همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

مرسی، اونا رو تو PS4 دارم. اختصاصی وان منظورمه!
الان من حتی ساین این هم نمی شم. عادیه؟
Error 0x80a40002
اینو میگیرم

این ارور از سمت منم تایید میشه. اگر سعی کنی تا پروفایل جدیدی add هم کنی، اصلا وارد صفحه ی جدیدی نمیشی و دوباره بلافاصله ارور میده که عجیبه. فعلا که راهش برای من روشن و خاموش کردن کنسول شده!

چند تا DVD نيستن يك ديسك blu-Ray.حجمي كه روي هارد ريخته ميشه Forza : 31GB,DR3:20GB,Ryse:35GB
با توجه به حجم بازي ها زمان نصبشون متفاوته مثلا forza 5 حدود 40 دقيقه طول ميكشه تا كامل نصب بشه
آها حواسم نبود تا حجم های بالایی رو میشه روی بلو ری رایت کرد:d

دوستان به نظرتون xbox one بخرم یا ps4 آخه میگن بازی فیفا روی ایکس باکس رنگ بهتره و کلا بازیها ولی افت فریمش بیشتر از ps4 هستش

و یک سوال خیلی مهم

آیا برای بازیهای ایکس باکس حتما باید وصل شد به اینترنت ؟؟؟ یعنی کلا اگر من نخواهم وصل بشم به اینترنت میتونم بازی کنم ؟؟؟

دوستان به نظرتون xbox one بخرم یا ps4 آخه میگن بازی فیفا روی ایکس باکس رنگ بهتره و کلا بازیها ولی افت فریمش بیشتر از ps4 هستش

و یک سوال خیلی مهم

آیا برای بازیهای ایکس باکس حتما باید وصل شد به اینترنت ؟؟؟ یعنی کلا اگر من نخواهم وصل بشم به اینترنت میتونم بازی کنم ؟؟؟

بستگی به خودت داره اگه مولتی برات مهمه که خو XBone(:d) بهتره ولی اگه میخوای انحصاری هم که حالا نمیشه گفت مثلا قویتر باشه ps4(:-b) ولی فکر نکم بابا ایکس باکس تو fifa افت فریم داشته باشه ولی یه یه جمله از مایکرو بشنو برادم من:d اونم اینکه :سونی در هر نسل ادعای قدرت بیشتر میکند ولی در پایان نسل بازی های مولتی پلتیمفرم روی کنسول ما عملکرد بهتری دارند."
البته باز ps4 رو به هیچ وجه نمیشه حذف کرد به نطرم بهتره ببینی با کدوم راحتی و از کدوم خوشت میاد در مورد اینترنت هم خوب ببین این نسل کلا با نت سر و کار داره این 1 بعدشم واسه اف بازی کردن و نصب کردن فکر کنم مشکلی نیست حالا با اساتید میان بیان توضیح بدن:bighug:

برای بار اولی که دیسک رو میگزاری داخل دستگاه و بازی رو اجرا می کنی باید به اینترنت وصل باشی و گر نه بازی نصب و اجرا نمیشه!فقط بار اول!
تکنیک های دو کنسول با هم فرق می کنن ولی معمولا رنگ ها در Xbox شاداب تر به نظر می رسن البته با دستکاری تنظیمات تلویزیون در PS4 هم شرایط برابر میشه.
به نظر من صبر کن ببین بازار کدوم در ایران بهتره و قیمت کدوم ارزون تره.چون نسل بعد یعنی نسل آنلاین بازی کردن و هر کدوم که کاربر بیشتری داشته باشن بازی هاش راحت تر خرید و فروش میشه و قیمت بازی هاش کمتر خواهد بود!
الان قیمت بازی های PS4 کمتر از Xone هست دلیلش هم این هست که تو ایران بیشتر خریدن!(اختلاف قیمت در حدود 10 تومن هست!)اما موقع دست دوم فروختن اختلاف قیمت فکر کنم زیاد باشه.
نه لازم نيست ،بازي ميشه از همون اول كه خريدي افلاين نصب و اجرا كني

دوستان اگر توانایی صبر کردن رو دارید و برای خرید بین PS4 و X1 موندید که کدوم رو بگیرید به نظر من صبر کنید.تا چند وقت دیگه بازی های مولتی پلتفرم میاد و ببینید کیفیت کدوم یکی از دو کنسول بهتره و اونو بگیرید.ولی اگر عجله دارید و همچنین بازی های انحصاری براتون مهمه بحثش جداست و به سلیقه خودتون ربط

داره.فعلا با 2 بازی نمیشه گفت فلان کنسول قوی تر و و و و ...

و مسئله ی دیگه اینکه مثلا بخاطر نت ضعیف , X1 نگیرم و بجاش PS4 بگیرم , مسئله رو عوض نمیکنه.نسل جدید کلا به نت نیاز داره.حالا یکی بیشتر و یکی کمتر....

من جفتشو دارم،
PS4 بگیر. من بیشتر حال کردم.
شما دارید از فعل من استفاده میکنید. یعنی شما به شخصه از PS4 خوشتون میاد. پس بهتره به جرأت نگید که آره برید اونیکی کنسول رو بگیرید. معایب و مزایای هر یک رو بر اساس معیاری درست و سنجیده بیان کنید تا ادامه ی راه بر عهده ی شخص خریدار باشه.
دوستان اگر توانایی صبر کردن رو دارید و برای خرید بین PS4 و X1 موندید که کدوم رو بگیرید به نظر من صبر کنید.تا چند وقت دیگه بازی های مولتی پلتفرم میاد و ببینید کیفیت کدوم یکی از دو کنسول بهتره و اونو بگیرید.ولی اگر عجله دارید و همچنین بازی های انحصاری براتون مهمه بحثش جداست و به سلیقه خودتون ربط

داره.فعلا با 2 بازی نمیشه گفت فلان کنسول قوی تر و و و و ...

و مسئله ی دیگه اینکه مثلا بخاطر نت ضعیف , X1 نگیرم و بجاش PS4 بگیرم , مسئله رو عوض نمیکنه.نسل جدید کلا به نت نیاز داره.حالا یکی بیشتر و یکی کمتر....

البته خیلی ها میدونیم همین اول نسل مشکلات عدیده ای همچون اختلاف بین بازی های مولتی پلتفرم حاکم بود ولی مسلماً در موج دوم سری بازی ها این مشکل حل خواهد شد.

اتفاقا xboxخیلی با حالتره..من هم هر 2 تارو دارم..ps4مس موشک صدا میده...xbox واقعا ارومه...تو بازیا و منوی دستگاه هم با قطعیت می تونم بگم xboxبهتره..من فن هیچ کدوم نیستم..نظرم و می گم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or