همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

کسی نمدونه این کینکت مسخره رو کی میخوان بردارن ؟؟و کنسول خالی رو بدن
به ظنرتون 100 دلار کم میشه ازش دیگه ها؟؟
هیچ وقت بر نمیدارند ... فروشش رو داره، Xbox One رو هم تبدیل به یک Remote Controller بی نظیر کرده، برای چی برداره؟!
به جای اینکه برداره، سعی میکنه بازی ها و محتویات بهتر براش ارائه کنه. با یه Fighter Within قضاوت نکنید :d

کسی نمدونه این کینکت مسخره رو کی میخوان بردارن ؟؟و کنسول خالی رو بدن
به ظنرتون 100 دلار کم میشه ازش دیگه ها؟؟

اولا کینکت مسخره نیست و بسیار پرکاربرده دوما هیچوقت برنمیدارن چون Xone به شدت به کینکت وابستش و خاصیت ALL in One بودن Xone با کینکت مرتبطه! کینکت علاوه بر اینکه برای فرامین صوتی بسیار کاربرد داره و محیط کاربری Xbox one رو بسیار جذاب کرده بازیهای کینکتی بسیار جذابی هم مانند " کینکت اسپورت " و " just dance " و ... داره که در آینده بیشتر هم توسط مایکرو ساپورت میشه.پس کینکت فوق العادس نه مسخره!!! همین الانش من با Xbox fitness و قدرت بی نظیر کینکت هر روز کلی سرگرم میشم و تمارین ورزشی انجام میدم.

آخرین ویرایش:
هیچ وقت بر نمیدارند ... فروشش رو داره، Xbox One رو هم تبدیل به یک Remote Controller بی نظیر کرده، برای چی برداره؟!
به جای اینکه برداره، سعی میکنه بازی ها و محتویات بهتر براش ارائه کنه. با یه Fighter Within قضاوت نکنید :d
اولا کینکت مسخره نیست و بسیار پرکاربرده دوما هیچوقت برنمیدارن چون Xone به شدت به کینکت وابستش و خاصیت ALL in One بودن Xone با کینکت مرتبطه! کینکت علاوه بر اینکه برای فرامین صوتی بسیار کاربرد داره و محیط کاربری Xbox one رو بسیار جذاب کرده بازیهای کینکتی بسیار جذابی هم مانند " کینکت اسپورت " و " just dance " و ... داره که در آینده بیشتر هم توسط مایکرو ساپورت میشه.پس کینکت فوق العادس نه مسخره!!! همین الانش من با Xbox fitness و قدرت بی نظیر کینکت هر روز کلی سرگرم میشم و تمارین ورزشی انجام میدم.

من نمیفهمم چرا اینقدر زود قصاوت میکنید
اینکه کینکت از کنسول حذف میشه یه چیز محتمل هست و خودشونم چند وقت پیش بصورت غیر مستقیم اعلام کردن
لینکشو پیدا میکنم میزارم اینجا تو همین بازی سنتر هم فک کنم بود
کینکت برای من مسخره هست و هیچ وقت نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم همین مونده با همین هیکل برم جلوش ادا بازی در بیارم(البته خیلیا باهاش حال میکنن ولی من نه به نظرشونم احترام میزارم)

کینکت واسه حرفه اییها طراحی نشده و بیشتر برای کم و سن سالهاست
منم نه با این نه با شماره قبلیش نه واسه سونی و یا وی حال نکردم و نمیتونم باهاش کنار بیام
الان این کینکت شده برای من یه چیز بی ارزش که فقط باید بخاطرش تو اینران 300-400 هزار پول مفت بدم
نمیدونم چقد باید صبر کنم ؟؟یا برم ps4 بگیرم
ولی اینو مطمئنم که برداشته میشه در اینده ی نزدیک

اینم که میگن جزئی از ایکس باکس هست درسته ولی اینکه جزو جدا ناپذیر هست خیلی خنده دار هست
این فرمانهای صوتی اینا هم برای اصلا ارزش و جذابیت نداره وقتی خیلی بهتر و کارامدترش رو گوشیم دارم
پس مایکروسافت باید احترام بیشتری به مشتریش بزاره و همه سلیقه ها در نظر بگیره

اینکه کینکت از کنسول حذف میشه یه چیز محتمل هست و خودشونم چند وقت پیش بصورت غیر مستقیم اعلام کردن
کینکت برای من مسخره هست و هیچ وقت نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم همین مونده با همین هیکل برم جلوش ادا بازی در بیارم(البته خیلیا باهاش حال میکنن ولی من نه به نظرشونم احترام میزارم)

منم نه با این نه با شماره قبلیش نه واسه سونی و یا وی حال نکردم و نمیتونم باهاش کنار بیام
الان این کینکت شده برای من یه چیز بی ارزش که فقط باید بخاطرش تو اینران 300-400 هزار پول مفت بدم

اینم که میگن جزئی از ایکس باکس هست درسته ولی اینکه جزو جدا ناپذیر هست خیلی خنده دار هست
این فرمانهای صوتی اینا هم برای اصلا ارزش و جذابیت نداره وقتی خیلی بهتر و کارامدترش رو گوشیم دارم

