - -

i-8k3rfh9-1050x100001-1024x599.jpg

xbox one برای 4 سپتامبر 2014 برای japan عرضه میشه !

Microsoft announced that the Xbox One will be launching in Japan on September 4th, 2014, and that the console will feature a number of titles already released here for the system, such as Ryse: Son of Rome, Forza Motorsport 5, Dead Rising 3, along with several upcoming titles like Sunset Overdrive and the new Halo title.

50 تا استودیوی این کشور هم رجیستر کردن :
  • 2K Games
  • Access Games
  • Acquire
  • Arc System Works
  • Artdink
  • Atlus
  • Bandai Namco Games
  • Bandai Namco Studio
  • Bethesda Softworks
  • BusinessPartner
  • Capcom
  • Cave
  • Codemasters
  • Cute
  • CyberConnect2
  • CyberStep
  • D3 Publisher
  • Electronic Arts
  • Experience
  • From Software
  • G.rev
  • Genki
  • Grounding
  • GungHo Online Entertainment
  • Hamster
  • Integrow
  • Kadokawa Games
  • Klon
  • Konami
  • Land Ho
  • Level-5
  • Mages
  • Marvelous AQL
  • Moss
  • Nippon Ichi Software
  • Sega
  • Silicion Studio
  • SNK Playmore
  • Spike Chunsoft
  • Square Enix
  • Take-Two Interactive
  • Tango Gameworks
  • Tecmo Koei
  • Triangle Service
  • Ubisoft
  • Warner Entertainment Japan
  • Yuke’s
  • Zoo

Xbox One Comes to Japan in September, Nearly 50 Japanese Studios Registered to Develop Games for Console | DualShockers

بله فکر کنم حجمش از قبلی بیشتر باشه ولی حجمشو نمی نویسه! باگ های هدست کنترلر رو رفع میکنه و بهبودش میده و هدست استریو یک دیلی کوچیک بین صدا و تصویر داشت که اون هم رفع میکنه!

- - -ویرایش - - -

i-8k3rfh9-1050x100001-1024x599.jpg

دمت گرم تو کمیک استادی :d میگم اپدیت رو از کجا باید دان کرد که میگی ماله دسته اینم که صدا از توی کینکت میاد و صدای شما از تو تی وی درست شده؟

میخواستم Xbox One SmartGlass رو گوشیم نصب کنم هر کاری میکنم دانلود نمیکنه از طریق گوشیم
اگه لینک دانلود اخرین ورزن دارید بی زحت بزارید
مدل گوشی SONY Z1
میخواستم Xbox One SmartGlass رو گوشیم نصب کنم هر کاری میکنم دانلود نمیکنه از طریق گوشیم
اگه لینک دانلود اخرین ورزن دارید بی زحت بزارید
مدل گوشی SONY Z1
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.xboxone.smartglass&hl=en

قیمت کنسول به 310£ هم رسیده در برخی خرده فروشی ها
Price Cut 100% Confimed At E3
:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or