همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

رزولوشن که 1080 نیست، خودشون هم گفتند که فریم قفل میمونه. یعنی باز سر 720 و 30 فریم می خواد افت بده؟! اینطور بشه خدایی خیلی ضایست
آره مثل اینکه موقع ماشین سواری افت فریم میده. از اخبار جدیدش خبر ندارم شاید درست شده باشه
البته به اون ضایعی e3 نیست و خیلی خیلی بهتر شده ولی باز مثل اینکه افت فریم تا حدودی داره

رزولوشن که 1080 نیست، خودشون هم گفتند که فریم قفل میمونه. یعنی باز سر 720 و 30 فریم می خواد افت بده؟! اینطور بشه خدایی خیلی ضایست
در موقعیتای شلوغ شدید افت فریم میده و یه جا خوندم به 15 فریم هم میرسه!
در کل انتظارات رو بیارید پایین!
من فقط امیدم به فورزاست ولی شاید به خاطر داشتن پیستای کم نمره بهش ندن/:)

در موقعیتای شلوغ شدید افت فریم میده و یه جا خوندم به 15 فریم هم میرسه!
در کل انتظارات رو بیارید پایین!
من فقط امیدم به فورزاست ولی شاید به خاطر داشتن پیستای کم نمره بهش ندن/:)
جان من بگرد منبع این رو پیدا کن :d

جان من بگرد منبع این رو پیدا کن :d
احسان که لینکشو داد اینم متنش::>
Inevitably, much of this comes at a price; specifically to the frame-rate. When dealing with the signature scenes involving uncountable enemies on-screen, we're left with some very sluggish motion, while the streaming system also seems to spike CPU, resulting in lost performance. The statement from the team is that a locked 30fps is targeted here, but in the build we saw there's a huge gap to be bridged in this regard; drops to 20fps are consistent and sustained when outdoors, with 16fps being our record low during some of the biggest explosions.

به به دوستان عزیز سری هم به اینجا زدین:d (نیما راه گم کردی:d )
منم امیدوارم فریم DE3 مشکل ساز نشه چون تو رانندگی تو اکثر تریلر ها مشکل فریم داشته.حالا نمرات و نقد ها بیاد معلوم میشه مشکلات چقدره.
Killer Instinct هم خیلی نگران نمراتشم.:-s

نگران نمرات لانچ نباشین .فکر نکنم از نمرات لانچ ما که بدتر بشه ؟! :دی لانچه دیگه کاریش نمیشه کرد . ایشالا با سری دوم بازیا که 2014 میان میزنیم دک و پوز این منتقدا رو میشکونیم :دی البته بعضی از منتقدا نفهم تر از این حرفا هستن :))

پ.ن : البته Ryse رو فاکتور بگیرین و نگران نمراتش باشین !! :دی (if you know , ...)

DR3 و Crimson Dragon پتانسیل 80+ شدن رو دارن ولی خب خیلی سخته کار، ممکنه هیچ کدوم از بازی های امروز به 80 نرسن :دی بد موقعی هم نقدها میاد، اکثر بچه ها اون موقع خونه نیستن، به هر حال اونایی که هستن سنگرها رو حفظ کنن تا ما برسیم :)) :دی

به به دوستان عزیز سری هم به اینجا زدین:d (نیما راه گم کردی:d )
منم امیدوارم فریم DE3 مشکل ساز نشه چون تو رانندگی تو اکثر تریلر ها مشکل فریم داشته.حالا نمرات و نقد ها بیاد معلوم میشه مشکلات چقدره.
دیگه چیکار کنیم PS4 رلیز شده تاپیک اونور خوابیده و تاپیک قیمتا داغه که فعلا من قصد خرید ندارم مجبوریم بیایم تاپیک اینور حوصلمون سر نره امیدوارم مهمون نوازی یادتون نره:d

- - -ویرایش - - -

DR3 و Crimson Dragon پتانسیل 80+ شدن رو دارن ولی خب خیلی سخته کار، ممکنه هیچ کدوم از بازی های امروز به 80 نرسن :دی بد موقعی هم نقدها میاد، اکثر بچه ها اون موقع خونه نیستن، به هر حال اونایی که هستن سنگرها رو حفظ کنن تا ما برسیم :))
به جان ممد تو نباشی مجلس صفا نداره من که منتظرم خودت بری پشت سنگر یه Snipe خریدم یه دونه تیرم بیشتر نداره اسم خودتم دادم روش حک کردن آمادست یه وقت دیر نکنیا:دی

خدایی چه انتظاری دارین میگین +80 میشه بازیهایی که نقدشون امروز میاد ؟!
انتظاراتتون رو بیارین پایین یکم
درسته لانچ وان از PS4 خیلی بهتره و امتیازای بهتریم میگیرن در کل , ولی همچین لانچ خوبیم نیست از نظر امتیازی
تنها جایی که خیالم راحته از سازندش و میدونم +87 میشه Forza هست ...

کلا دو حالت داره!:d یکی اینکه وقتی ما برسیم خونه میبینیم این جا همه خون ریخته و یه سری هم ولو رو زمینن!:d یا این که جشن شادمانی برپاس!:d

79277682222456846247.jpg

:d
:-ss

دوستان یه نقل قول از یوروگیمر گذاشتن، منم یه دونه از IGN می زارم با اجازه.

Dead Rising 3 features massive packs of zombies roaming the ruined streets of an open world that’s reportedly larger than that of the first two games combined. In earlier builds, it didn’t look like the game engine could handle the stress, but the latest round of optimizing has all but completely eliminated the issue. Capcom is targeting 720P/30fps and at this point Dead Rising 3 is hitting that 90% of the time. The other 10% usually involved craziness like igniting and flattening hundreds of zombies at once with a steamroller-equipped, fire-spewing motorcycle – and in those cases I didn’t mind so much because of THE STEAMROLLER-EQUIPPED, FIRE-SPEWING MOTORCYCLE!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or