شما خیلی راحت میتونی Xbox نخری و بری PS4 بگیری! چون کینکت به هیچ وجه از Xbox one جدا نخواهد شد مطمئن باش! اون لینک ها و حرفهای غیر مستقیم هم مهم نیست چون مایکروسافت بارها گفته به هیچ وجه این کارو نمیکنه و مایکرو بسیار زیاد روی کینکت این نسل سرمایه گذاری کرده.ضمنا کی گفته کینکت واسه کم سن و سالهاست؟! اتفاقا برعکس واسه هر گروه سنی مناسبه و حتی بخصوص برای افراد بزرگتر از 18 و بالغ مناسب تره وهمین الانش بیشتر افرادی که دارن Just Dance و سایر بازیهای کینکتی بازی می کنند 18 به بالا هستن و توی بخش های کلیپ در Store لایو این موضوع کاملا قابل دیدنه! در مورد Xbox fitness هم که همین چند روز پیش بود خبرش اومد که Xbox fitness روی Xbox one میلیونها بار استفاده شده و همه اینها با جادوی کینکت امکان پذیره.و اما در مورد فرامین صوتی خدمت شما عرض کنم که اگه قرار باشه از Xone حذف بشه 50 الی 65 درصد رابط کاربری و محیط بسیار عالی داشبورد لایو Xone رو با چالش رو به رو میکنه! پس کاملا مشخصه کینکت جزئی جدایی ناپذیر از Xbox one هست و عمرا مایکرو حذفش کنه.بارها خودشون اینو اعلام کردند. پس شما اگر این سیستم بسیار پیشرفته و جذاب مایکروسافت و کنسول فوق العادش رو نمی پسندی بهتره بروید سراغ کنسولهای دیگر که تنها فقط Game را برای شما فراهم میکنند نه چیزی دیگر!

شما فرامین صوتی کینکت Xbox one رو ببین اون وقت میفهمی چی بهترینه!!

آخرین ویرایش:

خودشون قبلا چند بار گفتن کینکتو بر نمیدارن فقطو فقط یه اتفاق میتونه این تصمیمشونو عوض کنه اونم اگه وقتی فروششون در مقابل سونی بد بشه بعد بگن شکر خوردیم باندل بدون کینکت بدن با قیمت کمتر که فروش بره بالا مثه همون اتفاقی که باعث شد drm برداشته شه مثه همون اتفاقی که باعث شد بلاک کردن بازیهای دست دوم برداشته شه و........
این قضیه عدم اجرای بازیها بصورت 1080p و 60 فریم هم نتونسته باعث شه فروش مایکرو بیاد پایین از اون طرفم سونی نتونسته به اندازه بازار کنسول تولید کنه مایکرو داره خوب میفروشه
پس تا وقتی که امار فروش همینجوری باشه باندل بدون کینکتی در کار نخواهد بود

من نميدونم چرا به زور ما ميخواييم همه چيزو با هم مقايسه كنيم؟؟؟
چون يه كنسول كينكت نداره و ارزونتر پس x one هم نبايد داشته باشه و آشغاله و .....
چون يه كنسول بازيهاش 60 فريم پس بايد مال بازيهاي x one هم همشون اونطوري باشن
چون اون يكي كنسول رو فلان چيز تمركز كرده x one هم بايد رو فلان چيز تمركز كنه

مسيري كه مايكروسافت با x one ميره هميني هست كه هست .....كسي كه قبول مي كنه اين روندو ميخره و كسي كه اين مسيرو دوس نداره ميره سراغ كنسول ديگه(اين مقايسات و سر هم كوبيدنا واسه چيه من نميدونم)

.

اصلا این معرفی کردن کینکت برای 360 باعث بوجود اومدن این ماجرا شد
البته دسته که با این کار کینکت وان خیلی کار آمد تر شد ولی این احساس اضافی بودن رو به کینکت اضافه کرد

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

من نميدونم چرا به زور ما ميخواييم همه چيزو با هم مقايسه كنيم؟؟؟
چون يه كنسول كينكت نداره و ارزونتر پس x one هم نبايد داشته باشه و آشغاله و .....
چون يه كنسول بازيهاش 60 فريم پس بايد مال بازيهاي x one هم همشون اونطوري باشن
چون اون يكي كنسول رو فلان چيز تمركز كرده x one هم بايد رو فلان چيز تمركز كنه

مسيري كه مايكروسافت با x one ميره هميني هست كه هست .....كسي كه قبول مي كنه اين روندو ميخره و كسي كه اين مسيرو دوس نداره ميره سراغ كنسول ديگه(اين مقايسات و سر هم كوبيدنا واسه چيه من نميدونم)

.

یعنی خدا سر شاهده نه خودم !! این پست اینقدر ارزش داره که قلبم الان گرفته !!

اگه اشتباه نکنم فرستنده هست نه گیرنده :d
نه دادش من کینکت جدید علاوه بر اون فرستنده که که باعث دید در شب میشه و تعیین فاصله و... یه گیرنده هم داره که فرستندش رو دسته هست اگه با یه دوربین نگاه کنی متوجه میشی یعنی میشه از دسته مثل کنترل تلوزیون استفاده کرد و همینوطر عملکردی نگیم شبیه خلاقانه تر از اون نور روی دسته ps4 داره :>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or