همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

نسل پیش آپدیت نهایت 5 مگ بود ( غیر از BF ) آخرای نسل 60 70 مگی شده بود . اما الان ماشاالله بچه ها زدن تو کار گیگ . دقیقا برعکس نسل هفتم شده حالا چرا نمیدونم . حجم آپدیت با سادگی یا پیچیدگی سخت افزار ارتباطی داره ؟ :-/:d

عزیز جان این مشکل فقط برای هم وطنان عزیز ماست برای اونا که این آپدیت ها سنگین ترینس کار 5 دقیقست دانلودش . اونا دیگه به این فکر نکردن که یه جاییی به اسم ایران هست که حداکثر سرعت دانلود کاربراش با ماهی خداتومن و 4.5 گیگ حجم دانلود میرسه به 800 . اگه میخواست کنسول مثل سیستم onlive کلا مبتنی بر نت باشه که باس دیگه نسل بعد رو فراموش مییکردیم :D

من اصن کار ندارم ما ایرانیم یا آمریکا . میگم چرا آپدیت بازی های مشترک بین 2 کنسول حجمشون فرق داره ! هم نسل قبل هم این نسل

خوب برادر من وقتی خجم بازی از 6 گیگ میشه 30 گیگ خوب آپدیتش هم به همون نسبت میره بالا

فعلا هم کنسول تو مراحل اولیه هست و هی دارن بهینش میکنن من یادمه اول نسل قبل آپدیتها رو تو دیسک بازی قرار میدادن راحت می شد نصب کرد اما الان به این خیال که ملت (غیر ایران) سرعتشون خوب هست دیگه میگن از طریق لایو دانلود کنن

دیگه حمایت از حجم آپدیت نوبره به خدا :دی قشنگ مشخصه حجم آپدیت ها غیر طبیعی هست، من بخوام 5 گیگ آپدیت واسه انجام یه بازی دانلود کنم، خیلی راحت اصلا بی خیال انجام اون بازی میشم :دی امیدوارم هر چه زودتر یه فکری به حال این قضیه بکنن.

آخرین ویرایش:
اینجوری پیش بره در آینده باید شبا فقط کنسول روشن باشه تا صبح تا یه اپدیت بشه دانلود کرد. خدا رحم کنه بتل و EA که رو 360 تا 2 گیگ هم اپدیت داد اونجا 20 گیگ میده شاید چندتا باگ بازی رفع بشه :دی

آقایون محترم اینقدر نفوذ (درست نوشتم؟:d) بد نزنید ، درست میشه ایشالا.;)

تازه اول نسلیم یکم صبر کنید شما حالا.:d

تو نسل قبل هم من رو کنسول رقیب یه آپدیت 5 گیگی دانلود کردم ، تازه مربوط به یک بازی انحصاری بود.:|

آخرین ویرایش:
چرا برا خودتو حجمارو زیاد میکنین :| 2تا آپدیت سنگین داره کلا کنسول اونم یدونه برا فرزا 5 اون یکیم برای dead rising . حجم آپدیت فقط و فقط مشکا ما ایرانیاست برا اونا فرقی نداره آپدیت 40 گیگ باشه یا 100 مگابایت این مشکل ما هاست . بعدشم کرم ندارن که بی دلیل حجم آپدیت بالا ببرن . حتما bf4 نسخه xbox one یه سری ایرادات بیشتری داشته نیاز به این حجم آپدیت داشته . شاید سونی آپدیت هاشو رو دیسکاش میزنه . دلیل آپدیت خیلی سنگین forza بخاطر map و ماشین جدیده و Dead rising بخاطر یکی شدن dl& update باهم حجمش بالاست همین دیگه جای بحث نداره

خوبی تو ؟ پس چرا نسخه ی پلی4 بازی 100 مگ آپدیت داره به جای 5 گیگ ؟
اقا نوید از کی تا حالا کنسول با کنسول با هم دیگه مساوی هستن وان سیستم عاملش یک چیز دیگست اون کنسول دیگه (اسمشو نمیگم با تاپیک اسمش آراسته نشه ) یک سیستم عامل دیگه داره!
اصلا ربط نداره به این که بازی رو وان خیلی مشکل داره ! وان رو بازی ها وقتی انلاین هستید کلی دنگ و فنگ پیاده میکنه که ظاهرا اون کنسول دیگه از این دنگ و فنگ ها نمیزاره!
سیستم عاملی که بالاتر از 120 گیگ حجم میخواد بایدم بازی هاشم از این دنگ و فنگ های گیگابایتی داشته باشه!!
thife هم شده بازی براتون اینقدر براش جوش میزنید برای اپدیتش؟

خوبی تو ؟ پس چرا نسخه ی پلی4 بازی 100 مگ آپدیت داره به جای 5 گیگ ؟

همونطور که بیشتر از من در جریان هستی قرار بود کنسول XO هر روز به اینترنت وصل بشه تا بازی ها چک بشه بعد یک هو در عجیب ترین اقدام ممکن سه ماه مونده به عرضه کنسول قضیه منتفی شد و ماکرو باید به کل برنامه XO رو عوض میکرد خیلی از بازی های لانچ هم بر پایه سیستم قبلی درست شده بودن و باید حتما با آپدیت درست می شدن
حالا هم ماکرو داره با آپدیت کردن روال رو درست میکنه
در ضمن همه بازی ها آپدیتشون زیاد نیست فقط یکی دو از انحصاری ها آپدیت بالا دارن

thife هم شده بازی براتون اینقدر براش جوش میزنید برای اپدیتش؟

مشکل Thief نیست، این بازی رو مثال زدیم. ما ترسمون از بازی های بعدی هست، همین بازی Assasins Creed Black Flag رو وان 3 گیگ آپدیت داشت ولی رو PS4 خیلی کمتر.

حالا سیستم عامل هرچی که میخواد باشه ولی باید قبول کرد که این روال ادامه پیدا کنه واسه بازی های آینده حداقل از نظر هزینه برای یک ایرانی به صرفه نیست!

همونطور که بیشتر از من در جریان هستی قرار بود کنسول XO هر روز به اینترنت وصل بشه تا بازی ها چک بشه بعد یک هو در عجیب ترین اقدام ممکن سه ماه مونده به عرضه کنسول قضیه منتفی شد و ماکرو باید به کل برنامه XO رو عوض میکرد خیلی از بازی های لانچ هم بر پایه سیستم قبلی درست شده بودن و باید حتما با آپدیت درست می شدن
حالا هم ماکرو داره با آپدیت کردن روال رو درست میکنه
در ضمن همه بازی ها آپدیتشون زیاد نیست فقط یکی دو از انحصاری ها آپدیت بالا دارن
5 گیگ آپدیت برای drm؟ چه ربطی داره آخه؟:d
احتمالا بازی رو زودتر شروع کردن برای PS4 بسازن و دیرتر روی One و نتونستن بازی رو کامل کنن برای همین باقی مونده بازی رو با آپدیت میدن بیرون!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or