همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

gif.php

News: Xbox One Tour UK dates confirmed - Xbox 360 - The Official Magazine
12 روز دیگه Xbox One توی بریتانیا تور داره .:d

kill me please.

مسخره ها تو دهات ما نمیارن، ولی باید برم پایتخت کفر امتحان کنم:d

Xbox One Tour - Xbox.com

Area One
xbox-icon.jpg

Drop in** on one of our Area One parties to experience the new Xbox One console before it goes on sale November 22. With live music, live gameplay, and more, you and your friends can paint the town green. Be sure to bring your ID: This event is 18+ only
Must be at least 18 years of age to enter
Test Drive
truck-icon.jpg

Xbox One is hitting the road with four decked out Xbox One trucks. Meet us at a Test Drive stop in one of the cities below and we'll put a controller in your hands, a game on the screen, and a spring in your step that'll carry you through to launch.

:-"

دوستان و اساتید صاحب فن در زمینه سخت افزار
من یه مطلب به نقل از یکی از دوستان خوندم که گفته میشه آخرین قدرت و قابلیت گرافیکی دوکنسول یعنی ps4 و xbox one در حد جزئیات فیلم آواتاره
منبع حرف رو نمیدونم کجاست ولی میخواستم بدونم با شناختی که تا الان از این دوکنسول داریم این حرف چقدر میتونه صورت بپذیره(چقدر پیچوندمش:d)

آخرین ویرایش:
سلام هیچکدوم پیش زمینه ای از قیمت xoneدارید ؟میخوام بدونم چه قد پامون آب میخوره تو ایران
من که چند جا قیمتشو دیدم بالای 2300000 بود تو ایران
اینجا هم بچه ها قیمتو گرفتن و نوشتن.کلا ار ایران نخری بهتره

- - -ویرایش - - -

93957584748261237180.jpg
12287150370875683203.jpg
07051950660013739944.jpg

من که چند جا قیمتشو دیدم بین بالای 2300000 بود تو ایران
اینجا هم بچه ها قیمتو گرفتن و نوشتن.کلا ار ایران نخری بهتره

من فامیلمون انگلیسه نمیدونم بهش بگم برام بگیره یا نه:d چون بخوام به پوند بدم بهش بازم همون 2 اون ورا میشه:d

آخرین ویرایش:
من فایلمون انگلیسه نمیدونم بهش بگم برام بگیره یا نه:d چون بخوام به پوند بدم بهش بازم همون 2 اون ورا میشه:d
میشه حدود 2 تومان با پوند انگلیس.اون سایتی که من میگم dc بود که گفته بود حدود 2300000 که احتمالا بیشتر هم میشه

میشه حدود 2 تومان با پوند انگلیس.اون سایتی که من میگم dc بود که گفته بود حدود 2300000 که احتمالا بیشتر هم میشه
شایدم بگم بگیره به دلار بهش بدم>:):d راستی ما که 4 سال تو لایو بودیم بریم رو One مایکروسافت چیزی بهمون نمیده؟:d

شایدم بگم بگیره به دلار بهش بدم>:):d راستی ما که 4 سال تو لایو بودیم بریم رو One مایکروسافت چیزی بهمون نمیده؟:d
فکر نکنم.همین که میشه پروفایلمونو دانلود و منتقل کنیم روی XBOX ONE خودش خیلی خوبه:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or