همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

کسی خبر نداره؟؟؟؟؟
این انفرارد دسته واسه کینکته که سنسور مادون قرمز داره. عملاً کار سنسور حرکتیه PS4 رو انجام می ده اگه کینکت وصل باشه. مثلاً توی DR3 بعضی جاها زامبیا پات رو می گرن باید دسته رو به سمت پایین حرکت بدی.

8030

یادمه تو باندل گیرز 3 360 هم از این جور اسپیکرها گذاشته بودن !! وقتی کنسول رو روشن میکردی2 3 ثانیه موسیقی گیرز پخش میشد !!

یحتمل این هم برای پخش ثانیه ای موسیقی هست

این انفرارد دسته واسه کینکته که سنسور مادون قرمز داره. عملاً کار سنسور حرکتیه PS4 رو انجام می ده اگه کینکت وصل باشه. مثلاً توی DR3 بعضی جاها زامبیا پات رو می گرن باید دسته رو به سمت پایین حرکت بدی.
حدس میزدم ولی اون پشت کنسولی واسه چیه من با جواب دوستان قانع نشدم

چرا زومیت;) این خبر تو نارنجی ( :dlol)

- - -ویرایش - - -

از بین بچه ها کسی میدونه کجا (اینترنت یا شیراز) سرفیس پرو 2 رو میفروش ؟؟؟

راستی شرمنده بی ربطه ولی خوب به اسمارت گلس مربوط نه(lol :d)

فروش کنسول فوق العاده بوده، با اون جو وحشتناکی که علیه X1 وجود داشت من عمرا فکرش رو نمی کردم روز اول بیشتر از 1 میلیون بفروشه :دی حالا درسته فروشش از رقیب کمتره ولی خب اینجا کنسول 100 دلار گرون تره متاسفانه :دی به هر حال من می ترسیدم فروش کنسول کم بشه و سازنده های Third Party یه مقدار بی انگیزه بشن واسه ساخت بازی روی X1 که خب فعلا اوضاع داره خوب پیش میره.

هدیه زلاتان به همه هم تیمیهاش :((

1452586_451647041606511_1367036070_n.jpg

البته وقتی این آمار اومده توی تمام آمریکا هنوز 24 ساعت نشده بوده :دی
+فکر کنم آمار کنسول هاییه که توی فروشگاه ها مستقیم به خریدارا فروخته شده و کنسول های پست شده رو شامل نمیشه :-/

92724746138641657183.png

cnet یه نقد از شناخت چهره ها توسط هر دو کنسول گرفته! ps4 متاسفانه چند بار افراد دیگه رو که کوچکترین شباهتی به یوزر اصلی دارن رو login کرده!
وان بهتر بوده مثلا طرف کلاه داشته بعد کلاهش رو برداشته بازم وان شناختدش! اما مثلا وقتی طرف عینک رو برداشته دیگه نشناختدش! ولی خوب عینکش زیادی بزرگ بود:دی
Xbox One and PlayStation 4: Facial recognition shootout | Reviews - Games and Gear - CNET Reviews

cnet یه نقد از شناخت چهره ها توسط هر دو کنسول گرفته! ps4 متاسفانه چند بار افراد دیگه رو که کوچکترین شباهتی به یوزر اصلی دارن رو login کرده!
وان بهتر بوده مثلا طرف کلاه داشته بعد کلاهش رو برداشته بازم وان شناختدش! اما مثلا وقتی طرف عینک رو برداشته دیگه نشناختدش! ولی خوب عینکش زیادی بزرگ بود:دی
Xbox One and PlayStation 4: Facial recognition shootout | Reviews - Games and Gear - CNET Reviews

کلا این کنسول ها تا قبل از این که عرضه بشن، می تونن آدم را به فضا ببرن، سیاره های ناشناخته را کشف کنن و ... ولی وقتی میرسن دست مردم این ما هستیم که می خواهیم اونها را به فضا پرتاپ کنیم!:دی

سلام. مایکروسافت علاوه بر اعلام آمار فروش کنسول تعدادی آمار از بازی ها هم ارائه کرده؛ شامل کشته شدن بیش از ۶۰ میلیون زامبی در Dead Rising 3، طی مسافت ۵.۸ میلیون کیلومتر در بازی Forza Motorsport 5، قتل ۸.۵ میلیون مهاجم در بازی Ryse: Son of Rome، و انجام ۷.۱ میلیون مبارزه در Killer Instinct.:d
منبع:
مایکروسافت در کمتر از ۲۴ ساعت بیش از ۱ میلیون ایکس باکس وان فروخت - نارنجی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or