همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

به طور کلی مصرف باطری Xbox One خیلی خوبه. به خاطر باتری قلمی خیلی ها شروع کردند پیله کنند اما واقعا خوب جواب پس داده

ایول :dمایکروسافت زده رو دسته سونی با این با طری خوبش من فعلا نظرم ایکس باکس وانه;;)
به امید روزی که همه ایکس باکس وان یا پلی4بخریم:d

مارک Duracell هست... من بشتر از یک هفته باهاش بکوب بازی کردم

حالا جدای از این یه خوبی دیگه که داره طول عمرشه. باطری های دیگه معمولا بعد از یک سال یا شارژ نمیشن یا دیگه شارژ رو سریع خالی میکنن ولی اینا حداقل دو سال رو کامل جواب میدن.

آخرین ویرایش:
همون طوری که میدونید آلفای تایتان فال ریلیز شده و ملت هم از کیفیت مینالن میگن گرافیک بازی پاییه اما حالا Respawn جواب داده و گفته که تکستچر ها رو تا 25 کاهش داده و بازی نهایی خیلی فرق داره...(من یکم نگرانم قضیه BF4 نشه:|)
Titanfall test gameplay footage hits the internet • News • Xbox One • Eurogamer.net

این بازی محکومه به اجرا شدن به صورت 1080 native و 60 فریم ثابت تا اوضاع رو normal کنه وگرنه وضعیت دوباره ناجور میشه واسه مایکرو حتی بدتر از هفته های قبل از لانچ!

این بازی محکومه به اجرا شدن به صورت 1080 native و 60 فریم ثابت تا اوضاع رو normal کنه وگرنه وضعیت دوباره ناجور میشه واسه مایکرو حتی بدتر از هفته های قبل از لانچ!
اگه استودیو فرست پارتی مایکروسافت بود respawn می شد امید داشت به 1080p ولی در حال حاضر فکر نمی کنم respawn هیچ الزامی برای 1080p بودن بازی احساس کنه :| یک بار هم که گفته بودن برای ما فریم ریت مهم تره دیگه خدا به خیر بگذرونه ...

یعنی قطار هایپ E3 از الان شروع کنیم؟ :|
قطار فایده نداره, بویینگ رو بیار:>
ملت هنوز درگیر اینچزان؟:d

اگه استودیو فرست پارتی مایکروسافت بود respawn می شد امید داشت به 1080p ولی در حال حاضر فکر نمی کنم respawn هیچ الزامی برای 1080p بودن بازی احساس کنه :| یک بار هم که گفته بودن برای ما فریم ریت مهم تره دیگه خدا به خیر بگذرونه ...

با این وضع این گیم و این جانبی پردازی ها نکنه میخواد رو 420 ست کنه؟:d

- - -ویرایش - - -

قطار فایده نداره, بویینگ رو بیار:>

قبول کن راس میگه.راستی پچه ها به نظرتون یه اداپتوری چیزی نمیاد ما یه بار دیگه کینکت نخریم واسه پی سی؟

دقیقا آره:d موج دوم بازیها دیگه نباید رو Xone به صورت 720p بشه یعنی تو اگه بشه بازم مشکلی نداری؟:| مثلا فکر کن watch dogs منتشر بشه روی PS4 به صورت 1080 و Xone هم 720 !! اون وقت من شخصا دیگه هیچ حرفی ندارم تو بازی سنتر:|

سلام
شاید این سوال رو خیلیا پرسیدن ممنون می شم جواب بدید
می خواستم بدونم از دسته xbox one بر روی xbox 360 هم می شه استفاده کرد؟
چون می خواستم اگر بشه یکی تهیه کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or