همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

رییس بخش سرگرمی و مدیای ماکروسافت، یعنی آقای Blair Westlake استعفا داد! در نامه استغفاش هم گفته کاملا برای من روشن شده که این سازمان (نام ماکروسافت رو نمی‌بره) دیگه در جهتی که مناسب توانایی و مهارت من باشه حرکت نمیکنه. لذا تصمیم به ترک این مجمعه گرفتم.
بدبختی جهتی وجود نداره!:d الان مایکروسافت فعلا شده عین فرانسه بعده انقلاب فیل اسپنسر هم شده روبسپیر(ولی از نوع خوبش!:d) آینده مایکروسافت همش توی کنفرانس سازنده ها مشخص میشه(مدیر عامل :-s)

سلام
فكر نكنم تعمير بشه،بايد يك اداپتور جديد بخري،PS4 اينجوري نيست،ريجن 1 يا امريكا :d
تعمير ميشه من مطمئنم واسه اينكه خودم دادم تعمير كردن

- - -ویرایش - - -

دعا كن برق به كنسول نرسيده باشه

- - -ویرایش - - -

سلام
آقا ما دستگاهمون 110V بود زدیم به برق به علت بی توجهی و احساس میکنم ادابتور سوخت فقط میخواستم ببینم ایا تعمیر میشه یا نه در کل چه باید کرد. گندش بزنن PS4 هم همینجوره اینا چه ریجنی هستن که اینجورین؟
تعمير ميشه من مطمئنم واسه اينكه خودم دادم تعمير كردن فقط شانس بياري برق به كنسول نرسيده باشه

تعمير ميشه من مطمئنم واسه اينكه خودم دادم تعمير كردن

- - -ویرایش - - -

دعا كن برق به كنسول نرسيده باشه

- - -ویرایش - - -

تعمير ميشه من مطمئنم واسه اينكه خودم دادم تعمير كردن فقط شانس بياري برق به كنسول نرسيده باشه

نه کلا این موضوع به کنسول ربطی نداره اصلا.

آداپتور هم قابل تعمیر هست

منم این بلا سوختن اداپتور سرم اومد.زدم به برق دیدم اِ چرا بو سوختن میاد!!بعدم ازش دود بلند شد که جداش کردم رفتم یکی دیگه گرفتم

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta

واسه من كه برق ازش رد شده بود و بورد كنسول سوزندش تستم كردم واقعا خود كنسول سوخته

- - -ویرایش - - -

نه کلا این موضوع به کنسول ربطی نداره اصلا.

آداپتور هم قابل تعمیر هست
واسه من كه برق ازش رد شده بود بورد كنسول سوختش ،تستم كردم واقعا خود كنسول سوخته ولي ادابتر هم تعمير ميشه من مطمئنم بنظر من كنسول ببر كه الكي ادابتور نخري

1544584_10151835844185986_1479903565_n.jpg

سرگرد در مصاحبه با OXM فرمودن

"
Both new platforms are off to a great start," he wrote. "We all should be celebrating a healthy vibrant industry. Sony has done a good job and they should be commended. The hate that infects gaming in the online space needs to go away." Daww.

"Sony will sell a ton," Hryb added down the page. "We will sell a ton. The industry is doing well...and consumers have choice."

."

هر دو كنسولا دارن خوب ميفروشن و از اينجور صحبتها اما نكته اونجاست كه قرمز كردم واقعا برام جاي سواله كه منظورش چيه؟ من كسي رو سراغ ندارم از بازي آنلاين بدش بياد فقط يه چيز آنلاين بود كه مردم دوست نداشتن

سرگرد در مصاحبه با OXM فرمودن

"

هر دو كنسولا دارن خوب ميفروشن و از اينجور صحبتها اما نكته اونجاست كه قرمز كردم واقعا برام جاي سواله كه منظورش چيه؟ من كسي رو سراغ ندارم از بازي آنلاين بدش بياد فقط يه چيز آنلاين بود كه مردم دوست نداشتن
منظورش هیترای آنلاین هستن که میگن xbone و از این چیزا:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or