همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

من هر موقع که به اینترنت وصل میشم هی ارور میده با ای دی من ساین نميشه میگه بعدا مجددا سعی کنید کلا باید اینترنت قطع کنم تا بتونم فقط افلاين بازی کنم

Sent from my HTC Butterfly using Tapatalk
عزیزم شما وقتی این ارور رو میده 8 ثانیه دستت رو روی تاچ حرارتی شات داون ایکس باکس وان بزار بعد که خاموش شد دوباره روشن کن وقتی روشن کردی بزار کلا داشبورد لود بشه بعد ساین این شو اون موقع درست میشه!
99% این ارور ها با این روشی که خودم خود جوش پیدا کردم درست میشه!
تا افرادی مثله ما رو داری غم این جور چیزها رو نخور :)

- - -ویرایش - - -

حالا موج اول که گذشت، موج دوم هم که لابد Witcher 3 و Destiny و Watch Dogs و اینا هست هم هیچی اصلا، ولی خواهشا تو موج سوم که طبیعتا میشه بازی های نوامبر امسال به بعد، امیدوارم دیگه ضایع بازی 720P و 792P و 846P (!) رو شاهد نباشیم :دی حالا از کنسول رقیب ضعیفتر هست مشکلی نداره، ولی دیگه تو فریم و رزولوشن بازی های مشترک نباید اختلافی باشه، دیگه تفاوت ها بره تو تکنیک های گرافیکی و این چیزها. یعنی واقعا زشته مثلا CoD بعدی هم نخواد 1080P/60FPS باشه، حتی اگه مشکل رو از طرف سازنده ببینیم :دی
دوست عزیز چقدر موج هاتون زود گذرن کلا این موج هایی که شما اسم بردید از خیلی وقت پیش داشتن ساخته میشدن و هنوز جزئه موج اولن موج دوم پروزه هایی هستش که یک سال دیگه یا 2 سال دیگه منتشر میشه میتونه شاملش باشه!

حالا موج اول که گذشت، موج دوم هم که لابد Witcher 3 و Destiny و Watch Dogs و اینا هست هم هیچی اصلا، ولی خواهشا تو موج سوم که طبیعتا میشه بازی های نوامبر امسال به بعد، امیدوارم دیگه ضایع بازی 720P و 792P و 846P (!) رو شاهد نباشیم :biggrin1: حالا از کنسول رقیب ضعیفتر هست مشکلی نداره، ولی دیگه تو فریم و رزولوشن بازی های مشترک نباید اختلافی باشه، دیگه تفاوت ها بره تو تکنیک های گرافیکی و این چیزها. یعنی واقعا زشته مثلا CoD بعدی هم نخواد 1080P/60FPS باشه، حتی اگه مشکل رو از طرف سازنده ببینیم :biggrin1:

اگه شما جزو فنهای کنسول رقیب بودین فکر کنم تا حالا گیمو گذاشته بودین کنار ، نسل قبل که کار از موج اول و دوم و دهم گذشت به سونامی و طوفان کشید دوستان همچنان امید داشتن :d این نسل از کنسولی که 3 ماهه ریلیز شده و درایورها و SDK ـهاشم از رقیبش 10 ماه دیرتر دست سازنده ها رسیده چه توقعی دارین !؟
چندروز پیش یکی از سازنده ها گفته بود که انجینی که الان دست ما هست به روز شده و به راحتی با XO کار میکنن و دیگه احتیاج به کدنویسی اضافه نیست و خیلی چیزا الان از دید ما خارج هست و خود انجین داره به صورت native از سخت افزار XO استفاده میکنه این نشون میده مایکرو تازه داره انجینهای بازی سازای 3پارتی رو براشون کاستوم میکنه که بدون دردسر از قابلیتهای XO استفاده کنن ، از اون طرف SDK های خود XO حدودا 1 ماهه به روز رسانی شدن به نظر من بازیایی که 3 تا 4 ماه حتی بیشتر به ریلیزشون مونده رو دیگه نمیشه انتظاری ازشون داشت تغییر دادن خیلی چیزا الان دیگه سخته ولی وضعیت روی بازیهایی که اوایل تابستون به بعد ریلیز میشن باید کم کم تغییر کنه.

