همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

Feature: Xbox One OS update: 14 fixes we want to see - Total Xbox.com

- - -ویرایش - - -

برادران میشه یک توضیح بدید که بسته های الحاقی رو وان چند گیگابایت هستن !
میشه بگین بازی های ارکیدش چند مگابایت هستن!
الان من از گیگابایت دانلود هایی که قراره چند روزه دیگه انجام بدم لرزه به تنم نشسته!
اکثرا بیش از 3GB و به جز آپدیت APP ها مثل YOU/TUBE که مثلا آپدیت 50MB بود بقیه بالای 1GB
بازی های ارکید هم معمولا بیش از 2GB حجم دارن :|

Feature: Xbox One OS update: 14 fixes we want to see - Total Xbox.com

- - -ویرایش - - -

اکثرا بیش از 3GB و به جز آپدیت APP ها مثل YOU/TUBE که مثلا آپدیت 50MB بود بقیه بالای 1GB
بازی های ارکید هم معمولا بیش از 2GB حجم دارن :|

فاجعه آمیزه برای کشور های که اینترنتشون مثل ما هست ...
البته از دید خود مایکروسافت اون کشور های اهمیت داره که لانچ رسمی میشن... اون کشور ها هم مشکل اینترنت ندارن در هر حال ...
برای PS4 هم نطری هست بهرام جان ؟

فاجعه آمیزه برای کشور های که اینترنتشون مثل ما هست ...
البته از دید خود مایکروسافت اون کشور های اهمیت داره که لانچ رسمی میشن... اون کشور ها هم مشکل اینترنت ندارن در هر حال ...
برای PS4 هم نطری هست بهرام جان ؟
PS4 که ندارم ولی تا جایی که در جریانم فعلا حجم آپدیت ها نسبت به نسل قبل خیلی بیشتر شده مثلا NBA2K 14 یک آپدیت 2GB روی PS4 داره :|.البته با توجه به حجم بازی ها این آپدیت ها هم طبیعیه که حجمشون زیاد باشه :d.مثلا DR3 یک آپدیت 5GB براش اومده یا RYSE یک آپدیت 3GB داره.

چرا تو مشکلاتی که قراره با آبدیت رفعش کنن اون مشکل اساسی دیده نمیشه؟! همون کرش شدن بازی ها و بعضی app ها به داشبورد؟:-/
اون لیست مشکلاتیه که سایت oxm خواسته رفع بشن:d
ممکنه آپدیت اصلا ربطی به این لیست نداشته باشه.باید صبر کرد تا خود ماکروسافت اطلاعات دقیق درباره آپدیت منتشر کنه:d

Feature: High five: how Microsoft's UK studios are shaping Xbox One's future - Total Xbox.com
image_38169_620.jpg

Rare الان گفت که قصد دارن PD VP کنکر و بانجو بسازن یا من اشتباه میکنم؟=p~
Happily, it wouldn't involve mapping Joanna Dark to Kinect gestures. "It would be controller plus Kinect," he says. "We've got ideas for most older Rare IP, you won't be surprised to hear. There's quite a lot of desire to do Perfect Dark and Viva Piñata, Conker... Banjo's very popular internally, a lot of people want to do stuff with Banjo.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or