نسخه Day One یک اچیومنت مخصوص داره و رنگ d-pad هم نقره ای و روی کنترلر نوشته شده day one 2013فرق نسخه day one و standard تو چیه؟
نسخه standard اون اچیومنت نداره و رنگ d-pad هم سیاه
کلا فرقی ندارن با هم:d
نسخه Day One یک اچیومنت مخصوص داره و رنگ d-pad هم نقره ای و روی کنترلر نوشته شده day one 2013فرق نسخه day one و standard تو چیه؟
1- نه هک نشده.
2- هنوز کامل مسئله رزولوشن حل نشده اما فاصله وان با 4 تو رزولوشن کمتر شده و در کل وضع بهتر شده و به احتمال قوی بهتر از اینم میشه.
3- برتری که منظورت از برتری چی باشه:dتایتانفال-گیرز جدید انحصاری وان-اکس باکس لایو-هیلو-کوانتوم بریک.دیگه چی میخوای؟:d
مهمترین خبر که مایکروسافت IP گیرز رو خریده و گیرز برای همیشه در انحصار اکس باکس میمونه.
مسئله esram برام خیلی مهمه میخوام بدونم هنوز مثل قبله ایا گنجایش نمیتونه جززیات رو نگه داره و با کیفیت ps4 بده بیرون؟
یه چیز دیگه بازی titanfall که امده
اختلاف کیفیتش با نسخه pc چقدره ؟زیاده یا اینکه کمه؟اگه کسی ازش عکسی دارهبده ممنون میشم
اختلاف با pc که خیلی نیست فعلا. من AC Black Flag رو وان دیدم خیلی فرقی نداشت بعضی جاهاش PC بهتر بود بعضی جاها وان.مسئله esram برام خیلی مهمه میخوام بدونم هنوز مثل قبله ایا گنجایش نمیتونه جززیات رو نگه داره و با کیفیت ps4 بده بیرون؟
یه چیز دیگه بازی titanfall که امده
اختلاف کیفیتش با نسخه pc چقدره ؟زیاده یا اینکه کمه؟اگه کسی ازش عکسی دارهبده ممنون میشم
اختلاف با pc که خیلی نیست فعلا. من AC Black Flag رو وان دیدم خیلی فرقی نداشت بعضی جاهاش PC بهتر بود بعضی جاها وان.
در مورد ESRAM هم سازنده Sniper Elite III گفته بود خیلی کوچیکه اما میشه با یک سری تکنیک 1080 کرد بازی ها رو رو وان و سازنده به مرور کار بیشتر رو ESRAM مسلط میشن. تایتانفال 2-3 روزه اومده.
دوست عزیز اولا عید رو بهت تبریک میگم دوما دستگاهت مبارکت باشه و لذتشو ببری عزیز من هم قصد خرید دارم ولی قبلش چندتا سوال دارم ممنون میشم مشاوره بدین28 اسفند ساعت 18 بالاخره XBOX ONE + ترانس + دسته اضافه رو خریدم و عید امسال رو که سفر نمیرم مشغول بازی خواهم بود. وظیفم می دونستم که از راهنمایی هایی که از این سایت گرفتم سپاسگزار باشم. چند تا نکته برای دوستان دو دل:
1. ایکس باکس وان عالیه. سرگرم کننده، کلّی برنامه کاربردی کارهای جالب و جدید از کینکت. ضمنا هر یوزری تو خونه میتونه یه اکانت واسه خودش بسازه و تنظیمات خودش رو داشته باشه!
2. جز حدود 560 مگابایت آپدیت اوّلیه هیچ آپدیتی اجباری نیست! بازی Forza الان 8 گیگ آپدیت داره ولی اجباری نیست چند روزه دارم بازی می کنم و حدّاقل هزار تا مسابقه دیگه می تونم بدم و موجوده بدون این آپدیت ها. اینو واسه این می گم که انقدر از این نداشتن اینترنت نامحدود نترسین.من هم مثل شما!!
3. PS4 بازی نکردم ولی این گرافیکش عاالیه اصلاً هرچی بگم کم گفتم.
سوالی دارید خوشحال میشم کمک کنم....
نه درست نیست.دوستان یه سوال مهم
با چند نفرصحبت کردم میگن که برای بازی های ایکسباکس وان باید اپدیت های بزرگبگیریم مثلامیگفت براییه بازی مشترک بین ps4 و xbox one پلی استیشن حدود 100 مگ اپدیت میخواد و ایکس باکس 8 گیگ ایااین درسته و بازی ای ایکس باکس اینطوری هستن؟
اره میشه به صورت Split screen بازی کرددوست عزیز اولا عید رو بهت تبریک میگم دوما دستگاهت مبارکت باشه و لذتشو ببری عزیز من هم قصد خرید دارم ولی قبلش چندتا سوال دارم ممنون میشم مشاوره بدین
عزیز این بازی Forza رو میشه با دوتا دسته بازی کرد تمام صفحه یعنی دو نفر با هم مسابقه بدند
زمانی که داری انلاین بازی میکنی چقدر از حجم اینترنت مصرف میشه
و دوست عزیز این یوزر های که اکانت براشون میسازی موقع وارد شدن باید یوزر پاسورد وارد کنن یا از طریق کینکت شناسایی میشن
و ایا بازی با حالی برای کینکت هست که بشه تهیه کرد و در ضمن کیفت و دقت کینکت چقدر هست
و اخری هم این فرمان های صوتی دقتشون چقدر همیشه کار میکنن یا یک خط در میون
ممنونم عزیز
ممنونم از راهنماییتون عزیزاره میشه به صورت Split screen بازی کرد
اون به بازی ربط داره، مثلا من شنیدم Titanfallحجم زیادی مصرف میکنه
تنظیماتش دسته خودته، میتونی کاری کنی که با Kinect شناسایی کنه و یا میتونی با دسته Sign in کنی و... .
بازی Kinect Sports ماه آینده میاد که به نظر من تا الان بهترین بازی Kinect در مقایسه با بازی مثل Just Dance. دقت Kinect هم واقعا افزایش پیدا کرده و نسل بعدی شده:d
همیشه کار میکنن، مخصوصا بعد آپدیت جدیدی که اومد