همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

یعنی دقیقا تمامی بازیهاش رو باید ارجینال بخریم؟
خکب پس با این اوصاف به نظرتون 360 بخرم؟
الان دیگه گرافیک بازی های 360و کلا خود کنسول به منسوخ شدن داره میره!
بعدشما که 2 تومن پول کنسول داری 200 تومن پول بازی ندارید! بعد همه که ایکس باکس وان دارن 6 و یا 7 تا بازی ندارن!
شما می تونی 200 تومن پول بازی بدی و بعد با یک بازی دیگه تعویض کنی و یا می تونی بازی های ایکس باکس وان رو اجاره کنید که فقط 20 تومن از جیبتون کم میشه واسه هر 10 روز :)
متاسفانه یک طابو هست این ارجینال بازی کردن که فرهنگش تو ایران جا نیافتاده و همه فکر میکنن باید همه بازی ها رو بخرن که اینطوری نیست و فکر میکنن خیلی کار احمقانه ای هستش که برای یک بازی 200 تومن پول خرح کنی اما داداشم اگر بیای تو کارشم خیلی راحت میتونی همه بازی هایی که دوست داری بازی کنی رو تجربه کنی!
پس ارجینال بازی کردن مسئله ای نیست که شما ازش میترسی!

الان دیگه گرافیک بازی های 360و کلا خود کنسول به منسوخ شدن داره میره!
بعدشما که 2 تومن پول کنسول داری 200 تومن پول بازی ندارید! بعد همه که ایکس باکس وان دارن 6 و یا 7 تا بازی ندارن!
شما می تونی 200 تومن پول بازی بدی و بعد با یک بازی دیگه تعویض کنی و یا می تونی بازی های ایکس باکس وان رو اجاره کنید که فقط 20 تومن از جیبتون کم میشه واسه هر 10 روز :)
متاسفانه یک طابو هست این ارجینال بازی کردن که فرهنگش تو ایران جا نیافتاده و همه فکر میکنن باید همه بازی ها رو بخرن که اینطوری نیست و فکر میکنن خیلی کار احمقانه ای هستش که برای یک بازی 200 تومن پول خرح کنی اما داداشم اگر بیای تو کارشم خیلی راحت میتونی همه بازی هایی که دوست داری بازی کنی رو تجربه کنی!
پس ارجینال بازی کردن مسئله ای نیست که شما ازش میترسی!
اون اجاره کردنش که خوب عملا به درد نمیخوره چون بعد از 10 روز باید پس بدی.غیر از اینه؟
اون جمله " بعد همه که وان دارند 6 و یا 7 تا بازی ندارنو" رو هم نفهمیدم یعنی چی:(
در مورد پولش هم باید بگم شما حساب کن 2 تومن پول کنسول میدی ، حالا 6 یا 7 تا بازی هم میخوای بخری میشه 1500 و هملا میشه 3500.
برای من که نصف یه کارگرم پول در نمیارم انصافا زیادا

اون اجاره کردنش که خوب عملا به درد نمیخوره چون بعد از 10 روز باید پس بدی.غیر از اینه؟
اون جمله " بعد همه که وان دارند 6 و یا 7 تا بازی ندارنو" رو هم نفهمیدم یعنی چی:(
در مورد پولش هم باید بگم شما حساب کن 2 تومن پول کنسول میدی ، حالا 6 یا 7 تا بازی هم میخوای بخری میشه 1500 و هملا میشه 3500.
برای من که نصف یه کارگرم پول در نمیارم انصافا زیادا

چه خبره 6-7 تا عمو قربونت بشم من این درک کن تو یه ایرانی هستی و از اون مهم تر داخل ایران زندگی میکنی پس سعی کن بازی های با ارزش رو بخری مثل تایتان فال (من خودم سعی میکنم 3-4 ماهی یه بازی بگیرم تازه اگه بیاد نیومد که 6 ماه یک بار)

چه خبره 6-7 تا عمو قربونت بشم من این درک کن تو یه ایرانی هستی و از اون مهم تر داخل ایران زندگی میکنی پس سعی کن بازی های با ارزش رو بخری مثل تایتان فال (من خودم سعی میکنم 3-4 ماهی یه بازی بگیرم تازه اگه بیاد نیومد که 6 ماه یک بار)
والا میبینم شما راست میگین
از بازی های زیر کدومش برای وان اومده؟
blur
pes2014
pes2013
fifa2014
mortal combat
call of duty
wwe

مثل اینکه همایش Microsoft's Build سرو صدای زیادی به پا کرده از معرفی universal Windows app گرفته تا کنفرانسی که برای آموزش توسعه دهنده های بازی روی Xbox one برگزار کردن و یک پیش نمایش از DX12 و کارهایی که میشه باهاش انجام داد همینطور تخیب پذیری ساختمون هایی که بدون آفلود کردن بار پردازشی 2-3 فریم بر ثانیه رندر میشدن و به کمک کلود سیستم مایکروسافت 32 فریم و ....
Frank Savage یکی از اعضای توسعه دهنده Xbox one درباره مزیتهای eSRAM و اینکه سازنده ها چطوری میتونن با کمک گرفتن از اون بازیها رو روی رزولوشن 1080 و 60 فریم اجرا کنن توضیحاتی داده و بهشون توضیح داده که توانایی بلقوه eSRAM وقتی بتونن استادانه ازش استفاده کنن تا چه حدی هست.

