Last Outlaw
کاربر سایت
دوستان ما آخر نفهمیدیم اینکه ایکس باکس وان region free هست معنیش این میشه که این دفعه از لحاظ DLC محدودیتی نیست یا نه منظور فقط دیسک بلو ری و این هاست...؟
منتظر جواب؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان ما آخر نفهمیدیم اینکه ایکس باکس وان region free هست معنیش این میشه که این دفعه از لحاظ DLC محدودیتی نیست یا نه منظور فقط دیسک بلو ری و این هاست...؟
خب هروقت این اتفاق افتاد منو خبر کن تا با این قضیه مشکل پیدا کنم:dدقیقا آره:d موج دوم بازیها دیگه نباید رو Xone به صورت 720p بشه یعنی تو اگه بشه بازم مشکلی نداری؟مثلا فکر کن watch dogs منتشر بشه روی PS4 به صورت 1080 و Xone هم 720 !! اون وقت من شخصا دیگه هیچ حرفی ندارم تو بازی سنتر
![]()
خدا نکنه بابا مگه له هست اینقدر؟خب هروقت این اتفاق افتاد منو خبر کن تا با این قضیه مشکل پیدا کنم:d
دو روز پیش تایید شد که بازی روی دو کنسول 30 فریم اجرا میشه:Tomb Raider: Definitive runs at 30FPS on PS4 & Xbox One, producer confirms | VG247گویا tomb rider روی ps4 1080p60p هست روی xboxone 1080p30p
EXCLUSIVE: Tomb Raider Definitive Edition PS4/XONE Framerates Revealed

زیر 30 هم میره؟فریم هر دو کنسول روی 30 قرار گرفته اما Unlock هست و میره بالا مال PS4 میره تا 60 اما مال وان تا 45 میره....

نه میشه گفت یه جورایی حداقل 30 ست شده بازی...بازی از 30 الی ماشالله فریم میده:dزیر 30 هم میره؟![]()
فریم هر دو کنسول روی 30 قرار گرفته اما Unlock هست و میره بالا مال PS4 میره تا 60 اما مال وان تا 45 میره....