همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

گویا دوستانیکه کنسولشون به اصطلاح سوپر هوم شده بود(بعد ریست کردن کنسول و آنلاین شدن و باز شدن کلی بازی تو library) جدیدا یک آپدیتی دریافت کردند و مایکروسافت متوجه قضیه شده و تمام بازیها از اکانتشون پاک شده و دیگه قابل اجرا نیستند، حتی گزارش شده یک سری از دوستان بن هم شدند، کسی تو این گروه اینطوری بوده؟؟
به شدت خبر بن شدن رو شنیدم تو همین چند روز احتمالا خبری هسته بی دلیل نیست

گویا دوستانیکه کنسولشون به اصطلاح سوپر هوم شده بود(بعد ریست کردن کنسول و آنلاین شدن و باز شدن کلی بازی تو library) جدیدا یک آپدیتی دریافت کردند و مایکروسافت متوجه قضیه شده و تمام بازیها از اکانتشون پاک شده و دیگه قابل اجرا نیستند، حتی گزارش شده یک سری از دوستان بن هم شدند، کسی تو این گروه اینطوری بوده؟؟
من دیشب با پسر دایم داشتیم آنلاین بازی میکردیم بازیها رو قانونی خریده بود بعد از یکساعت بازی 2 تا بازیش error میداد میپرید بیرون داخل نمیرفت ولی یه بازیش مشکلی نداشت.ازش سوال کردم گفت اون 2 تا بازی رو اکانت قانونی خریده به اصطلاح روی کنسولش هوم شده الان یکسال هم هست بدون مشکل داره بازی میکنه 2 3 روزی هست اینطوری شده.مشکلی پیش نمیاد براش.؟؟ اکانتش بن نمیشه.؟ این بنده خدا همه چی رو دلاری خریده(یه سری هاشو خودم خریدم براش)به غیر از 2 تا بازی که میگه قانونی و پولی خریده با یکی روی کنسولش share کرده به اصطلاح هوم شده.اگر مشکل پیش میاد یه راهنمایی کنید چیکار کنه.چون اکانتش خیلی مهمه نمیخواد بن بشه.ممنون

سوپر اکانت دستگاه منم پرید الان اکانت شخصی و دستگاه در خطره من که امروز سوپر اکانت رو از طریق دولوپر منو حذفش کردم
برا حذف از طریق دولوپر منو برید به system بعد گزینه console info دکمه های lb و rb و lt و rt به ترتیب بزنید یه قسمت اضافه میشه به نام developer settings بعدش reset home console انتخاب میکنید تمام

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: aha2012
برای منم همینجوری شده اما نه بن نشدم خداروشکر
با این اوصاف دیگه باید دور بازیا رو خط بکشیم دیگه ؟؟ برای همیشه پرید ؟؟
من شنیده بودم حتی خارجیا هم تو نسخه دیجیتالی مشکل پیدا کرده بودن؛ مگه هوم قانونی نیست اصلا ؟

سوپر اکانت دستگاه منم پرید الان اکانت شخصی و دستگاه در خطره من که امروز سوپر اکانت رو از طریق دولوپر منو حذفش کردم
برا حذف از طریق دولوپر منو برید به system بعد گزینه console info دکمه های lb و rb و lt و rt به ترتیب بزنید یه قسمت اضافه میشه به نام developer settings بعدش reset home console انتخاب میکنید تمام
اینکارو کنیم کلا هوم دستگاه ریست میشه ؟

منم بن نشدم بازیها پرید
ریست کردم هیچ بازی ای هم توی library اضافه نشد.
الان apex که بازی رایگان هست رو گذاشتم داره دانلود میکنه و مشکلی از این بابت نیست ولی امیدوارم این روش قبلی درست باشه چون واسه ما ایرانیا با این دلار نزدیک 30 تومن خرید بازیها بصورت قانونی تقریبا غیر ممکنه...

سلام
امروز با برادرم دستگاه رو روشن کردیم دستگاه کامل بازیهاش قفل شد لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم
کلا این نحوه ریختن بازیها تعطیل شد یا باید منتظر موند؟؟

درود
یه مدتی بود نه به سایت سرزده بودم نه xbox رو روشن کرده بودم امروز اومدم دیدم همه ی بازیها حذف شدن و نمیشه آنلاین بازی کرد
یکی دوتا بازی رو تست کردم ارور داد بعد کنسول رو آفلاین کردم ، اون بازی هایی که موقع انلاین بودن تست کرده بودم رو نیاورد ولی بقیه رو که تست نکرده بودم باز میکنه و میشه بازی کرد!
عجب روزای خوبی بود که تموم شد امیدوارم کنسولو بن نکنه مایکرو :-tx_x:))

• Like
Reactions: Amirhosseinh77
اکانت سوپر هوم منم پریده ولی اکانت خودم و بازی هاش سر جاشه
لازمه رسیت هوم کنیم؟ بازی ها پاک می شن
اکانت خودت دست نمیخوره
ولی تمام بازیای اکانت سوپر هوم از لایبرری حذف میشن و تمام اونایی ک نصب داری هم غیر قابل اجرا میشن
مگه اینکه اکانت قانونی بازیهات رو تهیه کنی و بازی شون کنی
ریست هم والا میگن بهتره ریست کنی ولی من ریست نکردم ؛ فیفا رو قانونی خریدم دیدم بالا اومد و فهمیدم مشکل از ایران نبوده بلکه تمام اکانتهای غیر قانونی دیگه کار نمیکنن

• Like
Reactions: poorya_1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or