اقا یه چیز جالب من الان دو روزه مهلت گیم پس یک ماهه ام تموم شده لایوم ام امروز تموم شد اما اما هر دو دارن کار میکنن!
حالت اول رو که گفتید. متوجه منظورتون نشدم ولی خب همینطوره اکانتم که اشتراک ها را داره روی دستگاه هوم هست دیگه،مگر غیر از اینم میشه؟این موضوع دو حالت بیشتر نداره
یک اینکه اکانتی دارید رو دستگاه که هوم هست و اشتراک ها رو داره
و دومی که اصلا جالب نیست اینکه تمدید خودکار رو اکانتتون فعال بوده و اتوماتیک تمدید شده و اگر پولی داخل حسابتون نبوده بدهکار مایکروسافت میشید بهتره ریسک نکنید و جلوشو بگیرید وگرنه به دردسر خواهید افتاد
نه داداش هیچ کدوم از اینا که بچه ها میگن نیست برا من قبلا اینجوری شد 1 بار چون اخر ماه میلادی میزارع حال کنی تا سر ماه بعدش قعطش میکنهاقا یه چیز جالب من الان دو روزه مهلت گیم پس یک ماهه ام تموم شده لایوم ام امروز تموم شد اما اما هر دو دارن کار میکنن!
حالت اول اینه که شما یک اکانت بازی مثلا خریده باشید و اون اکانت دارای گلد و گیم پس هم باشه و اون اکانت هوم باشه روی دستگاه شما....حالت اول رو که گفتید. متوجه منظورتون نشدم ولی خب همینطوره اکانتم که اشتراک ها را داره روی دستگاه هوم هست دیگه،مگر غیر از اینم میشه؟
در مورد حالت دوم من بعید میدونم یا حداقل تا بحال نشنیدم کسی بخاطر تمام شدن مدت اعتبار بدهکار مایکروسافت بشه چراکه اصولا این امکانات از طرف مایکروسافت بصورت اعتباری و اجاره ای در اختیار یوزر قرار میگیره و در صورت اتمام مدت اعتبار باید قاعدتا از طرف ارایه دهنده قطع بشه تا زمانی که کاربر مجددا اقدام به شارژ مجدد کند
اره دیگه 100 تومن میدی برات بسته به هارد کنسولت 15 تا 20 تا بازی میریزنایکس باکس هم اکانت هکی داره؟ جریانه این ایکس باکسهای تو دیوار میزارن هاردشون تاخرخره پُره چیه؟
بن نمیکنه مایکرو؟اره دیگه 100 تومن میدی برات بسته به هارد کنسولت 15 تا 20 تا بازی میریزن
بدیش اینه به نت نباید وصل شی فقط افلاین وگرنه قفل میشنبن نمیکنه مایکرو؟
زنگ بزن پشتیبانی برات سرویس گیم فعال کنن از dns 178.22.122.100 استفاده کندوستان برای لایو و گیم انلاین چه نتی رو شما استفاده می کنید ؟! من تازه برگشتم ایران و با نته خونه که شاتله امکان پذیر نیست انلاین بازی کردن اونم با پینگ 350 تا 450 :/ . لگ امکانه بازی رو نمیده
ممنون اگه یه مشاوره بدید
دوست من عجله کردی و اشتباه کردیاق همون که شما گفتید بود وتمددید اتوماتیک فعال بود که مجبور شدم از ترس بن شدن دو تا اکانت گیم پس سه ماهه و لایو سه ماهه بخرم و تمدید اتومات را لغو کنم
اما من یه مشکل بد برای کنسولم پیش اومده که روح و روانم را بهم ریخته اینهمه خرجش کردم و کنسول از کار افتاده
امشب اودم روشنش کنم روشن شد اما بعد از نشون دادن لوگوی ایکس باکس و بجای صفحه هوم صفحه سیاه اومد و هر کاری میکنم صفحه هوم نمیاد کنترلر هم فقط قادره با نگه داشتن دکمه ایکس باکس صفحه خاموش شدن ایکس باکس را بیاره و هیچ کار دیگه ایی نمیکنه
یک چرخ تو نت زدم سایت خارجی یه راه حل برای ریست کردن و تغییر رزولوشن به ۶۴۰ در ۴۸۰ گفته بود که انجام دادم و باز هم کنسول بعد بالا امدن صفحه اش سیاهه کار نمیکنه با این تفاوت که با تغییر رزولوشن به ۶۴۰ ان صفحه خاموش شدنه بازم میاد اما با رزولوشن کمتر.
بیچاره شدم نزدیک به ۶۵۰ گیگ بازی بصورت قانونی خریده بودم و روی کنسول نصب کرده بودم لایو و گیم پاس و .... . بخام با یو اس بی ریست کنم همش میپره چه کنم
پ.ن: اقا تلویزیون را یکبار از برق کشیدم دوباره وصل کردم.بعد تلویزیون را روشن کردم و بعد کنسول را روشن کردم باز نیامد چند بار کانالها را عوض بدل کردم تصویر امد و کنترلر بکار افتاد و تونستم باز وار منوی تنظیمات بشم و رزولوشن رو دوباره به ۱۰۸۰ تغییر بدم و درست شد!
اما هنوز گیجم نمیدونم اصن چرا خراب شد و چی شد که درست شد فعلا که درست شدهپست را برای اطلاع رسانی پاک نکردم
بلی ظاهرا مشکل از اپدیت خود ماکروسافت بوده فرداش حل شد .دوست من عجله کردی و اشتباه کردی
دیشب مشکل سراسری بود و همه مشک سیاه شدن صفحه رو داشتن و مشکل از سرور مایکرو بود که حل شد چند ساعت بعدش....
احتمالا الان مشکلتون حل شده