همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

+
اپدیت وقتی اجباری میشه که انلاین برید داخل بازی ! مثلا من DR3 رو همیشه افلاین میرم و بازی میکنم والا 13 گیگ اپدیت داره :| اپدیتای بازیای مولتی پلتفورم که تقریبا یکیه تفاوتی با 4 نداره...... بازیای انحصاریه که سنگین شده تقربیا .
===
دستگاه چرا اصلا داغ نمیکنه؟! :| چجوری انقدر ساکته؟! :| :d

آقا منو روشن کنید :دی
فرضا من بتل 4 و دد رایزینگ 3 رو خریدم .
میخوام فقط بتل 4 رو مولتی بازی کنم . الان باید آپدیت د رایزینگ رو هم حتما بگیرم یا فقط وقتی که میخوام اونو آنلاین بازی کنم باید 13 گیگو بگیرم ؟

میخوام فقط بتل 4 رو مولتی بازی کنم . الان باید آپدیت د رایزینگ رو هم حتما بگیرم یا فقط وقتی که میخوام اونو آنلاین بازی کنم باید 13 گیگو بگیرم ؟

نه دیگه فقط بتل میگیری

بذار راحتت کنم :دی
اگر انلاین باشی و بری داخل بازی اپدیتتت اجباری میشه و باید دانلودش کنی ! در غیر اینصورت اجباری نیست :>
الان بتل انلاین بری اپیدتاش اجباری میشه ! dr3 هم که نمیخوای انلاین بری رو اینترنتو قطع میکنی میری بازی میکنی :d

XboxOne buying confirmed :دي
از كمك دوستان ممنونم
بازي چي بخرم؟كينكت اسپورت كي مياد؟(به تاريخ خودمون)

تایتان فال-FMS5 :دی این 2تا بیشتر نظر من جلب کرده :-" Killer Instinct هم که F2P هست :دی
ولی خب دوستان از DR3 و بتلفید 4 هم تعریف میکردن حتی AC IV هم میگفتن خوبه :دی البته Ryse اگه بتونی اجاره کنی بد نیست واسه یه بار رفتن :-/
8 آپریل حدود 17-18 فروردین میشه میاد :دی

راستی میگن از امکانات شیر و این چیزانمیشه تو ایران راحت استفاده کرد :| ! درسته :| ؟ لایوم که تح ریمه :| ؟

Share چه ربطی به تحریم داره؟ شما میخوای یک ویدیو آپلود کنی و تمام . فقط یکم باید سرعتت خوب باشه . توی PS4 هم اینطوره ولی اونجا قابلیت Photo Share هم هست که یکم بهتره. این موضوعات کلیشه ای رو ملاک خرید قرار ندید.
ُ

یک سوال دیگه :دی
آیا این امکان تو 1 وجود داره که ویدیویه کپچر شده رو بشه رو هارد اکسترنال یا فلش ریخت ؟
اگر نیست احتمال اضافه شدنش هست ؟
نه فعلا امكانش نيست
ولي تو آپديت اپريل يا شايدم آپديت هاي بعدي اضافه ميشه.(قبلا اعلام كرده بودن كه پشتيباني از هارد اكسترنال در اپديت هاي بعدي اضافه مي كنن)

از میون حرف بچه ها مناینطور متوجه شدم اپدیت ها اجباری نیستند مگر اینکه بخوای انلاین بازی کنی و تا به نت وصل نشی لازم نیست ولی یکی از بچهها گفت حیف مثل xbox 360 نیست منظورش چی بوده؟
دوستان چه قابلیت هایی در xbox one هست که ps4 نداره و برا خرید ایکس باکس یه دلیل باشه یا عامل برتری باشه به غیر از کینکت و انحصاری ها لطفا ج بدید و راهنمایی کنید
مسائل نرم افزاری رو هم تشریح کنید لطفا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or