1- هنوز هک نشده
2- حدود 190 تا 240
3- کدوم مسئله شبیه ساز؟ اینا که شبیه ساز ندارن
یعنی دقیقا تمامی بازیهاش رو باید ارجینال بخریم؟
خکب پس با این اوصاف به نظرتون 360 بخرم؟
1- هنوز هک نشده
2- حدود 190 تا 240
3- کدوم مسئله شبیه ساز؟ اینا که شبیه ساز ندارن
الان دیگه گرافیک بازی های 360و کلا خود کنسول به منسوخ شدن داره میره!یعنی دقیقا تمامی بازیهاش رو باید ارجینال بخریم؟
خکب پس با این اوصاف به نظرتون 360 بخرم؟
اون اجاره کردنش که خوب عملا به درد نمیخوره چون بعد از 10 روز باید پس بدی.غیر از اینه؟الان دیگه گرافیک بازی های 360و کلا خود کنسول به منسوخ شدن داره میره!
بعدشما که 2 تومن پول کنسول داری 200 تومن پول بازی ندارید! بعد همه که ایکس باکس وان دارن 6 و یا 7 تا بازی ندارن!
شما می تونی 200 تومن پول بازی بدی و بعد با یک بازی دیگه تعویض کنی و یا می تونی بازی های ایکس باکس وان رو اجاره کنید که فقط 20 تومن از جیبتون کم میشه واسه هر 10 روز
متاسفانه یک طابو هست این ارجینال بازی کردن که فرهنگش تو ایران جا نیافتاده و همه فکر میکنن باید همه بازی ها رو بخرن که اینطوری نیست و فکر میکنن خیلی کار احمقانه ای هستش که برای یک بازی 200 تومن پول خرح کنی اما داداشم اگر بیای تو کارشم خیلی راحت میتونی همه بازی هایی که دوست داری بازی کنی رو تجربه کنی!
پس ارجینال بازی کردن مسئله ای نیست که شما ازش میترسی!

اون اجاره کردنش که خوب عملا به درد نمیخوره چون بعد از 10 روز باید پس بدی.غیر از اینه؟
اون جمله " بعد همه که وان دارند 6 و یا 7 تا بازی ندارنو" رو هم نفهمیدم یعنی چی
در مورد پولش هم باید بگم شما حساب کن 2 تومن پول کنسول میدی ، حالا 6 یا 7 تا بازی هم میخوای بخری میشه 1500 و هملا میشه 3500.
برای من که نصف یه کارگرم پول در نمیارم انصافا زیادا
والا میبینم شما راست میگینچه خبره 6-7 تا عمو قربونت بشم من این درک کن تو یه ایرانی هستی و از اون مهم تر داخل ایران زندگی میکنی پس سعی کن بازی های با ارزش رو بخری مثل تایتان فال (من خودم سعی میکنم 3-4 ماهی یه بازی بگیرم تازه اگه بیاد نیومد که 6 ماه یک بار)
فیفا 14والا میبینم شما راست میگین
از بازی های زیر کدومش برای وان اومده؟
blur
pes2014
pes2013
fifa2014
mortal combat
call of duty
wwe
So the last thing you have to do to get it all composited up is to get it copied over to main memory. That copy over to main memory is really fatst, and it doesn’t use any CPU or GPU time either, because we have DNA engines that actually do that for you in the console. This is how you get to 1080p, this is how you run at 60 frames per second… period, if you’re bottlenecked by graphics.
because we have DNA engines that actually do that for you in the console.
So the last thing you have to do to get it all composited up is to get it copied over to main memory. That copy over to main memory is really fatst, and it doesn’t use any CPU or GPU time either, because we have DNA engines [!?] that actually do that for you in the console. This is how you get to 1080p, this is how you run at 60 frames per second… period, if you’re bottlenecked by graphics
Announce نکرده ولی چه تابلو لیک/سوتی شده:d! LXP و استودیو ژاپنفکر میکنم این اتفاق برای اولین بار تو دنیا داره میافته ، استودیوهایی ماکروسافت داره که هنوز Announceـشون نکرده![]()
چجوری یه همچین چیزی ممکنه !؟
https://twitter.com/XboxP3/status/451936535190192128
جالبترین خبری بود که سینس 1342 خونده بودم![]()
LXP بلی ولی جاپون رو مگه Announce نکرده !؟Announce نکرده ولی چه تابلو لیک/سوتی شده:d! LXP و استودیو ژاپن

نه کجا آدانسٌ کرده که من ندیدم؟:dLXP بلی ولی جاپون رو مگه Announce نکرده !؟![]()
چه میدونم من ، من که مثل تو شب خونه سرهنگ اینا نمیخوابمنه کجا آدانسٌ کرده که من ندیدم؟:d
یه سوالی میشه با پینگ ایران راحت تو وان tf بازی کرد؟؟؟