Microsoft Explains why the Xbox One’s ESRAM is a “Huge Win” and Allows Reaching 1080p/60 FPS

So the last thing you have to do to get it all composited up is to get it copied over to main memory. That copy over to main memory is really fatst, and it doesn’t use any CPU or GPU time either, because we have DNA engines that actually do that for you in the console. This is how you get to 1080p, this is how you run at 60 frames per second… period, if you’re bottlenecked by graphics.

Microsoft Explains why the Xbox One’s ESRAM is a “Huge Win” and Allows Reaching 1080p/60 FPS | DualShockers

سایت neowin هم بعد از کنفرانس DX12 مقاله جالبی نوشته:
XBox One is the biggest beneficiary; it effectively gives every Xbox One owner a new GPU that is twice as fast as the old one.

بزرگترین منفعت رو Xbox one از DX12 میبره و تاثیرش تا حدی که مثل این میمونه که هر کسی که Xbox one داره یه GPU جدید با دو برابر قدرت قبلی داره.

DirectX 12: A game changer for Xbox One - Neowin

آخرین ویرایش:
توی مقاله دوئال شوکر نوشته:

because we have DNA engines that actually do that for you in the console.

احتمالا منظورش از DNA Engines همون Data move engines ها هست که بهشون DME و بعضی جاها DMA هم میگن ظاهرا متن مقاله غلط املایی داره که احتمالا بعدا درستش میکنن.

So the last thing you have to do to get it all composited up is to get it copied over to main memory. That copy over to main memory is really fatst, and it doesn’t use any CPU or GPU time either, because we have DNA engines [!?] that actually do that for you in the console. This is how you get to 1080p, this is how you run at 60 frames per second… period, if you’re bottlenecked by graphics

این پاراگراف تقریبا همون چیزیو میگیه که از قبل از اومدن Xbox one اینجا دربارش با دوستان صحبت میکردیم و به نظرم یه حرف خیلی بزرگ داره میزنه نمیخوام خیلی بزرگش کنم... به صورت خلاصه eSRAM کارش اینه که یه سری اطلاعات که به صورت مداوم خونده و یا نوشته میشن و به سرعت و پهنای باند بالا احتیاج دارن داخلش ذخیره میکنه و بعد از پردازش به حافظه اصلی منتقل میکنه ولی نه از راه متعارف! بلکه به وسیله DME ها به عبارتی به موازات گذرگاه اصلی سیستم بدون هدر دادن هیچ منابعی از CPU و GPU علاوه بر اون این مسئله انتخابهای زیادی رو در اختیار سازنده ها قرار میده (CPU to DD3, GPU to DD3, GPU to ESRAM, Move engines to ESRAM, Move engines to DDR3) همگی به صورت پارالل و و همزمان!!
شاید دلیل اینکه بازیهای بین نسلی با انجینهای قدیمی روی Xbox one مشکل دارن این هست که به این منابع دسترسی ندارن و احتمالا با ساخت انجینهای جدید و یا به روز کردن اونها به وسیله Plug in ـهایی که مایکروسافت در اختیارشون قرار میده قابل استفاده میشن.

آخرین ویرایش:
فکر میکنم این اتفاق برای اولین بار تو دنیا داره میافته ، استودیوهایی ماکروسافت داره که هنوز Announceـشون نکرده :| :دی چجوری یه همچین چیزی ممکنه:دی
https://twitter.com/XboxP3/status/451936535190192128
جالبترین خبری بود که سینس 1342 خونده بودم :دی
Announce نکرده ولی چه تابلو لیک/سوتی شده:d! LXP و استودیو ژاپن

نه کجا آدانسٌ کرده که من ندیدم؟:d
چه میدونم من ، من که مثل تو شب خونه سرهنگ اینا نمیخوابم :دی حالا خوبه سوالی بود جمله ام :| :دی
================
دوستانی که این رو ندیدن هم برن ببینن : Xbox Live's Major Nelson � Phil Spencer Interview :
چی کار کنم خو بهرام نرفت تاپیکش رو بزنه 8-| :دی
بهترین تیکه اش هم به نظرم 4:20 این حدوده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or