اتفاقا شایان جان من نظرم غیره اینه یعنی تفاوتی بین کنسولا از لحاظ گرافیک در حد صفر خواهد شد +ایکس وان یک کنسول محض بازی نیست و امکانات خیلی بیشتری داره اینو میشه از منوی اول کنسول دید .جان من چرا مردم فکر میکنن ایکس باکس وان باید گرافیکش از پلی استیشن 4 بالاتر باشه اقای من دل من ایکس باکس وان بیشتر تمرکزش بر روی رابط کاربری و بخش انلاین و سرگرمی اجتماعی هستش
پلی استیشن 4 هم فقط گرافیک داره اگر اینقدر از گرافیک خوشتون میاد برین پلی استیشن 4 و بالاخره کم تو این تاپیک اسپم بدید!
هر کنسول که نمی تونه کپی برداری از کنسول دیگری باشه!
دوستان وقتی وان رو روشن میکنی مثل 360 صدا میده؟! (همون صدایی که اول کار داره...دینگ:d)
چون صداش خوبه ولی نصفِ شبا دنگُ فنگی داره نمیشه با خیالِ راحت روشنش کرد!:d
بعد دستگاه چند ساعت روشن باشه داغ میشه یا اصن داغ نمیشه و فنش بصورتِ خودجوش کار میکنه؟!
یعنی میشه تو اون گونی یه Geow جدید هم باشه :d2/3 بازی هایی که معرفی شد هنوز نیومده ولی مایکروسافت وعده یه گونی انحصاری جدید داده :bighug:
3.5 گیگ فکرکنمحجم Killer Instinct چقدره؟
ساختن! اسمش Geow:judgment ـه!! ...!احتمال میدم بسازن.کاشکی بسازن :bighug:
:dاحتمال میدم بسازن.کاشکی بسازن :bighug:
ساختن! اسمش Geow:judgment ـه!! ...!:d
سلام دوستان
یه سوال
جریان این 2 ورودی وخروجی hdmi چیه?یکیش رو خب میدونم وصل میشه به تی وی واسه تصویر
اون یکی ورودی کارش چیه؟
تو تایپیک پلی4 یکی اینو نوشت.
ایکس باکس یک ورودی اچ دی ام آی هم داره که شما می توانید هر وسیله ای را بهش وصل کنی از جمله پی اس 4 بعدش دیسک رو باید تو پی اس 4 بزاری اچ دی ام آی رو وصل کنی به ایکس باکس اونوقت میتونی از تو ایکس باکس پی اس 4 رو بازی کنی
گرچه یه کمی گیج شدمشما هر چیزی رو میتونید وصل کنید بهش. مثلاً الان همون TVـی که بهش HDMI وصل می کنید خب اون HDMI ورودی داره TV و کنسول هم همینطور HDMI ورودی داره مثله TV و نمیدونم چه چیز هایی رو ساپورت میکنه یا نه.
یعنی چی این
.به چه دردی میخوره بعدنه با دسته خود PS4 ميشه،اين HDMI هم كارايي اصليش مربوط به TV.مثلا از فرمان صوتي پشتيباني ميكنه يا جدول پخش برنامه هاي tv نشون ميده(البته تو ايران اين إمكانات قابل استفاده نيست) و فقط ميشه برنامه tv نگاه كردگرچه یه کمی گیج شدم
ولی یه چیزی اونیکه گفت دیسک رو بذاریتو پلی4 بعد میتونی با ایکس1 بازی کنی (بادسته ایکس1؟؟)یعنی چی این
.به چه دردی میخوره بعد