همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

داخل جعبه اینا هست :
کنسول
دسته
کینکت
پاوربریک
کابل HDMI
هدست
دفترچه و گلد 14 روزه
-
کینکت هم به کنسول دیگه نمیخوره. نه دسته نه کینکت.
نه تو بعضی از جعبه ها گلد 14 روزه داره (day one) تو استاندارد خبری ازش نیست!
بعدشم کابل hdmi هم که نیست HDMI 4K هستش!

سلام
با توجه به اینکه وارد نسل هشتم شدیم و منم بودجه ی خریدشون رو ندارم:d میخواستم یه کنسول نسل هفتمی بخرم.
به نظر شما 360 بگیرم یا ps3؟به چه دلیل؟
ممنون میشم جواب بدید

سلام
با توجه به اینکه وارد نسل هشتم شدیم و منم بودجه ی خریدشون رو ندارم:d میخواستم یه کنسول نسل هفتمی بخرم.
به نظر شما 360 بگیرم یا ps3؟به چه دلیل؟
ممنون میشم جواب بدید

این تاپیک جاش نیست ولی برای خرید هر کنسول باید دلایل خاصی داشته باشید.
اگر دنبال راحتی در خرید بازی ، آنلاین خوب و راحت هستید 100 درصد 360 ولی اگر دنبال فقط و فقط انحصاری خوب هستید PS3

خبر جدید از Black Tusk اینه که خبر جدید از Black Tusk رو توی یه خبر جدید در 2014 میدن :bighug:...:|

59634348053892773213.png

دوستان یه سوال :
اکانت من در 360 مربوط به آمریکا نیویورک هست در صورتی که بخام وان بگیرم آیا باید ریجنی تهیه کنم که مربوط و هماهنگ به همون منطقه باشه ؟ در صورتی که بخام اکانت 360 رو به وان منتقل کنم .مثلا کنسول ریجن اروپا رو بگیرم و آدرس نیویورک رو داده باشم بعدا مایکرو ایراد نمی گیره ؟
مرسی

اقا تا الان به غیر از تایتن فال و هیلو که برای 2014 تایید شدن چه انحصاری دیگه ای برای 2014 تایید شده ؟!
کوانتوم تاریخ احتمالیش مشخص نشده ؟

- - -ویرایش - - -

دوستان یه سوال :
اکانت من در 360 مربوط به آمریکا نیویورک هست در صورتی که بخام وان بگیرم آیا باید ریجنی تهیه کنم که مربوط و هماهنگ به همون منطقه باشه ؟ در صورتی که بخام اکانت 360 رو به وان منتقل کنم .مثلا کنسول ریجن اروپا رو بگیرم و آدرس نیویورک رو داده باشم بعدا مایکرو ایراد نمی گیره ؟
مرسی
نه مشکلی نیست چون ممکنه مثلا هدیه یه نفر از اروپا بخواد ببره واسه یکی که تو امریکا زندگی میکنه
ریجن دستگاه ربطی به ریجن اکانت نداره
البته بازم تا اونجایی که من میدونم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or