آخرین ویرایش:
32534094318632456491.png

@ دوستانی که نقل قول کردن :دی
خودمون رو که نمی تونیم گول بزنیم، وضعیت یه بازی مثل Tomb Raider اینقدر فجیع بوده که نسخه PS4 ـش تقریبا 3 برابر نسخه X1 فروش داشته. واسه من رزولوشن چندان مهم نیست، واسه خیلی ها هم چندان مهم نیست ولی فریم ریت خیلی مهمه. اینقدر مهمه که رو تجربه گیم پلی تاثیر کاملا مستقیم میزاره، دیگه خودتون که در جریان هستید :دی راجع به امواج (!) هم من گفتم یه بازی مثل Destiny موج دوم هست بعد دوستان میگن نه موج دوم 4 ماه دیگه شروع میشه، خب Destiny که 6 ماه دیگه میاد :دی اگر هم قرار باشه تازه تو اواخر سال 2015 (به قول شما یکی دو سال بعد از لانچ کنسول) فریم ریت و رزولوشن مساوی بشه که دیگه کار از کار گذشته :دی اون چیزی که شما فکر می کنید اینه که کنسول بیاد یه فروش خوب داشته باشه، اون چیزی که من و مایکروسافت فکر می کنیم (:دی) این هست که کنسول بیاد یه فروش کاملا نزدیک به رقیبش داشته باشه واسه همین هم هست که هنوز هیچی نشده تو UK کاهش قیمت خورده. به هر حال فروش بیشتر کنسول = تمایل بیشتر سازنده به ساخت بازی یا عناوین انحصاری = تعداد بازی با کیفیت بیشتر = خیلی چیزهای دیگه! یعنی دیگه انتظار اینکه یک سال بعد از عرضه کنسول یه گرافیک زاغارتی مثل CoD (که به نظر میاد شماره بعدیش هم گرافیکش داغونه) روی فریم ریت و رزلوشن مشابه رقیب اجرا بشه خیلی دور از ذهنه؟ به هر حال کنسول فعلا تو بازی های مولتی از رقیبش ضعیف تر بوده، قیمتش هم بیشتره، گیمر هاردکور واقعا تمایل کمتری پیدا میکنه واسه خرید کنسول، غیر از اینکه بازی های بهتری واسش بیان و اینم با فروش کنسول رابطه مستقیم داره. در کل همش در کنار هم مهمه :دی
اگه شما جزو فنهای کنسول رقیب بودین فکر کنم تا حالا گیمو گذاشته بودین کنار ، نسل قبل که کار از موج اول و دوم و دهم گذشت به سونامی و طوفان کشید دوستان همچنان امید داشتن
بی خیال دیگه :دی اونا اگه بازی های مولتیشون مشکل داشت در عوض انحصاری هاشون هر سال بهترین گرافیک رو می بردن تقریبا :دی

بی خیال دیگه :biggrin1: اونا اگه بازی های مولتیشون مشکل داشت در عوض انحصاری هاشون هر سال بهترین گرافیک رو می بردن تقریبا :biggrin1:

خودت داری جواب خودتو میدی دیگه!
مگه الان چند سال از اومدن XO گذشته؟ حداقل یک سال صبر داشته باش شاید بازیهای اختصاصیم روی one بهترین گرافیکو داشته باشن.کلا بحث این بود که صبر داشته باش.
بعدشم اصلا XO کنسول ضعیفتر ، مگه همه چی Performanceـه؟ اگه اینجوری بود که دو نسل قبل ایکس باکس PS2 رو برای صبحونه میخورد ، من جفتشونو داشتم بعضی بازیای خیلی معروف روی Xbox بودن که رزولوشن و AA بهتر و پالیگن کانت بالاتر و DD و نور پردازی و افکتهای بهتر داشتن با این حال روی PS2 از بس فریم ریتشون پایین بود به صورت اسلاید شو نمایش داده میشدن (GTA / Splinter cell /...) کلا اختلاف یه جوری بود که اصلا مقایسه بازیهای مشترکشون جنبه فان داشت و برای شادی روح و روان لازم بود ولی بازم ملت PS2 میخریدن و بازی میکردن چون بازیایی داشت که حتما باید بازی میکردی.

