همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

Keyboard مشخص نشده چجوریه؟با کینکتش کنن خوبه راحت تایپ کنی :دی ,دیگه اعصاب خوردی دسته رو نداری :|
چندتا عکس از کیبورد داخل بازی اسپارک اومده ولی معلوم نیست کیبورد دشبورد هم همینجوریه یا نه.
Xbox-One-keyboard-280x80.jpg

http://www.vg247.com/2013/08/29/xbo...-appears-online-is-improvement-over-xbox-360/

آخرین ویرایش:
الان گفتن یه سوپرایز بزرگ داریم ، هیچ کس جدی نمی گیره
اگر فیل اسپنسر گفته بود سوپرایز داریم می فهمید نهایتا می خوان Warface رو برای XB1 معرفی کنن ، ولی اینبار میجور نلسون گفته می دونی خیلی فرق داره :d

سه تا دید گاه وجود داره :
1.برو بابا سوپرایز ، حتما یه چیز مث WoT هستش :d

2.حتما یه بازی درست حسابی معرفی می کنن که چنین حرفی زده
مثلا : Fallout 4 رو معرفی کنه من راضیم :d

3.بسه دیگه چه قدر می خوای انحصاری معرفی کنی؟!:| چار تا بازی نگه دار برا E3 2014 :d

مایکروسافت گفته سوپرایز دارن برای PAX ولی خب من تو این موندم یه نمایشگاهی که زیاد مهم نیست چرا باید سوپرایز را اینجا بگن ؟ از طرفی epic گفتند میخواد ip جدیدش را معرفی کنه ! از اونجایی که گیرز را فرستادند مرخصی باید تو این مدت طولانی مایکرو اپیک یه همکاری داشته باشند . فقط تنها موردی که هست یه عنوان از اپیک که طبق سابقه اپیک تو خلق ip فوق العادست یعنی یه بازی بزرگ و نمایش قدرت ue4 چرا تو pax باید معرفی بشه ؟:دی

مایکروسافت گفته سوپرایز دارن برای PAX ولی خب من تو این موندم یه نمایشگاهی که زیاد مهم نیست چرا باید سوپرایز را اینجا بگن ؟ از طرفی epic گفتند میخواد ip جدیدش را معرفی کنه ! از اونجایی که گیرز را فرستادند مرخصی باید تو این مدت طولانی مایکرو اپیک یه همکاری داشته باشند . فقط تنها موردی که هست یه عنوان از اپیک که طبق سابقه اپیک تو خلق ip فوق العادست یعنی یه بازی بزرگ و نمایش قدرت ue4 چرا تو pax باید معرفی بشه ؟:دی
IP ـه Epic که احتمالا همون Infiltrator باشه:دی چیز خوفی هم بود:دی سورپرایز مایکروسافت هم گمون نکنم چیز خاصی باشه:دی حداقل برا ما:دی

از این میشه نتیجه گرفت که بازی انحصاریه!! :d چرا؟!
چون مایکروسافت ترافیک انحصاری داشته برای نمایشگاه های مختلف و بازی هم که شوتره و اگر اشتباه نکنم PAX توی Washington ایالات متحده برگزار میشه .
خب هم نمایشگاه رو می ترکونه هم یه سیل عظیمی از شوتر باز ها رو جذب می کنه! چون همه اونجا شوتر بازن :d

--------------------------------------------------------------
سر الن ویک دیگه عملا امیدی به انحصاری رمدی برا مایکروسافت نداشتم
ولی مایکرو اومد با رمدی همکاری کرد یه IP جدید رو قراره بدن!! حالا شرایط رمدی و اپیک فرق می کنه ولی . . .
اون چیزی که من برداشت می کنم اینه
مایکروسافت رمدی رو ول نکرد حالا بیاد اپیک که موفقیت 360 رو تضمین کرد ول کنه؟! :d

آخرین ویرایش:
IP ـه Epic که احتمالا همون Infiltrator باشه:دی چیز خوفی هم بود:دی سورپرایز مایکروسافت هم گمون نکنم چیز خاصی باشه:دی حداقل برا ما:دی
یعنی اگه بازیه اپیک یا همون که خودت گفتی Infiltrator انحصاری باشه سوپرایز نیست برای ما ؟:دی اگه ip جدید اپیک انحصای باشه فکر کنم بزرگترین خبر از e3 بگیر تا GC همین خبره :دی
از این میشه نتیجه گرفت که بازی انحصاریه!! :d چرا؟!
چون مایکروسافت ترافیک انحصاری داشته برای نمایشگاه های مختلف و بازی هم که شوتره و اگر اشتباه نکنم PAX توی Washington ایالات متحده برگزار میشه .
خب هم نمایشگاه رو می ترکونه هم یه سیل عظیمی از شوتر باز ها رو جذب می کنه! چون همه اونجا شوتر بازن :d

--------------------------------------------------------------
سر الن ویک دیگه عملا امیدی به انحصاری رمدی برا مایکروسافت نداشتم
ولی مایکرو اومد با رمدی همکاری کرد یه IP جدید رو قراره بدن!! حالا شرایط رمدی و اپیک فرق می کنه ولی . . .
اون چیزی که من برداشت می کنم اینه
مایکروسافت رمدی رو ول نکرد حالا بیاد اپیک که موفقیت 360 رو تضمین کرد ول کنه؟! :d

تو کره ماه هم این نمایشگاه اجرا بشه نمایشگاه مهمی نیست برای همین میگم بعیده تو همچین جایی سوپرایز به این بزرگی داشته باشند !

2.حتما یه بازی درست حسابی معرفی می کنن که چنین حرفی زده
مثلا : Fallout 4 رو معرفی کنه من راضیم :d
1. لوطفاً از یه مثلاً دیگه استفاده کنید
smoke-3-2.gif

2.برا راضی شدن چیز دیگه ای نمیخواید ؟! :دی
عاقا این چلوکبابه واقعیه ؟؟؟
بله :دی
یکی دیگه از دوستان هم زحمت قلیونش رو میکشه یکی دیگه هم داره جذب میشه برای مساله کافی شاپ :-"

1. لوطفاً از یه مثلاً دیگه استفاده کنید
smoke-3-2.gif

2.برا راضی شدن چیز دیگه ای نمیخواید ؟! :دی

1.چرا؟! :d حالا حتما که نباید انحصاری باشه :d
پلتفرم های مقصد : XB1 ، XB 360 ، PC :p

تازه باید از خدات باشه بازی زودتر معرفی شه :d:bighug:

2.نه دیگه همین کافیه البته نظر اصلی من دیدگاه سوم بود ;;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or