همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

چند سوال
اکانت من برای US هست

استور یا همون لایو روی ایران تحریمه؟ یعنی نمی شه خرید کرد؟
من کد پلاس با IP ایران redeem کردم امکان داره بن شم؟
الان من می خوام از استور خرید کنم باید چی کار کنم؟ شنیدم اگه با چیز پی ان خرید کرد بن می شی ، بدون اون هم که می گن نمی شه خرید کرد

نه نمیشه دانلود کرد

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
چند سوال
اکانت من برای US هست

استور یا همون لایو روی ایران تحریمه؟ یعنی نمی شه خرید کرد؟
من کد پلاس با IP ایران redeem کردم امکان داره بن شم؟
الان من می خوام از استور خرید کنم باید چی کار کنم؟ شنیدم اگه با چیز پی ان خرید کرد بن می شی ، بدون اون هم که می گن نمی شه خرید کرد
یا با وی پی ان دانلود کن یا بده به یه نفر خارج از ایران فک نکنم برا شیر کردن وی پی ان بن شی

یا با وی پی ان دانلود کن یا بده به یه نفر خارج از ایران فک نکنم برا شیر کردن وی پی ان بن شی

بن نمیشی من امتحان کردم....ولی بازم جهت اطمینان توی proxy یه ip مخصوص میخواد که الان یادم نیست ولی شاید دوستان بدونند اونو بزنی میتونی با گیفت کارت خرید کنی ولی باید اکانتتم ماله us باشه و یه آدرسم تو آمریکا داده باشی برای آدرس میتونی از سایت fakeusaddress استفاده کنی یا از گوگل مپ....یه خورده داستان داره ولی میشه...

خوب بالاخره بازی ryse رو گرفتم و تقریبا 70 80 درصد بازی رو رفتم !! تو کل این ساعاتی که بازی میکردم حرف کارشناس محترم این سایت که بازی رو با beyond دیوید کیج قیاس کرذه بود مثل پوتک تو مغزم میزد !!واقعا موندم یه بازی اکشن بزن بکش و با دوربین متحرک و گرافیک دیوانه وار چه ربطی به بازی دیوید کیج داره !! دمویه تکنیکی؟؟؟؟=))
این کارشناس قبل ها کینکت رو با ps eye قیاس کرده بود
و کار جدیدش هم مقایسه موقعیت ایکس باکس وان با wii u بوده
نکته جالب این بود که موقع بازی تعدادی از دوستان سونی فنم کنارم بودنو و فکشون چسبیده بود رو زمین :d

یعنی خاک بر سر مایکروسافت و کرایتک !!! که اگه یه کم دیگه از لحاظ گیم پلی و بعضی ریزه کاریها به بازی میرسید هیچ رقیبی به گرد این بازی هم نمیرسید و اول نسلی کولاک میکرد

یه 2 تا عکس جالب پیدا کردم گفتم بذارم اینجا دوره هم حال کنیم:d
یه طرح جدید از دسته ی وان که یکی از فن های مایکرو درستش کرده
بجا دکمه از پوکه های فشنگ استفاده کرده!!! (کلا بچه ی خلاقی بوده:d)

04319923797148039558.jpg

66419184348689543844.jpg

41493758573219279023.jpg

80713154723623101043.jpg

خوب بالاخره بازی ryse رو گرفتم و تقریبا 70 80 درصد بازی رو رفتم !! تو کل این ساعاتی که بازی میکردم حرف کارشناس محترم این سایت که بازی رو با beyond دیوید کیج قیاس کرذه بود مثل پوتک تو مغزم میزد !!واقعا موندم یه بازی اکشن بزن بکش و با دوربین متحرک و گرافیک دیوانه وار چه ربطی به بازی دیوید کیج داره !! دمویه تکنیکی؟؟؟؟=))
نکته جالب این بود که موقع بازی تعدادی از دوستان سونی فنم کنارم بودنو و فکشون چسبیده بود رو زمین :d

یعنی خاک بر سر مایکروسافت و کرایتک !!! که اگه یه کم دیگه از لحاظ گیم پلی و بعضی ریزه کاریها به بازی میرسید هیچ رقیبی به گرد این بازی هم نمیرسید و اول نسلی کولاک میکرد
من فقط امیدوارم نسخه شماره 2 این بازی در کار باشه و بخش ساخت گیم پلی این بازی رو بدن به استودیو خریداری شده بازی دراکسایدر که کرایتک این استودیو رو خرید !

یعنی سازندگان بازی دارکسایدر که در بخش طراحی مکانیزم گیم پلی استاد هستن میتونن با استفاده از قدرت موتور گرافیکی شرکت کرایتک و امکانات دیگه کرایتک بازی رو تحویل ایکس باکس وان بدن که رایز بتونه تبدیل به یک آیپی جون دار برای این کنسول بشه !

یه 2 تا عکس جالب پیدا کردم گفتم بذارم اینجا دوره هم حال کنیم:d
یه طرح جدید از دسته ی وان که یکی از فن های مایکرو درستش کرده
بجا دکمه از پوکه های فشنگ استفاده کرده!!! (کلا بچه ی خلاقی بوده:d)

04319923797148039558.jpg

66419184348689543844.jpg

41493758573219279023.jpg

80713154723623101043.jpg
یادمه یکی از کاربرا سر کنترلر Xbox 360 هم همچین بلایی اورده بود:d
سلام میخواستم یه accont xbox live بسازم لطفا یه نفر آدرس و کد پستی و شماره تلفن آمریکا رو بهم بده.واسه xbox one میخوام
خدمت شما:
Address: 2026 Small Street
City: New York
State: NY
Country: USA
Zip: 10017
Phone: 2128242911

MY BEST GAME IN XBOX ONE :RYSE SON OF ROME

لیست بازی های هر کدام از کنسول های نسل هشتم در ماه های آتی
تصویر برای مقایسه: http://cdn.dualshockers.com/wp-content/uploads/2014/04/gT5kpTb.png
نکته: این لیست بعد از E3 میتونه دچار تغییراتی بشه با اضافه شدن عناوین جدید و بعضا تاریخ انتشار.
به عنوان مثال Spider Man برای هر دو کنسول میاد ولی هنوز Xbox One تاریخ نداره.
منبع

[h=1]Major Nelson Has Something “Super Cool” for PAX Prime; Currently “Deep Deep Deep” in E3 Planning[/h]
E3 is coming, but Xbox Live Director of Programming Larry “Major Nelson” Hryb is already looking beyond that, and during his podcast he teased something he and Xbox Evangelist (that’s his title) Jeff Rubenstein have in store for PAX Prime, that will start on August 30th in Seattle.

Source: Major Nelson's Podcast

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or