همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

ویکتوریا رو سر چی بسته بودن ؟! 8-|

احتمال داره تو آپدیت های بعدی قابلیتی اضافه بشه که کاربر بتونه باهاش آپدیت ها و DLC ها رو با PC دان کنه و بعد به کنسول انتقال بده ؟! مثلا اون 13 گیگ ددرایزینگ 3 رو!

برای کوانتوم بریک هم باید تا E3 صبر کنیم ؟! :-s

واسه تمرکز بر روی Blacktusk بسته شد ، کلا هیچ بازی ای هم در حال ساخت نداشت
نه
بله

دوستان سلام بنده یه پایه برای گذاشتن کینکت روی تلویزون ال ای دی که قطر بسیار کمی دارند ساختم دیدم بد نیست عکسهاشو بزارم شاید به کار کسی بیاد و ازش ایده بگیره منتها چون تازه تو سایت ثبت نام کردم سیستم بهم اجازه زدن توپیک جدید رو نمیده بنابرین مجبور شدم اینجا بزارمشون دوستان اگه قابل دونستین تو بخش اصلی یه توپیک مجزا بزنید و این عکسها رو توش بزارین تا بقیه هم بتونن استفاده کنند و از اونجایی که ساختن این پایه نسبت به نمونه اماده مقرون به صرفه تره و با قیمت پایینتری قابل ساخت هست بد نیست بقیه هم ببینن ممنونم

نمای پشت

نمای بالا

امیدوارم مفید واقع بشه

95211174645242870309.jpg

البته احتمال اینکه PGR5 باشه خیلی کمه ولی به نظر من اگه همچین اتفاقی بیفته عالی میشه :دی
2014 => Forza Horizon 2
2015 => Project Gotham Racing 5
2016 => Forza Motorsport 6

مایکرو نسل قبل نشون داد که شروع نسل رو طوفانی آغاز میکنه ولی اواخر نسل یهو ول کرد
اول نسل با ME انحصاری ، Splinter Cell انحصاری ، Crackdown که واقعا بازی خوبی بود و چنتا بازی دیگه ... ولی آخر نسل نه!!
امیدوارم تو این نسل همچین چیزی رو شاهد نباشیم

دوستان این ترانس تبدیل براچی هست؟
مگه 220 ولت باشه نمیشه بازی کرد حتما باید 110 ولت باشه؟
و بازی هایی مثل kinect sports rivals چقدر جا میخوان برای بازی کردن؟
میدونم هنوز لیک نشده ولی خیلی جا احتیاج دارن یعنی باید فضا خیلی باز باشه؟:-/

CaLL oF dUTY NeED AN uPdATE TODAY=1,464 MB
ALL IN ONE XBOX ONE

- - -ویرایش - - -

دوستان این ترانس تبدیل براچی هست؟
مگه 220 ولت باشه نمیشه بازی کرد حتما باید 110 ولت باشه؟
و بازی هایی مثل kinect sports rivals چقدر جا میخوان برای بازی کردن؟
میدونم هنوز لیک نشده ولی خیلی جا احتیاج دارن یعنی باید فضا خیلی باز باشه؟:-/
XBOX ONE RE 1 NEED 110V
XBOX ONE RE 2 NEED 220V

LIFE AFTER TITANFALL: FIVE 2014-BOUND XBOX EXCLUSIVES YOU NEED ON YOUR RADAR
5 بازی انحصاری مهمی که بعد از Titanfall و در سال 2014 قراره عرضه بشن:d

- - -ویرایش - - -

سلام
کلا Xone رو نمیشه عمودی گذاشت درسته؟؟ باید همیشه حالت افقی داشته باشه پس این چیه: اگر عمودی بزاریمش مشکلی ایجاد میکنه براش؟؟
نه نمیشه. من که نمیتونم عکسو ببینم ولی کلا کنسول طوری ساخته شده که فقط در حالت افقی باید استفاده بشه:d

سلام
کلا Xone رو نمیشه عمودی گذاشت درسته؟؟ باید همیشه حالت افقی داشته باشه پس این چیه: اگر عمودی بزاریمش مشکلی ایجاد میکنه براش؟؟
شاید صدمه ای بهش نخوره اما چون برای این کار طراحی نشده احتمالش خیلی بالاس که دیسک رو داغون کنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or