همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

الان همه چي اوكيه فقط قسمت اكانت ميخوام يه اكانت جديد وارد كنم بعد از چند دقيقه ارور ميده كسي همچين مشكلي نداره ؟
این دقیقا همین مشکلیه که من الان دو سه روزه دارم . تو هوم ایکس باکس ، استور و همه عناوین به طور کامل لود میشه ولی به sign in که میرسه کلا میمونه کنسول ...
فکر کنم باید به فکر یه روتر باشم که بتونم توش وی پــــــــــــی ان ست کنم ... کنسول رو هم که نمیشه دور انداخت :|

دوستان منم میخام وان اس بخرم اگه واقعا اینقدر مشکل داره و مایکروسافت تحریم کرده مارو دیگه نخریم،نظرتون چیه؟
درود
x1 از همه لحاظ فوق العادس ! کیفیت دسته ، خنک کنندش ، رابط کاربری روون و ... ولی خب متاسفانه تو مملکت ما کلا دردسر داره .
اگه میخوای به عنوان کنسول اصلیت بگیری که اصلا این کار رو نکن . بی دردسر ترینش پلی 4 هست که همه چیزش راحت گیر میاد و ساپورتش هم خوبه .
ولی اگه در کنار کنسول دیگه ای برای یه سری عناوین خاص میخوای ازش استفاده کنی فکر نکنم مشکلی باشه برات .

• Like
Reactions: Mprince
این دقیقا همین مشکلیه که من الان دو سه روزه دارم . تو هوم ایکس باکس ، استور و همه عناوین به طور کامل لود میشه ولی به sign in که میرسه کلا میمونه کنسول ...
فکر کنم باید به فکر یه روتر باشم که بتونم توش وی پــــــــــــی ان ست کنم ... کنسول رو هم که نمیشه دور انداخت :|
يعني واسه فيلترينگه ؟ :-/

من دیروز نشستم بازی کردم با کنسول. دو تا بازی هم اپدیت کردم هیچ مشکلی نداشتم. با اخرین سرعت دانلود میکرد
نمیدونم مشکل دوستان مربوط به چی هست.

كسايي كه مشكل اد كردن اكانت دارن اين كار انجام بدن ببينن درست ميشه يا نه من خودم الان دسترسي ندارم به كنسول نميتونم تست كنم

اول وارد setting کنسول شوید به گزینه network setting رفته گزینه advnced setting رو کلیک کنید و در صفحه ظاهر شده گزینه alternate MAC address رو بزنید در صفحه جدید گزینه clear رو انتخاب کنید و در پایان بر روی دکمه restart بزنید کنسول شما ریست شده و بعد از بالا امدن میتوانید براحتی اکانت های بازیتون رو دوباره ادد کنید.

این مشکل فقط مربوط به add کردن اولین اکانت هست و بعد از اون درست میشه
کاملا تایید میشه . این قدر ناراحت شده بودم سر این موضوع که اصلا سعی نکردم اکانت رو هم ادد کنم بعد ببینم فرقی میکنه یا نه :|
بعد sign in شدن به اکانت و قطع کردن فیلتر شکن ، خدا رو شکر بدون مشکل تونستم دانلود ها رو انجام بدم و تو استور هم بگردم .

• Like
Reactions: Ehsan95_76
سلام دوستان
من gears of war 4 نسخه ای که کد 3 شماره قبل را داره خریدم
نسخه 2 و judgement را کدشون را میزنم راحت میشه دانلود کرد اما
نسخه 1 و شماره 3 ارور something happened on our end. waiting a bit might help را میده
با مرورگر هم زدم مینویسه ریجن و لوکیشن را با توجه به نسخه دیسک تغییر بده
اون را هم باتوجه به نسخه دیسک که ایرلند هست گذاشتم اما باز هم همون ارور را میده نمیشه دانلود کرد

سلام دوستان
من gears of war 4 نسخه ای که کد 3 شماره قبل را داره خریدم
نسخه 2 و judgement را کدشون را میزنم راحت میشه دانلود کرد اما
نسخه 1 و شماره 3 ارور something happened on our end. waiting a bit might help را میده
با مرورگر هم زدم مینویسه ریجن و لوکیشن را با توجه به نسخه دیسک تغییر بده
اون را هم باتوجه به نسخه دیسک که ایرلند هست گذاشتم اما باز هم همون ارور را میده نمیشه دانلود کرد

با IP امریکا تست کن

• Like
Reactions: Link.Zelda
ظاهرا تاپیکی برای اکس باکس وان اکس وجود نداره بنابراین همینجا مراتب گرخش خودم رو از پیش فروش وحشتناک این کنسول اعلام میکنم:D امیدوارم توفیق بازگشت به کنسول سبز با مدل جدیدش حاصل بشه برای من:D

• Like
Reactions: OFW
من سی دی gta v از کنار میدان خریدم به 150 تومن و نصب کردم اپدیت میخاد 13 گیگ ؟
اما افلاین میشه بازی کرد . ولی اچیومنت و درصد پیشرفت فقط در حالت انلاین ثبت میشه ؟!
راهی هست بدون اپدیت شدن بشه انلاین شد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or