پول بیشتر بدیم چی؟ یکی از دوستان میگفت یه جا هست کلکسیون خوبی داره ولی هر بازی 30 هزار تومن میگیرهدرست می گن معمولا بازی های قدیمی ندارن بازی پرطرفدار دارن
پول بیشتر بدیم چی؟ یکی از دوستان میگفت یه جا هست کلکسیون خوبی داره ولی هر بازی 30 هزار تومن میگیرهدرست می گن معمولا بازی های قدیمی ندارن بازی پرطرفدار دارن
والا نمی دونم من که تبریزم فعلا جایی ندیم جایی پیدا کردید به منم بگیدپول بیشتر بدیم چی؟ یکی از دوستان میگفت یه جا هست کلکسیون خوبی داره ولی هر بازی 30 هزار تومن میگیره
من تهرانم شنیدم یه جا تو بلوار کشاورز هستوالا نمی دونم من که تبریزم فعلا جایی ندیم جایی پیدا کردید به منم بگید
بازی های قدیمی مثلا چیپول بیشتر بدیم چی؟ یکی از دوستان میگفت یه جا هست کلکسیون خوبی داره ولی هر بازی 30 هزار تومن میگیره
نه مثلا من هیچ جا کالکشن dmc پیدا نکردم دیسک و اون جور مغازه ها هم نیسبازی های قدیمی مثلا چی
اگه بازی های قدیمی رو به صورت دیسک خرید کنی خیلی بهتره،قیمت بازی های قدیمی مناسب و فراوان هستش
این جور بازی ها کم کم با ایکس باکس گیم پس ارائه می شه و یا انقدر تخفیف می خوره که قابل خرید هستشنه مثلا من هیچ جا کالکشن dmc پیدا نکردم دیسک و اون جور مغازه ها هم نیس
باید تغییر ip بدیدوستان من گیفت خریدم و وارد میکنم به اکانتم.
کد رو میزنم بعد گیفت رو میشناسه ولی بعد تایید میکنی ارورر میده و مینویسه مشکلی به وجود امده
اکانت رو تازه درست کردم
کسی میتونه راهنراهنمایی کنه
من میخوام یه کاری کنماین جور بازی ها کم کم با ایکس باکس گیم پس ارائه می شه و یا انقدر تخفیف می خوره که قابل خرید هستش
من میخوام یه کاری کنم
کنسولو گرفتم اول این بازیهایی که نیست رو قانونی بگیرم
بعد ببرم از این اکانتا که آنلاین شی قفل میشه ببرن مغازه
امکان پذیره؟
بعد گلد چهارده روزه رو همه دستگاههای آک هست؟ باهاش میشه بازیم گرفت از لایو؟
اگه نه جریان این گیم پس چیه و چقدر باید بابتش حداقل داد؟
من می خوام یک اکانت game pase 2 ساله تهیه کنم این سایت هایی که اکانتش رو می فروشند قیمت های فضایی می دهند.. برای خرید مستقیم از مایکروسافت چه راهکارهایی وجود دارد؟؟ ایا امکان استفاده از گیفت کارت(که قیمت معقول تری داره و قابل تهبه در ایران هستش) و استفاده از اون برای خرید game pase وجود داره؟ ؟؟ اگه نه چه راه دیگری وجود داره؟ ؟
من میخوام یه کاری کنم
کنسولو گرفتم اول این بازیهایی که نیست رو قانونی بگیرم
بعد ببرم از این اکانتا که آنلاین شی قفل میشه ببرن مغازه
امکان پذیره؟
بعد گلد چهارده روزه رو همه دستگاههای آک هست؟ باهاش میشه بازیم گرفت از لایو؟
اگه نه جریان این گیم پس چیه و چقدر باید بابتش حداقل داد؟