همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان ما آخر نفهمیدیم اینکه ایکس باکس وان region free هست معنیش این میشه که این دفعه از لحاظ DLC محدودیتی نیست یا نه منظور فقط دیسک بلو ری و این هاست...؟

منتظر جواب؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیر ...
دوستان ما آخر نفهمیدیم اینکه ایکس باکس وان region free هست معنیش این میشه که این دفعه از لحاظ DLC محدودیتی نیست یا نه منظور فقط دیسک بلو ری و این هاست...؟

بازیها Region Free هستند. یعنی برای خرید بازی نیازی به هماهنگی بین ریجن دستگاه و بازی نخواهد بود. برای خرید DLC باید DLC با اکانتتون هماهنگی داشته باشه و مربوط به دستگاه نیست .

Last edited by a moderator:
دقیقا آره:d موج دوم بازیها دیگه نباید رو Xone به صورت 720p بشه یعنی تو اگه بشه بازم مشکلی نداری؟:| مثلا فکر کن watch dogs منتشر بشه روی PS4 به صورت 1080 و Xone هم 720 !! اون وقت من شخصا دیگه هیچ حرفی ندارم تو بازی سنتر:|
خب هروقت این اتفاق افتاد منو خبر کن تا با این قضیه مشکل پیدا کنم:d

دوستان کسی اطلاع دقیق داره که کنسولتو دبی موجود هست یا نه و قیمتش حدودا به پول ما تو چه محدوده ای هست...؟ من دوستم می خواد بره موندم اگه بگم برام بیاره اختلاف قیمتش به ریسکش می ارزه یا نه...چون اینجا با فروشنده چندین ساله آشنام و اگه از اون بخرم خودش تا چند ماه ضمانت میکنه...

Xbox One daydreams - Phil Spencer talks Phantom Dust, Halo Wars, Kingdom Hearts

Also describes Naughty Dog as a "unique" and "special studio"

image_38171_16x9_380.jpg

فریم هر دو کنسول روی 30 قرار گرفته اما Unlock هست و میره بالا مال PS4 میره تا 60 اما مال وان تا 45 میره....

بچه ها یعنی وان دووم میاره تا ته این نسلو یا نه جدا همه امیدمون شده همون تایتان فال اگه این رو 59 لاک هم باشه وان رو له میکنه:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or