همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

project spark رو من کلا نفهمیدم چیه . با توجه به چند تا پستی که تو تاپیکش هست بیشتر بهش می خوره شبیه انجین ساخت بازی باشه تا خود بازی :d
یه بازی هست که میشه باهاش بازی ساخت و چیزهای ساخته شده رو به اشتراک گذاشت. با توجه به اینکه F2P هست میشه امیدوار بود که تعداد زیادی بازی رو تجربه کرده و مراحلشون رو به اشتراک بزارن.

یه بازی هست که میشه باهاش بازی ساخت و چیزهای ساخته شده رو به اشتراک گذاشت. با توجه به اینکه F2P هست میشه امیدوار بود که تعداد زیادی بازی رو تجربه کرده و مراحلشون رو به اشتراک بزارن.
خودش حالت داستانی نداره ؟ یعنی مثلا اول که دانلود کنی هیچی بازی روش نیست ؟

دوستان الان که حجم بازی ها خیلی بیشتر از قبل شده مثلا بازی هایی مثلِ ryse , forza و dead rising 3 چن تا دی وی دی دارن و حجمشون چقدر هست؟!
چقدر طول میکشه تا نصب بشن؟!30 تا 40 دیقه؟!!!!!

دوستان الان که حجم بازی ها خیلی بیشتر از قبل شده مثلا بازی هایی مثلِ ryse , forza و dead rising 3 چن تا دی وی دی دارن و حجمشون چقدر هست؟!
چقدر طول میکشه تا نصب بشن؟!30 تا 40 دیقه؟!!!!!
چند تا DVD نيستن يك ديسك blu-Ray.حجمي كه روي هارد ريخته ميشه Forza : 31GB,DR3:20GB,Ryse:35GB
با توجه به حجم بازي ها زمان نصبشون متفاوته مثلا forza 5 حدود 40 دقيقه طول ميكشه تا كامل نصب بشه

والا ما افلاین نسب کردیم بازی کردیم بعدش رفتیم 6GB اپدیتشم زدیم
شما اگه ميخواستي به كل بازي بدون آپديت دسترسي داشته باشي أمكان پذير نبود،البته منم به اشتباه نوشتم براي اجرا شدن ،براي دسترسي به كل بازي اون آپديت لازم
Forza 5 unplayable without day-one download [Update]
البته بعد آپديت شده خبر و نوشته قابل اجرا شدنه

سلام عزیزان

من تازه امروز این دستگاه رو گرفتم.
میخواستم بدونم استور تحریم هستیم؟
فعلا دارم آپدیت اول رو دانلود میکنم.
بازی هم فعلا Deadrising 3 , Froza 5 رو گرفتم. بازی خوب دیگه ای هم داره؟
چون بقیه امتیازاتشون پایین بود.

سلام دوستان چند سوال داشتم
الان مثلا این اپدیت فورزا5 که6 گیگه! باید به نت وصل شیم درسته؟ بعد با این نت خفنی که داریم و سرعتش خیلی زیاده(افعال معکوس برره)
مثلا" وسط راه که میخوایم قطع کنیم و کنسول رو خاموش کنیم باید دوباره هم از نو دان کنیم یا نه از همون جای که دفه قبل دان شده ادامه میده؟
نمیشه از تو پی سی دان کردبعد انتقال داده؟مثل پلی3 که با برنامه میگرفتیم؟
ممنون

سلام عزیزان

من تازه امروز این دستگاه رو گرفتم.
میخواستم بدونم استور تحریم هستیم؟
فعلا دارم آپدیت اول رو دانلود میکنم.
بازی هم فعلا Deadrising 3 , Froza 5 رو گرفتم. بازی خوب دیگه ای هم داره؟
چون بقیه امتیازاتشون پایین بود.
سلام.مباركه:d
اره ايران تحريم
من خودم BF4 خريدم و بازي خوبيه،بازي هاي ورزشي مثل FIFA 14 و NBA2K 14 هم بازي هاي خوبين

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان چند سوال داشتم
الان مثلا این اپدیت فورزا5 که6 گیگه! باید به نت وصل شیم درسته؟ بعد با این نت خفنی که داریم و سرعتش خیلی زیاده(افعال معکوس برره)
مثلا" وسط راه که میخوایم قطع کنیم و کنسول رو خاموش کنیم باید دوباره هم از نو دان کنیم یا نه از همون جای که دفه قبل دان شده ادامه میده؟
نمیشه از تو پی سی دان کردبعد انتقال داده؟مثل پلی3 که با برنامه میگرفتیم؟
ممنون
سلام
اره درسته
از همون جايي كه دفع قبل دانلود قطع شده(البته خودم امتحان نكردم و از بقيه دوستان شنيدم كه اينجوريه:d )
نه نميشه

سلام.مباركه:d
اره ايران تحريم
من خودم BF4 خريدم و بازي خوبيه،بازي هاي ورزشي مثل FIFA 14 و NBA2K 14 هم بازي هاي خوبين

- - -ویرایش - - -

سلام
اره درسته
از همون جايي كه دفع قبل دانلود قطع شده(البته خودم امتحان نكردم و از بقيه دوستان شنيدم كه اينجوريه:d )
نه نميشه

مرسی، اونا رو تو PS4 دارم. اختصاصی وان منظورمه!
الان من حتی ساین این هم نمی شم. عادیه؟
Error 0x80a40002
اینو میگیرم

مرسی، اونا رو تو PS4 دارم. اختصاصی وان منظورمه!
الان من حتی ساین این هم نمی شم. عادیه؟
Error 0x80a40002
اینو میگیرم
همون دو تا كه خريدي به نظرم كافيه فعلا :d
من مشكلي ندارم بهتره از كساني كه تو ايران هستن بپرسي

خیلی نامردی... :)
راستی چقدر این فروزا طول میده نصب کنه. سرویس کرده.
کجا میشه دانلود ها رو دید؟
:d
نصب بازی حدود 40 دقیقه طول میکشه.
تو قسمت my games & app فکر کنم میتونی ببینی البته چون بازی باید نصب هم بشه فکر کنم فقط نصب بازی نشون داده میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or