باید به نت کانکت شین بعد برین settings > console اونجا ردیف اول زیره قسمتی که برای update کنترلر هست یه گزینه هست که اگه update جدید باشه فعال میشه یه مدت وایسین تا فعال بشه .پس چرا این آپدیت کوفتی نیومد برا من...F
یک تستی که کردم هر ساعت بازی کردن بنده با ایکس باکس وان 60 مگابایت مصرف میکنه ) تست رو میتونید از خود سیتینگ ایکس باکس انجام بدین!
سلام برای من هم هنوز نیومده؟چرا؟پس چرا این آپدیت کوفتی نیومد برا من...F
سلام برای من هم هنوز نیومده؟چرا؟
برای بازی آنلاین ۶۰ مگ کم میکنه یا نه همینجوری بازی عادیم که داری بازی میکنی؟یک تستی که کردم هر ساعت بازی کردن بنده با ایکس باکس وان 60 مگابایت مصرف میکنه ) تست رو میتونید از خود سیتینگ ایکس باکس انجام بدین!
سرعت بیشتر= مصرف بیشتر
سرعت کمتر= مصرف لاک پشتی تر
بازی هر چقدر گرافیگ ضعیف تر و روزلشون کمتر باشه سریع تر load میشه و همینطور مصرف کمتر
این تست ها رو روی دو کنسول PS4- xbox one به سبک خودم انجام دادم
فقط کافیه از طریق panel isp acc خودت تجربه اش کنی
دیگه در حالت گیمینگ بنده براتون تست زدم!برای بازی آنلاین ۶۰ مگ کم میکنه یا نه همینجوری بازی عادیم که داری بازی میکنی؟
یک تستی که کردم هر ساعت بازی کردن بنده با ایکس باکس وان 60 مگابایت مصرف میکنه ) تست رو میتونید از خود سیتینگ ایکس باکس انجام بدین!
XBOX ONE به صورت رسمی در تاریخ 5 سپتامبر در امارات عرضه میشه.
در ضمن شاهد باندل های مختلف با کینکت و بدون کینکت با 5 بازی در هر کنسول هستیم.
باندل DAY ONE EDITION با پک فیفا 15 . به همراه 4 بازی دیگه هم عرضه میشه.
Reserve Now | Where to reserve Xbox One
دوستان امروز وقتی که کنسول به نت وصل شد رفتم تو ستینگ بخش network اونجا که وضعیت سرویس رو میگه مینویسه NAT:فلان و پایینش میگه all services available امروز بجای اینکه بنویسه all services available نوشته بود سرویس مورد نظر محدوده تو gaming and social یا همچین چیزایی. بازی هم نشد بکنم موقع گشت زدن تو پروفایل ها هم هی قاط میزد امروز برا شما هم اینطوری شده؟ نکنه باز نت رو دارن میپکونن