خودت داری جواب خودتو میدی دیگه!
مگه الان چند سال از اومدن XO گذشته؟ حداقل یک سال صبر داشته باش شاید بازیهای اختصاصیم روی one بهترین گرافیکو داشته باشن.کلا بحث این بود که صبر داشته باش.
بعدشم اصلا XO کنسول ضعیفتر ، مگه همه چی Performanceـه؟ اگه اینجوری بود که دو نسل قبل ایکس باکس PS2 رو برای صبحونه میخورد ، من جفتشونو داشتم بعضی بازیای خیلی معروف روی Xbox بودن که رزولوشن و AA بهتر و پالیگن کانت بالاتر و DD و نور پردازی و افکتهای بهتر داشتن با این حال روی PS2 از بس فریم ریتشون پایین بود به صورت اسلاید شو نمایش داده میشدن (GTA / Splinter cell /...) کلا اختلاف یه جوری بود که اصلا مقایسه بازیهای مشترکشون جنبه فان داشت و برای شادی روح و روان لازم بود ولی بازم ملت PS2 میخریدن و بازی میکردن چون بازیایی داشت که حتما باید بازی میکردی.
خب من هم گفتم نوامبر امسال یعنی 1 سال بعد از لانچ دیگه :دی فکر کنم 1 سال واسه کار کردن با کنسول زمان مناسبی باشه اونم برای استودیوهایی که حداقل تا الان 1 بازی واسه X1 عرضه کردن.
در مورد قضیه دوم هم دقیق نخوندی چی گفتم، Performance کمتر در کنار قیمت بیشتر. PS2 نسبت به رقیبش قدرت کمتر در کنار قیمت کمتر داشت. الان مایکروسافت فاکتور قیمت کمتر رو نداره، بخواد فاکتور Performance رو هم از دست بده از رقیبش عقب میفته، یه معادله خیلی ساده هست :دی

بی خیال دیگه :biggrin1: اونا اگه بازی های مولتیشون مشکل داشت در عوض انحصاری هاشون هر سال بهترین گرافیک رو می بردن تقریبا :biggrin1:

اولین سال گذشت(2013) ryse بهترین گرافیک
منتظر سال های بعد باش

بچه ها به مشکل خوردم
الان میخواستم انلاین بازی کنم دوباره میگه باید گلد باشی هنوز 1 ماه نشده از وقتی که کد و وارد کردم نمی دوتم الان چرا یهو اینجوری شد:silenced::((:crying1::((

از این کارتهای 50 دلاری اول حسابمو شارج کردم بعدشم اشتراک ا ساله گرفتم.
برو تو سایت Xbox.com بعد قسمت My Account
سمت راست نوشته Subscriptions.قسمت xbox live ببین نوشته xbox live gold یا نه؟ اونجا تاریخی که گلدت تموم میشه رو هم مینویسه

چند تا نکته در مورد آبدیت جدید Xbox one :

من کد آزمایشی آبدیت جدید واسم چند روز پیش اومد و دیروز آبدیت رو انجام دادم.حجمش 450 مگ بود.زیاد هنوز با کنسول بعد از آبدیت کار نکردم ولی نکاتی که در نگاه اول دیدم رو واستون لیست میکنم.

1 - بخش مربوط به Friends و پروفایل خیلی عالی شده.دیگه میشه افرادی که باهاشون بازی کردی و جزو دوستان نیستن رو راحت پیدا کنی دقیقا مثل X360
2 - اون چیزی که رو پارتی چت خیلی رو مخ بود یعنی آپشن turn off/on حذف شده و حالا تا جوین پارتی میشی مستقیم میتونی حرف بزنی.
3 - یه بخش به نام آبدیت کنترلر به ستینگ اضافه شده
4 - کمی تا حدودی شخصی سازی های داشبورد و موارد مربوط به پروفایل قشنگ تر و روان تر شده

فعلا اینا رو دیدم.در کل خوب شده و اینا البته واسه نسخه آزمایشی هست و در نسخه نهایی چیزای بیشتری اضافه میشه.گویا قراره قابلیت پشتیبانی از ۵٫۱ optical sound هم اضافه بشه

دوستان یکی توضیح بده اوّل کار که ایکس باکس وان رو می خری و بخوای یه بازی مثل Forza 5 رو بازی کنی مگه چه کارهایی باید انجام بدی؟! با فروشنده های پاساژ پایتخت که صحبت می کنی انقدر تو رو از دنگ و فنگ های اوّلیه و نصب بازی و آپدیت های اجباری چند گیگابایتی!!! می ترسونن که من با این همه تحقیقی که برای انتخاب کنسول کردم باز شک می کنم!! :-/ همشون علاقه مندن که PS4 بفروشن به جاش. بابت راهنمایی شما پیشاپیش ممنونم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or