همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

آقا پسرخاله من اومده تهران ps4 هم با خودش اورده من ٣-٤ روزه مدام دارم باهاش بازى ميكنم خيلى چيز شاخى نيست آنلاينش كه نسبت به xbox live اصلا تعطيله ولى خب دستش خيلى خفنه مخصوصا صفحه تاچِش و اينكه موقع تايپ ميتونيد حروفو با تكون دادن دسته انتخاب كنيد ولى مطمئنم دسته xbox one بهتره حيف كه هنوز فرصت نكردم با xbox one كار كنم مطمئناً ps4 از xbox 360 بهتره ولى فكر ميكنم حداقل من با one بيشتر حال كنم چون به ماكرو و xbox 360 عادت كردم

هی میخواستم این نگم ولی عجب غ*طی کردم وان گرفتم الان این مشکل من چطور درست میشه برای دوستام انلاین نیستم ولی میتونم بازی انلاین انجام بدم اما نه میتونم به کسی پارتی بدم نه پارتی کسی قبول کنم نه پیام بخونم دی ان اسم تغییر دادم درست نشد اگه درست نشه شاید بفروشمش بره

به تنظیمات پروفایلت ور برو درست میشه!
"برای دوستام انلاین نیستم"
گزینش تو پروفایل هست که آنلاین شدی نشون بده یا نه! ;;) والا b-)

شاید هم بلاک شدی!:bighug:

حالا کی گفت میخواد 4 بگیره داداش ربطی نداره به نت من تا 4 روز پیش درست بازی میکردم مشکلی نوبد الان مشکل به وجود اومده !

این یعنی اینکه مشکل دقیقا از اینترنت,اگه مشکل از کنسول بود تا همین 4 روز پیش هم نمیتونستین بازی کنین.

اقا اجازه ورود به سایت نمیده این ارور میده کس دیگه ای هم چنین مشکلی داره

- - -ویرایش - - -

آقا اینجوری که سورنا میگه یعنی باید بیخیال خرید وان شد؟!!!:-/
آخه من 4 دوست ندارم:-s

من کلا تو این زندگی بد شانس هستم توی یک روز 10 تا مشکل برام پیش میاد مسئله تنها این نیست

اقا اجازه ورود به سایت نمیده این ارور میده کس دیگه ای هم چنین مشکلی داره

- - -ویرایش - - -

من کلا تو این زندگی بد شانس هستم توی یک روز 10 تا مشکل برام پیش میاد مسئله تنها این نیست
باید الان مشکل حل شده باشه
apybgnied6rr6nv5532d.png

هی میخواستم این نگم ولی عجب غ*طی کردم وان گرفتم الان این مشکل من چطور درست میشه برای دوستام انلاین نیستم ولی میتونم بازی انلاین انجام بدم اما نه میتونم به کسی پارتی بدم نه پارتی کسی قبول کنم نه پیام بخونم دی ان اسم تغییر دادم درست نشد اگه درست نشه شاید بفروشمش بره
=)):-$=;

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or