₪₪₪₪₪₪₪₪
کاربر سایت
عزیزم شما وقتی این ارور رو میده 8 ثانیه دستت رو روی تاچ حرارتی شات داون ایکس باکس وان بزار بعد که خاموش شد دوباره روشن کن وقتی روشن کردی بزار کلا داشبورد لود بشه بعد ساین این شو اون موقع درست میشه!من هر موقع که به اینترنت وصل میشم هی ارور میده با ای دی من ساین نميشه میگه بعدا مجددا سعی کنید کلا باید اینترنت قطع کنم تا بتونم فقط افلاين بازی کنم
Sent from my HTC Butterfly using Tapatalk
99% این ارور ها با این روشی که خودم خود جوش پیدا کردم درست میشه!
تا افرادی مثله ما رو داری غم این جور چیزها رو نخور
- - -ویرایش - - -
دوست عزیز چقدر موج هاتون زود گذرن کلا این موج هایی که شما اسم بردید از خیلی وقت پیش داشتن ساخته میشدن و هنوز جزئه موج اولن موج دوم پروزه هایی هستش که یک سال دیگه یا 2 سال دیگه منتشر میشه میتونه شاملش باشه!حالا موج اول که گذشت، موج دوم هم که لابد Witcher 3 و Destiny و Watch Dogs و اینا هست هم هیچی اصلا، ولی خواهشا تو موج سوم که طبیعتا میشه بازی های نوامبر امسال به بعد، امیدوارم دیگه ضایع بازی 720P و 792P و 846P (!) رو شاهد نباشیمحالا از کنسول رقیب ضعیفتر هست مشکلی نداره، ولی دیگه تو فریم و رزولوشن بازی های مشترک نباید اختلافی باشه، دیگه تفاوت ها بره تو تکنیک های گرافیکی و این چیزها. یعنی واقعا زشته مثلا CoD بعدی هم نخواد 1080P/60FPS باشه، حتی اگه مشکل رو از طرف سازنده ببینیم
![]()

:crying1:
همشون علاقه مندن که PS4 بفروشن به جاش. بابت راهنمایی شما پیشاپیش ممنونم!