همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان من اکانتم رو یادم نمیاد اکانت چه کشوری ساختم و گیمرتگم رو هم یادم نماد چجوری بفهمم برا کدوم کشور هسن؟درضمن من با کامپیوتر ساخم نه با ایکس باکس و فعلا هم ایکس باکس ندارم

گذشته ها گذشته ولی مثل اینکه اینبار rare واقعا ip های قدیمیه خودش را معرفی میکنه اینبار دیگه 100 درصد تضمین هست که یکی از ip مثل PD یا KAMEO بر میگرده . کلا برگشت Rare با یکی از ip های قدیمیه خودش طوفان e3 هست به نظر من .

اصلا نمیتونم درک کنم rare تا الان چرا کاری نکرده یا چرا نزاشتن بکنه ؟! rare به نظر من افریده شده مایکرو براش اجازه بده یه بازی اکشن ادونچر بسازه یعنی مطمئن هستم یه چیزی تحویل میدن شاهکار یه استودیوی رویایی و فوق خلاق نشسته بازیه کینکت و اواتار میسازه !

گذشته ها گذشته ولی مثل اینکه اینبار rare واقعا ip های قدیمیه خودش را معرفی میکنه اینبار دیگه 100 درصد تضمین هست که یکی از ip مثل PD یا KAMEO بر میگرده . کلا برگشت Rare با یکی از ip های قدیمیه خودش طوفان e3 هست به نظر من .

اصلا نمیتونم درک کنم rare تا الان چرا کاری نکرده یا چرا نزاشتن بکنه ؟! rare به نظر من افریده شده مایکرو براش اجازه بده یه بازی اکشن ادونچر بسازه یعنی مطمئن هستم یه چیزی تحویل میدن شاهکار یه استودیوی رویایی و فوق خلاق نشسته بازیه کینکت و اواتار میسازه !

در صورتی طوفان E3 میشه که بازی رو خوب درآورده باشن و یه تریلر فک بر انداز نشون بدن و گرنه سوژه ی E3 میشه ! :|:d
خیلی جالبه برام که چرا تو این مدت IP هاشون رو به استدیو های دیگه نمی دادن امیدوارم KI استارت این قضیه باشه و IP ها به دست استدیو های کار بلد سپرده بشن + چنتاش رو هم خودشون زنده کنن.
حیفه انصافا این همه IP خفن خاک بخورن!

Perfect Dark رو بدن Gearbox بسازه، اینا که خودشون عرضه ندارن
yahoo_29.gif

حالا چرا گیرباکس؟!
فکر هزینه های Borderlands 3 ای؟! :d اون دفعه سگا این دفعه مایکروسافت!
بدن 343i در کنار هیلو باید یه بازی دیگه هم به نظرم بسازن! :-"

آخرین ویرایش:
Perfect Dark رو بدن Gearbox بسازه، اینا که خودشون عرضه ندارن 8-|
حرف فرخ منطقی هست، مایکروسافت در حال حاضر تو سبک A/A بازی خاصی نداره، Rare میتونه واسش یه بازی خیلی خوب بسازه، حداقل میتونه امتحان کنه :دی

خدا کنه این فیل اسپنسر بیاد یه تکونی به RARE بده و کلا RARE را از کینکت بکشه بیرون . حالا نمیگم مایکرو کینکت را ول کنه بلکه بده استودیو های دیگه بسازه ولی این RARE را ول کنه که داره عمرش طلف میشه .

البته این فیل اسپنسر واقعا ادم زرنگیه بر خلاف خیلی از کارمندها مایکرو که فقط تو کار خودشون هستند و دونسته خودشون را با کسی عوض نمیکردند ! ولی این اسپنسر قشنگ تو نت به حرفهاتی طرفدارها گوش میده و کاملا میدونه چه خبره این را میشه از سوال جواب های ایشون تو نت که خیلی هم عالی عمل میکنه دید .

من سه چیز از ماکرو می خوام اول اینکه سری Gears رو به بهترین شکل ادامه بده
دوم اینکه Dino Crisis 4 رو مثل نسخه 3 با کیفیت خوب بدن بیرون
سوم هم اینکه یک بازی تاپ AAA تو سبک ادونچر بده

Dino Crisis برای Capcom اه این به کنار ، شماره سومش فاجعست!!!!!

دوستان من اکانتم رو یادم نمیاد اکانت چه کشوری ساختم و گیمرتگم رو هم یادم نماد چجوری بفهمم برا کدوم کشور هسن؟درضمن من با کامپیوتر ساخم نه با ایکس باکس و فعلا هم ایکس باکس ندارم

- - -ویرایش - - -

دوستان اصلا چند نفر اینجا ایکس باکس وان دارن اگه من برم بخرمش اصلا کسی هست انلاین باهاش بزنم؟نریم بخریم بعد دستمون تو حنا بمونه یا اصلا انقدر خریدار داره که من بازی بخرم بفروشمش یه بازی دیگه بخرم؟انقدر ظرفیت هست

بنظرم که ی ای پی جدید بسازن گیرز که کلا گلاب به روتون ری**واقعا گند کاشتن:-s ای پی جدید باشه فروشش بهتر میشه:d

- - -ویرایش - - -

دوستان اصلا چند نفر اینجا ایکس باکس وان دارن اگه من برم بخرمش اصلا کسی هست انلاین باهاش بزنم؟نریم بخریم بعد دستمون تو حنا بمونه یا اصلا انقدر خریدار داره که من بازی بخرم بفروشمش یه بازی دیگه بخرم؟انقدر ظرفیت هست
سلام
داداش اونایی که پروفایلشون اینجوریه
یعنی Xbox one دارن خودت یه نگاهی بندازی تو صفحات میبینی زیادن
شما بخر نمیزاریم دستت حنایی بشه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or