همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

با تمام وجود برای این فروشندگان ابراز تاسف می کنم. چرا؟

رفتم همین امروز دنبال ترانس برای دستگاه ، به طرف اول کاری گفتم آقا با کدوم کنسول حال می کنی ، به من گفت X1 . بعدش گفتم آقا این من در نظر دارم PS4 رو با وانم عوض کنم و اینا. کلاً بعد از پیش کشیدن این موضوع پرسیدم حالا کدوم کنسولو پیشنهاد می کنی. با کمال تعجب گفت PS4. نذاشت کفن اون حرفی که زده بود خشک بشه . حالا جای این جالبش اینه ، Ryse رو داشت برای فروش اما Forza رو نداشت. باش صحبت میکردم و فلان از فورزا میگفت فورزا آشغال و بدرد نخوره و همه هم می گن. اما با کمال تعجب گفت Ryse فوق العادس. عالیه . فلانه. چرا چون میخواد جنس خودشو قالب کنه. خلاصه کلام ، قضاوت با خودتون

رفتم همین امروز دنبال ترانس برای دستگاه ، به طرف اول کاری گفتم آقا با کدوم کنسول حال می کنی ، به من گفت X1 . بعدش گفتم آقا این من در نظر دارم PS4 رو با وانم عوض کنم و اینا. کلاً بعد از پیش کشیدن این موضوع پرسیدم حالا کدوم کنسولو پیشنهاد می کنی. با کمال تعجب گفت PS4. نذاشت کفن اون حرفی که زده بود خشک بشه . حالا جای این جالبش اینه ، Ryse رو داشت برای فروش اما Forza رو نداشت. باش صحبت میکردم و فلان از فورزا میگفت فورزا آشغال و بدرد نخوره و همه هم می گن. اما با کمال تعجب گفت Ryse فوق العادس. عالیه . فلانه. چرا چون میخواد جنس خودشو قالب کنه. خلاصه کلام ، قضاوت با خودتون

خوب انتظار داري بغال بگه ماستم ترشه
اون بنده خدا هم بازي رو گرون خريده فكر نكنيد براي اونا خيلي ارزون در مياد به هرحال فروشنده هاي ما ياد گرفتن جنس خودشون بالا ببرن و تو سر مال كسه ديگه بزنن اين فرهنگ بازار ماست

[h=1]Project CARS Xbox One targets 1080p, 60 fps - Slightly Mad has "top secret" ideas for cloud[/h]Cloud will be used for "very cool new features and design components" in next gen games
image_38267_fit_620.jpg

اتفاقا یکی از فروشگاه های اصفهان هم که بازیهای وان رو اورده همینو داشت به من میگفت، عجب روزگاری شده

دوستان یک سوال ،
ریجن 1 اصلا" و ابدا پیشنهاد نمیشه ؟؟ باسه برق می گم.
اگر یک ترانس خوب بخریم چی ؟؟
ممنون.

بخر عزیز من خریدم ترانسشم از خود فروشگاهی که خرید کردم گفتم واسم تهیه کردن خریدم 75 تومان جنسش عالیه هیچ مشکلی هم ندارم باهاش!!

دوستان من سوالو تو تايپيك قيمت پرسيدم كسي جواب نداد ممنون ميشم جوابمو بدين

كسي خبر داره اگر بخوام از المان برام بيارن چند درصد به عنوان ماليات بر ميگردونن ؟
المان ريجن٢ هست ؟

با تشكر :d

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان من سوالو تو تايپيك قيمت پرسيدم كسي جواب نداد ممنون ميشم جوابمو بدين

كسي خبر داره اگر بخوام از المان برام بيارن چند درصد به عنوان ماليات بر ميگردونن ؟
المان ريجن٢ هست ؟

با تشكر :d

Sent from my iPhone using Tapatalk
المان ریجن دوـه:d
مالیات ایران رو میگی یا اونجا؟:-/

بله ریجن 2 ـه
مالیات هم در آلمان بین 5% تا 7% هست.
حالا اگر شما یا کسی که کنسول رو میاره و بلیط به نامه اونه مقیم اونجا باشه اون مالیات رو هیچ جوری نمیشه پس گرفت ، ولی اگر اون شخص مقیم اونجا نباشه موقعه ای که میره فرودگاه با دادن فاکتور اون مالیات رو پس میگیره.

این Kinect sports rivals خیلی باحاله:) دموش رو دانلود کردم و خوشم اومد منتظرم نسخه اصلی بیاد بخرمش.واقعا خوب روش کار کردن و کینکت به درستی حرکات رو تشخیص میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or