همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

از دوستان کسی خبر نداره عنوان kinect sports rivals کی منتشر میشه برای xbox one?

اول که عکست رو عوض کن با این حال نمیکنم:d بعدش تو میخوای این بازی فایتر رو وقتی اومد بخری یا همین کینکت اسپورت؟ راستی بچه ها نظرتون راجع به tomb rider چیه واقعا سری قبل حقش ضایع شد.

بچه ها این اپلود استدیو عجب چیزی هستش میخوام با وان پیشرفت کنم تو نویسندگی( نقد و بررسی ویدئویی بتل 4) عجب چیزی میشه تو فکرشم همچین چیزی بسازم فقط سوال دارم چطور میتونم از 30 ثاینه بکنم 5 دقیقه؟ طول زمان ضبط رو میگم

بهرام خودت پستت رو پاک کردی؟:-/
اره:d
حسين جواب داده بود و نيازي به جواب من نبود:d

- - -ویرایش - - -

بچه ها این اپلود استدیو عجب چیزی هستش میخوام با وان پیشرفت کنم تو نویسندگی( نقد و بررسی ویدئویی بتل 4) عجب چیزی میشه تو فکرشم همچین چیزی بسازم فقط سوال دارم چطور میتونم از 30 ثاینه بکنم 5 دقیقه؟ طول زمان ضبط رو میگم
بايد از game DVR استفاده كني،تو قسمت my games & apps ميتوني پيداش كني :d

داش کاری ندارما :whistling: ولی psn فقط بخش بازیش پولی شده ولی تو لایو نفسم میکشی مایکرو میگه پول بده=))
شما یه بار گلد بگیری کلی App رایگان باز میشه براتون :)لابد انتظار داری با گلد تمام فیلم و سریال های روز هم پست شه براتون؟

شما یه بار گلد بگیری کلی App رایگان باز میشه براتون :)لابد انتظار داری با گلد تمام فیلم و سریال های روز هم پست شه براتون؟

اروم اروم اروم...
دعوا که نداریم کلی گفتم بعدش منظورت هر ماه هست دیگه نه
حالا بیخیال من که کلا مشکلی با هاش ندارم اکثرا خودم میگیرم:-b اگه نه که مایکرو میده(قضیه بن شدن های سری قبل):d یا رایگان :bighug:یا تهش میدزدم دیگه>:)

:o

Xbox-One_Wii-U.jpg

(بدون شرح)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or