همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان شرمنده، من اون پُست خودم رو پاک کردم (:-s) گفتم الان میریزن سرم چون بنده سوال (؟) داشتم ! در کل اینجا نباید سوال پرسید ! :d
دیگه بهرحال منم منظور نداشتم، فقط گفتم برای یک آپدیت خیلی حجم زیادی هست ، همین !
موفق باشید !
هیچ کسی کاری با پست شما نداشت که پاک کردی !
BHMUP در مورد حجم بازیا پرسیدن منم توضیح دادم بحث شروع شد

من نمیدونم دنبال چی هستین؟ یا بهتره بگم هستیم؟ وقتی منظور طرفو نمیدونم نقل قول میکنیم و بهش حمله میکنیم . بهتره خودتونو درست کنید . حداقل مثله PS فنها نباشید . یکم شخصیت داشته باشید .

داداشای گلم من یکی از مواردی رو که همیشه در انجمن های ایکس باکس دوس داشتم این بود که منطقی تر و عاقلانه تر رفتار میکنن و توهین هم میونشون خیلی کمتره و هست
البته الان هم توهیینی صورت نگرفته و اگرم بحث پیش مید نباید عصبی بشیم چند تا دوستیم که داریم بحث میکنیم و اگه بحث ها رو به تلخی بره مثل الان من دیگه جرات پرسیدن سوال بعدیم رو ندارم
واقعا میترسم یه چیز دیگه بپرسم البته همیشه از توجهتون ممنونم به نظرم بهتره جمع رو صمیمانه تر کنیم تا مشکلات و بحثمون رو در کنار هم حل کنیم و بحثامون به بیراهه نره

من نمیدونم دنبال چی هستین؟ یا بهتره بگم هستیم؟ وقتی منظور طرفو نمیدونم نقل قول میکنیم و بهش حمله میکنیم . بهتره خودتونو درست کنید . حداقل مثله PS فنها نباشید . یکم شخصیت داشته باشید .
دوست عزیز منو میگی؟؟؟!!!

شما که چیزی نگفتی.:d
چرا انقدر به خودت مشکوکی:d
اره یه لحظه ترسیدم به خودم شک کردم:d
ولی فنای سونیم دیگه اونجوری نیستن فقط چون سونی یه شرکت قدیمیه و پدرامونم ازش خاطره خوب زیاد دارن و برای ما ام از بچگی تعریف کردن روش تعصب داریم دیگه :d

هنوز دارن گندکاری دان متریک رو جمع میکنن :d

Xbox One digital features like game loaning may return | VG247

ای کاش از همون اول فیل اسپنسر X1 رو مدیریت میکرد.:|

-------------------------------------------
[h=1]Xbox One Titanfall bundle drops to $450 at Wal-Mart, Best Buy,Amazon [/h]باندل Titanfall هم 50$ کاهش پیدا کرد قیمتش.:d

یعنی الان خود کنسول + کینکت + بازی = 450$ که واقعاً پیشنهاد فوق العاده ای هست ، خوش به حال کسایی که میتونن استفاده کنن.:|

ولی دمه مایکرو گرم داره از انحصاری بودن Titanfall به بهترین نحو ممکن استفاده میکنه.

اره یه لحظه ترسیدم به خودم شک کردم:d
ولی فنای سونیم دیگه اونجوری نیستن فقط چون سونی یه شرکت قدیمیه و پدرامونم ازش خاطره خوب زیاد دارن و برای ما ام از بچگی تعریف کردن روش تعصب داریم دیگه :d
والا زمانی که بابای من بچه بود برق کشی هم نشده بود و به جای بازی با کنسول سونی یه قل دو قل بازی میکردن :d
حالا بابای شما از چه چیز سونی خاطره داره من نمیدونم

والا زمانی که بابای من بچه بود برق کشی هم نشده بود و به جای بازی با کنسول سونی یه قل دو قل بازی میکردن :d
حالا بابای شما از چه چیز سونی خاطره داره من نمیدونم
منظور من سایر لوازم سونی بود مثل ضبط باند تلوزیون و ..................

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

منظور؟
خواهشا اینجا رو مثل تاپیکای ps نکنید ما قصد توهین و حمله به یه نفر رو نداریم

منظور خاصی نداشتم فقط برای فان شدن تاپیک گفتم

نسل پیش آپدیت نهایت 5 مگ بود ( غیر از BF ) آخرای نسل 60 70 مگی شده بود . اما الان ماشاالله بچه ها زدن تو کار گیگ . دقیقا برعکس نسل هفتم شده حالا چرا نمیدونم . حجم آپدیت با سادگی یا پیچیدگی سخت افزار ارتباطی داره ؟ :-/:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or