همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

مایکروسافت برای Xbox One یک سوله بزرگ با تم سبز
:d
AreaOneFrance-9-670x502.jpg
1378152976521.gif

هویجوری: IGN توی توییتر از ملت پرسیده : "چی بیشتر از همه در مورد Xbox One هیجان زدتون میکنه؟" , ملت هم جواب دادن ::d
What Excites You Most About the Xbox One? - IGN
These Folks Have Clearly Seen Titanfall

نظر شما چیست؟:whistling:

اگر Titanfall از انحصار خارج شود مایکروسافت خر است.:d

Xbox One friends list gets video tutorial, watch it here

آخرین ویرایش:
آقای حاج دکتر سرهنگ سرلشکر نلسون یه ویدئو و به همراه توضیحات در مورد پروفایل ,لیست دوستان follow و .. اینا گذاشته
قابلیت خوبش برای ما ایرانیا Snap Activity ــه:d
Xbox Live's Major Nelson � New Friends App and Multiplayer Features for Xbox Live on Xbox One :

دو نوع اچیومنت هست : اچیومنت (!) و Challenge زمانی
مثلا ممکنه بگن آخر هفته یه کار خاص باید X بار توی بازی انجام بشه , وفتی چلنج کامل شد تمام کسایی که تو انجامش کمک کردن اچیومنت و جایزش رو میگیرن:d

آخرین ویرایش:
من خودمم به شخصه جزء اون کساییم که فقط لایو و تایتان فال منو پای X1 نگه داشته:d اگر تایتان فال مولتی شه کلا اوضاع بیریخت میشه:d

نظر شما چیست؟:whistling:

چون پرسیدی میگم :d :
به نظر من تایتان فال کیه تا وقتی هیلو و فیبل هست ؟! :d بازی فوق العاده ای ولی برای من به شخصه بهترین نیست ولی انحصاری بمونه و در شماره های بعد یه بخش داستانی خوفناک هم بهش اضافه بشه ، استقبال می کنم! ;;)
خلاصه هر طرف RPG انحصاری با حال ترو بیشتری داشته باشه حق با اونه!! :-":d ولی امان از اون روزی که Gears of War بر گرده! :bighug:

همونطور که میدونید کنسول ها سال اول عرضشون بعد از افتادن هایپ و حس تازه بودن (و پز sold out بودن:-") فروششون به خاطر نداشتن بازی درست حسابی , افت شدیدی پیدا میکنه اما نکته ی جالب در مورد Xbox One اینه که غیر از داشتن قویترین لانچ تاریخ , برای سال 2014 یه سری Blockbuster خفن مثل Halo , Titanfall و Quantum Break داره که رقیبشو کامل overkill میکنه:d
(البته رقیب هم بیکار ننشسته و یه سری انحصاری خفن برای Gamescom 2013 داره;)))

images

همونطور که میدونید کنسول ها سال اول عرضشون بعد از افتادن هایپ و حس تازه بودن (و پز sold out بودن:-") فروششون به خاطر نداشتن بازی درست حسابی , افت شدیدی پیدا میکنه اما نکته ی جالب در مورد Xbox One اینه که غیر از داشتن قویترین لانچ تاریخ , برای سال 2014 یه سری Blockbuster خفن مثل Halo , Titanfall و Quantum Break داره که رقیبشو کامل overkill میکنه:d

images
+بازی بلک تاسک+فیبل لجندز+سانست اُور درایو
البته بازی معرفی نشده ناتی داگ و سانتا مونیکا همه ی اینا رو له می کنه :(

کوانتوم برک فکر نکنم 2014 بیاد.بزارین رمدی از رو آرامش بازیشو بسازه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or