همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

بچه ها این مشکل رزولیشن و اختلاف فریم ریت که تو اکثر بازی های مولتی بوده تو فیفا 14 هم هست؟ چون من با کنترلر ایکس باکس راحت ترم میخوام ببینم اگه از لحاظ گرافیکی کمتر از نسخه ی ps4 نیست فیفا رو روی xbox1 بگیرم

Microsoft teasing new game announcement tomorrow - Gematsu
Major Nelson هم توییت زد که برای معرفی یک بازی جدید برای فردا سرش شلوغه:d
به نظر من Crackdown 3 میخوان معرفی کنن:d

- - -ویرایش - - -

بچه ها این مشکل رزولیشن و اختلاف فریم ریت که تو اکثر بازی های مولتی بوده تو فیفا 14 هم هست؟ چون من با کنترلر ایکس باکس راحت ترم میخوام ببینم اگه از لحاظ گرافیکی کمتر از نسخه ی ps4 نیست فیفا رو روی xbox1 بگیرم
نه اختلافی ندارن
فعلا در سه بازی AC4,BF4 و COD:Ghost اختلاف وجود داشته

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
آپدیت دستگاهم تموم شد الان داره کال اف گوست نصب میشه.:x
اکانت اکس باکس وانم Metro Dogs هست.
من زیاد هنوز سردر نمیارم از محیط جدید که در خواست بدم دوستانی که وان دارن در خواست دوستی بدن:d
شما رو در فرند لیستم ادد کردم!
من هم کال اف دیوتی گاست رو دارم خوشحال میشم تو گاست ملاقاتی باهم داشته باشیم!
GT:Apocalyptose

دوستان من تعدادی سوال دارم اگه لطف کنید جواب بدین ممنون میشم
تا الان همه چی راجب به ps4 رو میشه گفت میدونم الان میخوام xbox رو هم تحقیق کنم تا یکی رو بخرم
1-رزولوشن 720 روی تلوزیون 42 اینچ چقدر مشخصه؟فیلمای 720 که واقعا کیفیتشون کمه بازی ها چی بد میشه با 1080 تفاوتش مشخصه؟
2-ایا باید هر روز به اینترنت وصل بشم؟و اینکه میشه اپدیت رو افلاین داخخلش بریزم؟
3-من میخوام علاوه بر بازی با ایکس باکس فیلم هم ببینم مخصوصا فیلم های بلو ری و دی وی دی رایتی و غیر اورجینال و صد در صد با زیر نویس ایا امکانش هست؟
4-میگن با ایکس باکس تلوزیون هم میشه دید ایا تلوزیونش اینترنتیه؟
5-میشه رسیور رو بهش وصل کنم؟و با منوی ایکس باکس باهاش کار کنم؟

ببخشید زیاد شد چون تا الان دنبال کسب اطلاعات ps4 بودم و از ایکس باکس چیزی نمیدونم ولی قیافه ایکس باکس رو بیشتر دوسدارم

63413230266024594086.jpg

awwww yesssss؟!

دوستان من تعدادی سوال دارم اگه لطف کنید جواب بدین ممنون میشم
تا الان همه چی راجب به ps4 رو میشه گفت میدونم الان میخوام xbox رو هم تحقیق کنم تا یکی رو بخرم
1-رزولوشن 720 روی تلوزیون 42 اینچ چقدر مشخصه؟فیلمای 720 که واقعا کیفیتشون کمه بازی ها چی بد میشه با 1080 تفاوتش مشخصه؟
2-ایا باید هر روز به اینترنت وصل بشم؟و اینکه میشه اپدیت رو افلاین داخخلش بریزم؟
3-من میخوام علاوه بر بازی با ایکس باکس فیلم هم ببینم مخصوصا فیلم های بلو ری و دی وی دی رایتی و غیر اورجینال و صد در صد با زیر نویس ایا امکانش هست؟
4-میگن با ایکس باکس تلوزیون هم میشه دید ایا تلوزیونش اینترنتیه؟
5-میشه رسیور رو بهش وصل کنم؟و با منوی ایکس باکس باهاش کار کنم؟

ببخشید زیاد شد چون تا الان دنبال کسب اطلاعات ps4 بودم و از ایکس باکس چیزی نمیدونم ولی قیافه ایکس باکس رو بیشتر دوسدارم
سوال یک: نه. تو اگه 2 متر فاصله بگیری با تی وی نمیتونی فرق 1080 و 720 رو تشخیص بدب. فقط هم بازیهای لانچ اینطوری بودن. الان 3 بازی تومب ریدر و تیف و Alien Isolation رسما تایید شدن 1080 هستن و احتمالا بقیه بازیها همین طور خواهد بود.
سوال دو:نه. فقط بار اول باید به اینترنت وصل بشین و دستگاه رو آپدیت کنین (آپدیتش اجباریه) بعد از این آپدیت دیگه لزومی نداره به اینترنت وصل بشین درست مثل 360.
سوال سه: امکنش هست ولی زیرنویس فارسی توسط هیچ بلوری پلیری ساپورت نمیشه تا اونجا که من میدونم.
سوال چهار: یک سری شبکه هست که اینترنتیه و توسط خود اکس باکس ارائه میشه اره!فقط باید اکانت گلد هم داشته باشین. اما در مورد اینکه گیرنده دیجتال یا رسیور رو بشه با hdmi بهش وصل کرد من اظلاع ندارم.
سوال 5: تو 4 جوابشو دادم!

سوال یک: نه. تو اگه 2 متر فاصله بگیری با تی وی نمیتونی فرق 1080 و 720 رو تشخیص بدب. فقط هم بازیهای لانچ اینطوری بودن. الان 3 بازی تومب ریدر و تیف و Alien Isolation رسما تایید شدن 1080 هستن و احتمالا بقیه بازیها همین طور خواهد بود.
سوال دو:نه. فقط بار اول باید به اینترنت وصل بشین و دستگاه رو آپدیت کنین (آپدیتش اجباریه) بعد از این آپدیت دیگه لزومی نداره به اینترنت وصل بشین درست مثل 360.
سوال سه: امکنش هست ولی زیرنویس فارسی توسط هیچ بلوری پلیری ساپورت نمیشه تا اونجا که من میدونم.
سوال چهار: یک سری شبکه هست که اینترنتیه و توسط خود اکس باکس ارائه میشه اره!فقط باید اکانت گلد هم داشته باشین. اما در مورد اینکه گیرنده دیجتال یا رسیور رو بشه با hdmi بهش وصل کرد من اظلاع ندارم.
سوال 5: تو 4 جوابشو دادم!
استاد من یه تیکه از جوابت رو نفهمیدم یعنی اگه اکانت گلد داشته باشی میتونی فیلم بلو ری ببینی؟یا بدون اکانت هم میشه؟

آقایون به کینکت بگی مثلا ایکس باکس رو روشن کن روشن میکنه دیگه؟!چون یجا دیدم میگفت Xbox On تا روشن میشد
بعد مثلا برایِ خاموش کردنش هم وقتی به کینکت دستور بدی که مثلا Xbox Off خاموش میشه؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or