همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

مگه پی اس 3 وقتی عرضه شد قیمتش 499 دلار و 599 دلار نبود؟!!:-?
چرا همه پس گیر دادن به 500 دلار بودن وان؟!!
20 گیگ ها 500 بودن و 60 گیگ ها 600 :دی

چون در مورد PS3 اون موقع هم یکی از مواردی که بش گیر داده میشد همین قیمت تخیلی و زیادش بود :دی

آخرین ویرایش:
یک سری شایع ::d
  • Forza Horizon: "Fall 2014, probably September. Super ***y weather system and... shit tons of co-op/social stuff. 1080P and open-world, so you can road trip with your bros."
  • White Xone incoming.
  • Why all the leaks? Scared you might get caught? "I am incapable of fear. Plus, this is such exciting stuff, and me talking about it ahead of time isn't going to hurt anything, truthfully. We're all chomping at the bit for it to come out. This is not bad. "
  • Halo Anniversary 2 will be 1080p, iffy on the 60fps, maybe not.
  • Quantum Break is Holiday 2014
  • Multiplayer confirmed for HA2, same devs as Halo Anniversary.
  • Sunset Overdrive is Fall 2014
  • Is not Phil Spencer
  • Black Tusk cancelled project was called "Shangheist." May have involved stealing stuff from the Chinese (though I think that may have been a reference to the name and maybe not the gameplay? Not sure...)
  • Fable Legends is Summer 2015
  • Halo 2 Anniversary includes beta for Halo 5
  • Gears of War will probably need a 2.5 year dev time.
  • First Titanfall DLC is 45 days from release, then another one 120 days from release.
  • No Crackdown 3 news this year most likely, since it's a 2016 title.
  • A list w/dates of the rest of the Tier 2 and Tier 3 countries that Xbone will release in this year.
  • No info/idea on what Rare's up to, sadly.
  • $399 XB1 this year? "Maybe one without an Optical Disc Drive."

بهرام این خبر Xbox One سفید بد جنجال به پا کرده :d گفتند قراره برای خرید عموم مردم عرضه بشه با هارد 1TB منتهی دیسک فیزیکی نداره :| اینجاست که می گند هر خوشگلی یک عیبی هم داره :d
Xbox One: white retail SKU, disc-free console inbound ***8211; rumour | VG247

- - -ویرایش - - -

یک سری موارد (بیشتر تاریخ عرضه) توی GAF پخش شده و مدیران و ناظمین ظاهرا تایید می کنند!

- Halo 2 Anniversary coming to Xbox One in November 2014
- Remake will include access to Halo 5 beta
- Halo 5 now expected in 2015
- Crackdown 3 planned for Q1 2016
- Quantum Break due in fall 2014
- Fable Legends launching in summer 2015
- Forza Horizon 2 scheduled for fall 2014, possibly September
- Forza Horizon 2 will feature co-op/social elements, 1080p resolution
- White Xbox One consoles will be available for the sale

پ.ن: چقدر اخبار Xbox One داغ شده این چند روزه :d

- - -ویرایش - - -

مسابقات جهانی Kinect Sports Rivals شنبه شروع میشه
مواردی که قبل از مسابقه بایستی تهیه کنید:
1- Kinect Sports Rivals companion app
2- free Preason demo
منبع

مسابقات جهانی Kinect Sports Rivals شنبه شروع میشه
مواردی که قبل از مسابقه بایستی تهیه کنید:
1- Kinect Sports Rivals companion app
2- free Preason demo
منبع

الان این مورد 1 کی برای دانلود قرار میگیره؟من دمو رو دارم HUB هم دانلود کردم یعنی به شدت منتظرم ببینم بخش آنلاین بازی کی فعال میشه رقابت کنم:dبازیش فوق العادس

image_38484_fit_620.jpg

image_38308_fit_620.jpg

من معمولا خبر خوب میدم اما این دفعه Pete Dodd از سازنده ها گفته به این زودی ها خبری از 1080 و 60 فریم روی X1 نیست و گفته که مشکل از کارت هست که ضعیفه دلیلش هم هزینه ی بالای کینکت بوده(که مجبور شدن ضعیف تر بزارن)

آخرین ویرایش:
NTKRNL در مورد Horizon2 گفته:
Fall 2014, probably September.

Super ---y weather system and... ---t tons of co-op/social stuff. 1080P and open-world, so you can road trip with your bros.
چشم عشاق چرخه شب و روز و تغییرات آب و هوایی روشن:d

من معمولا خبر خوب میدم اما این دفعه Pete Dodd از سازنده ها گفته به این زودی ها خبری از 1080 و 60 فریم روی X1 نیست و گفته که مشکل از کارت هست که ضعیفه دلیلش هم هزینه ی بالای کینکت بوده(که مجبور شدن ضعیف تر بزارن)
البته هنوز نظر من اینه که سیستم عامل هنوز optimize نشده اینا هم همش حرفه لازم به ذکر با اینکه اوایل نسل بود و xoneمشکلات نرم افزاری و دوکیت داشت forza 5داشت روی 1080 و 60 فریم اجرا میشد در ضمن نه اینکه همه بازیهای ps4 روی 1080و 60 فریمه;)

البته هنوز نظر من اینه که سیستم عامل هنوز optimize نشده اینا هم همش حرفه لازم به ذکر با اینکه اوایل نسل بود و xoneمشکلات نرم افزاری و دوکیت داشت forza 5داشت روی 1080 و 60 فریم اجرا میشد در ضمن نه اینکه همه بازیهای ps4 روی 1080و 60 فریمه;)
نه درسته
کارت گرافیک X1 همون R7 260x که زور لازم برای اجرای همه بازیها روی 1080p60 رو نداره
pressshot.jpg

کلا به قول کارمک این نسل هم استاندارد روی 30 فریم میشه و انتظار 1080p60 رو نباید داشت:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or