همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

الان یک سوال برام پیش آمد ، یعنی مثلا" اگر تلویزیون ما دو تا HDMI داره ، میشه اون یکی دیگه هم به عنوان HDMI استفاده کرد ؟ اونی که روی X1 ـه رو می گم.یعنی انگار تلویزیون سه تا HDMI میگیره ؟!؟!

الان یک سوال برام پیش آمد ، یعنی مثلا" اگر تلویزیون ما دو تا HDMI داره ، میشه اون یکی دیگه هم به عنوان HDMI استفاده کرد ؟ اونی که روی X1 ـه رو می گم.یعنی انگار تلویزیون سه تا HDMI میگیره ؟!؟!
تقریبا همچین چیزی میشه.مثلا میتونی XBOX 360 وصل کنی به XBOX ONE و XBOX ONE هم وصل کنی به TV :d

سلام دوستان
آپدیت دستگاهم تموم شد الان داره کال اف گوست نصب میشه.:x
اکانت اکس باکس وانم Metro Dogs هست.
من زیاد هنوز سردر نمیارم از محیط جدید که در خواست بدم دوستانی که وان دارن در خواست دوستی بدن:d

سلام دوستان
آپدیت دستگاهم تموم شد الان داره کال اف گوست نصب میشه.:x
اکانت اکس باکس وانم Metro Dogs هست.
من زیاد هنوز سردر نمیارم از محیط جدید که در خواست بدم دوستانی که وان دارن در خواست دوستی بدن:d

مبارکه , ولی آخه cod: ghosts !??!?!?!? 8-|

مُجکلی داره؟ :d
نه فقط برام خیلی جالب بود که از TW3 یا TC:TD کمتر رای آوردن :دی نه اینکه این 2 تا بد باشن ، نه اتفاقاً به نظرم جفتشون خیلی هم عالین و حداقل از WD بهترن :دی
جالبه که دستینی حتی از TEW :x هم کمتر رای آورده :دی
به نظر من جالب ترین رتبه برای Watch Dogs هست!
با توجه به هایپی که اینجا برای WD هست برا من خیلی شگفت انگیز نبود :دی ولی اون TEW>Destiny چرا خیلی جای :wow: داره :دی

نه فقط برام خیلی جالب بود که از TW3 یا TC:TD کمتر رای آوردن
:biggrin1:
نه اینکه این 2 تا بد باشن ، نه اتفاقاً به نظرم جفتشون خیلی هم عالین و حداقل از WD بهترن
جالبه که دستینی حتی از TEW
:x
هم کمتر رای آورده
آهان از اون نظر:d
دست اون چندتا عزیزی که در 2014 فقط میخوان واچ داگز بازی کنن رو به گرمی میفشارم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or