همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

من که به شخصه منتظر بازی ویچر 3 میمونم تا ببینم این بازی قدرتمند از لحاظ گرافیکی روی دو کنسول چه جور نمایش داده میشه و به نوعی حداقل برای من این بازی نشانگر کیفیت دو تا کنسول هستش !!! چه از لحاظ بهینه سازی و راحت درست کردن یک بازی برای کنسول و چه از لحاظ قدرت سخت افزاری .

آدم واقعا باید مخش تاب داشته باشه که با بازی مثل COD Ghost بخواد قدرت این دو کنسول رو تخمین بزنه !!! و از اون بیشتر باید مخش تاب داشته باشه که بخواد با این بازی به بقیه نشون بده که یک کنسول از کنسول دیگری قوی تر هستش !!!

من که به شخصه منتظر بازی ویچر 3 میمونم تا ببینم این بازی قدرتمند از لحاظ گرافیکی روی دو کنسول چه جور نمایش داده میشه و به نوعی حداقل برای من این بازی نشانگر کیفیت دو تا کنسول هستش !!! چه از لحاظ بهینه سازی و راحت درست کردن یک بازی برای کنسول و چه از لحاظ قدرت سخت افزاری .

آدم واقعا باید مخش تاب داشته باشه که با بازی مثل COD Ghost بخواد قدرت این دو کنسول رو تخمین بزنه !!! و از اون بیشتر باید مخش تاب داشته باشه که بخواد با این بازی به بقیه نشون بده که یک کنسول از کنسول دیگری قوی تر هستش !!!
آدم باید مخش تاب داشته باشه بره گوست بازیکنه رو وان کلا :دی

واقعا فکر نمی کردم دیگه انقدر باشه :-s

من که نت درست و حسابی ندارم پس میرم سر ps4 :|

Xone قابلیت Resume و مدیریت دانلود داره.ضمنا این نسل چه برای PS4 و چه Xone فرقی نمیکنه حجم همه بازیها و DLC ها و آبدیت ها دیگه بالاست و نت درست و حسابی میخواد!

داداش برعکس نگفتی ؟ یعنی به خاطر نت کنسولتو عوض میکنی؟=))

کنسول و هنوز که نگرفتم. می خوام بگیرم ولی فکر کنم پشیمون شدم. آخه این 6 گیگ خیلی زیاده انصافا. با پی سی هم که نمیشه گرفت. :|

- - -ویرایش - - -

Xone قابلیت Resume و مدیریت دانلود داره.ضمنا این نسل چه برای PS4 و چه Xone فرقی نمیکنه حجم همه بازیها و DLC ها و آبدیت ها دیگه بالاست و نت درست و حسابی میخواد!

PS4 هم قابلیت Resume داره؟‌

کنسول و هنوز که نگرفتم. می خوام بگیرم ولی فکر کنم پشیمون شدم. آخه این 6 گیگ خیلی زیاده انصافا. با پی سی هم که نمیشه گرفت. :|

- - -ویرایش - - -

عزیز شما اگه آفلاین قصد بازی داری نیاز به آبدیت نداری ضمنا با مدیریت دانلود در Xone به راحتی میتونی هر وقتی که خواستی دانلود رو pause کنی و هر وقت خواستی دوباره بذاری ادامش بره.در کل خرید یک عدد کنسول نسل بعد رو بهتون پیشنهاد میدم حالا چه PS4 چه Xone هر کدوم دوست داشتی بخر چون دنیای گیم بدون کنسول هیچ جذابیتی نداره;)
PS4 هم قابلیت Resume داره؟‌
PS4 رو بعید میدونم چنین قابلیتی داشته باشه.حالا باز از دوستانی که دارن این سوالو بپرس.

صحبت تایتل آپدیت شد منم یه سوال برام پیش امد آیا این آپدیت ها مثل 360 هر چند وقت یه بار میان یا فقط یه بار باید 6 7 گیگ دانلود کرد؟

آبدیت ها هر چند وقت یک بار میان.معمولا حجمشون بین 300 مگ تا 1 گیگ هستش.
مگر اینکه مورد خاصی پیش بیاد آبدیت بیشتر از 1 گیگ بده مثل همین مورد 6 گیگ فورتزا 5 !

آبدیت ها هر چند وقت یک بار میان.معمولا حجمشون بین 300 مگ تا 1 گیگ هستش.
مگر اینکه مورد خاصی پیش بیاد آبدیت بیشتر از 1 گیگ بده مثل همین مورد 6 گیگ فورتزا 5 !
FORZA 5 آپدیت نیست.بخشی از بازیه که قبل از عرضه بازی هم گفته بودن باید دانلود بشه :d

صحبت تایتل آپدیت شد منم یه سوال برام پیش امد آیا این آپدیت ها مثل 360 هر چند وقت یه بار میان یا فقط یه بار باید 6 7 گیگ دانلود کرد؟
هر وقت که به سازنده به خاطر باگ و یا گلیج گزارش داده بشه و یا هر وقت که بخوان یه چیزی رو به بازی اضافه کنن اپدیت میدن! یجورایی هر وقت که دلشون بخواد هست:d حجم اپدیت هم که کلا براشون مهم نیست! مثلا الان 3NBA گیگ اپدیت داده:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or