همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اون وقت چیه این بخش از بازی؟:d کسی که آفلاین هست و اصلا آنلاین نشده که میتونه دانلود نکنه این 6 گیگ رو؟
you're going to get the Drivatars and you're also going to get a whole bunch of content: tracks and cars.
the Forza 5 you buy from a shop isn't the full game. You need to download the rest of it from Xbox Live, which, according to Greenawalt, will be possible as you play.
منبع
منبع

اين حرف رو نزن خيلي باحاله
اون صداي اسنايپ وقتي ميپيچه تو گوش آدم سرم گيج ميره
اره مولتش هم خیلی خوبه:|.ملت فقط کمپ کردن.باز خدا پدره خارجی هارو بیامرزه اکثر ایرانیا که کلا گند زدن به بازی.تا کشته هم میشن هر چی به دهنشون میاد میگن:|.من خودم روی 360 نیم ساعت بازی کردم مولتیشو واقعا به افتضاح بودنش پی بردم.صدای اسلحه ها هم که اصلا در حده رقابت با بازی های رقیب نیست.بعد اومدن DLC گرگ برای بازی اضافه کردن:|
باز سینگل پلیر بازی قابل تحمله ولی مولتی پلیر تعطیله کلا.
مولتی پلیر MW1 کجا این کجا.واقعا گند زدن به مولتی پلیر بازی (نظر شخصی).
البته به صدای اسنایپ توجه نکردم :d

آخرین ویرایش:
اره مولتش هم خیلی خوبه:|.ملت فقط کمپ کردن.باز خدا پدره خارجی هارو بیامرزه اکثر ایرانیا که کلا گند زدن به بازی.تا کشته هم میشن هر چی به دهنشون میاد میگن:|.من خودم روی 360 نیم ساعت بازی کردم مولتیشو واقعا به افتضاح بودنش پی بردم.صدای اسلحه ها هم که اصلا در حده رقابت با بازی های رقیب نیست.بعد اومدن DLC گرگ برای بازی اضافه کردن:|
باز سینگل پلیر بازی قابل تحمله ولی مولتی پلیر تعطیله کلا.
مولتی پلیر MW1 کجا این کجا.واقعا گند زدن به مولتی پلیر بازی (نظر شخصی).
البته به صدای اسنایپ توجه نکردم :d

دقیقا !
CoD فقط سینگلش خوبه.مولتی تا وقتی شاهکاری به نام بتلفیلد هست کی CoD بازی میکنه.

پ.ن:نظر شخصی:d

این سوال رو در تاپیک فیفا 14 مطرح کردم کسی جواب نمیده . اگر شما می دونید لطفا جواب بدید .

اگر یه آپدیت برای فیفا 14 بعد از پنجره ی نقل و انتقالات زمستانی عرضه بشه آیا روی squad ــه تیم ها و transfer ها تاثیر میذاره ؟

این سوال رو در تاپیک فیفا 14 مطرح کردم کسی جواب نمیده . اگر شما می دونید لطفا جواب بدید .

اگر یه آپدیت برای فیفا 14 بعد از پنجره ی نقل و انتقالات زمستانی عرضه بشه آیا روی squad ــه تیم ها و transfer ها تاثیر میذاره ؟

بله تاثیر داره

دقیقا !
CoD فقط سینگلش خوبه.مولتی تا وقتی شاهکاری به نام بتلفیلد هست کی CoD بازی میکنه.

پ.ن:نظر شخصی:d
بازی مشکلی نداره از نظر من بازی کناش مشکل داره
یادمه چند وقت پیش هم گیم اینفورمر یه مقاله درباره این موضوع داده بود خیلی جالبه حتما بخونید
The 10 Most Annoying Call of Duty Players - Features - www.GameInformer.com
منم نظر شخصیم بود:دی

مث که سابقه دار هم هستند :d

احتمالا همین دونفر تو ماه نوامبر هم 9 تا ps4 از gamestop کِش رفتن :d

15 تا 500 دلار میشه 7500 دلار . موندم پلیس چه طوری گفته ارزش کنسول های دزدیده شده بیش از 8000 دلارــه .

افشین جان شما تو این سایت چی کار می کردی :d

مث که سابقه دار هم هستند :d

احتمالا همین دونفر تو ماه نوامبر هم 9 تا ps4 از gamestop کِش رفتن :d

15 تا 500 دلار میشه 7500 دلار . موندم پلیس چه طوری گفته ارزش کنسول های دزدیده شده بیش از 8000 دلارــه .

افشین جان شما تو این سایت چی کار می کردی :d
500$ هزینه خام کنسوله , با مالیات بیشتر میشه.بگیر 15 تا 550$ که میشه 8 هزار دویستو چند دلار و سه پِنس و چار شاهی:d

Xbox One laptop mod رو دیدید؟:d

این دستگاهی که میبینید: watch?v=P2dnRTX2xhY در حال حاظر فروش رفته

It has all the ports you would find on an out of the box Xbox One.
I added an audio line out that I thins MS should have put on the Xbox One.
It is 2" thick when closed. I went with a mat black deck with gloss black shell. It has the stock touch button for power on the deck and a control keypad mounted one the front.

آقای تاکاهاشی از Venturebeat ( بعدا مشخص میشه چرا تاکاهشی بودنش مهمه) 10 تا Most Anticipated بازیهای 2014 رو لیست کرده:d
10.Mario Kart
9.Halo 5
8.Quantum Break
7.TO:1887
6.The Division
5.Dying Light
4.Destiny
3.Star Citizen
2.Watch_Dogs
1.Titanfall

اینها هم در رتبه های بعدی بودن: No Mas's Sky (همینکه استودیوشون رو آب برد:d) Fantasia:Music Evolved و Project Spark

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or