همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

يعني ممكنه اين مايكروي شما دست به همچين كار خداپسندانه اي بزنه؟؟؟؟؟!!!!!!!!:d

البته اميدوارم بيلد نهايي گرافيكش اين نباشه:d
این عکس که مربوط به نسخه xbox 360 که چند سال پیش عرضه شد.:d
فعلا با این تغییرات مدیریتی هر روز خبر های خوبی منتشر میشه و واقعا امیدوار کنندست

دوستان پروفایل افلاین نمیشه ساخت ؟
انلاین ساختم مسخواد بره تو این ارورو میده
we couldnt sign yo in . try again in a few minutes.or check your account by signing in to account.live.com

این مشکل موقتی هست واسه منم بعضی وقتها که میخوامsign in بشم این پیام رو میده یه ربع دیگه امتحان میکنم درست میشه.بیشتر علتش اینترنت ضعیف ایرانه

یه مشکل....1 ساعت رایس بازی کردم و دیدم خبری از اچیومنت نیست...رفتم رو پروفایل دیدم 115 تا ازش اچیومنت گرفتم و انلاک شدن اما رو صفحه موقعی که بازی می کردم چیزی نبود یا پاپ اپ نمی شد.

یه مشکل....1 ساعت رایس بازی کردم و دیدم خبری از اچیومنت نیست...رفتم رو پروفایل دیدم 115 تا ازش اچیومنت گرفتم و انلاک شدن اما رو صفحه موقعی که بازی می کردم چیزی نبود یا پاپ اپ نمی شد.
مشکلو چند نفر دیگه هم دارن.احتمالا باید با یک آپدیت حل بشه.

آخرین ویرایش:
پس افلاین مثل 360 نمیشه sing in شده؟

چرا داداش میشه

- - -ویرایش - - -

مشکل notification ها فعلا گریبانگیر من و فرشاد هم هست، احتمالا با یه آپدیت این موضوع حل میشه

نه تنها ما؛ سایت های دیگه خارجی رو هم که نگاه میکردم اونها هم این مشکل رو داشتن.

امیدوارم این آپدیت جدیدی که قرار هست بیاد خیلی از مشکلات رو برطرف کنه. نمیدونم شاید من خیلی به 360 و محیط دشبوردش عادت کرده بودم. این پاپ آپ نشدن اچیومنت فوق العاده رو اعصاب منه. فکر می کنم به کل پروسه ی آنلاک کردن اچیومنت تو 360 اعتیاد پیدا کردم!

من کنسول رو هنوز نخریدم !! ولی این مشکل یه بار رو 360 م رخ داد که رفتم نو تنظیمات دیدم گزینش رو غیر فعال کردم !!!

حالا شما رو تنظیماتش رفتین؟؟ :d ماشالله همه اینجا ماله خودشون استادین گفتم شاید احتمال یک درصد درست شه

الان چه بازی هایی از تو سیستم لایو وان میشه دانلود کرد؟ (واکینگ دد سیزن 2 هستش؟)
نه TWD Season 2 برای xbox one عرضه نشده.
تمام بازی هایی که روی دیسک عرضه شدنو میشه خرید و دانلود کرد ولی اگه منظورت بازی ارکید این بازی ها عرضه شدن:
killer instinct
peggle 2
halo spartan assault
max: the curse of brotherhood
crimson dragon
powerstar golf
lococycle

آخرین ویرایش:
دوستان این کینکت من، بنده رو همچنان به عنوان guest میشناسه. چطور میتونم این مشکل رو برطرف کنم؟ تشکر

پی نوشت: البته توانایی تشخیص دستورهاش که خیلی خوبه. فراتر از انتظار من بوده حداقل!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or