سلام دوستان من میخوام ایکس باکس وان بگیرم الان یه کد 12 ماهه لایو دارم میتونم تو ایکس باکس وان هم وارد کنم خواهشن جواب بدید
Sent from my NexusHD2 using Tapatalk 2
مال من که تو جعبه چیزی نداشت به لایو هم که وصل شدم اون یک ماه رو بهم ندادواسه من همچین چیزی نبودوصل شدم به لایو گفت میخوای یک ماه ترایال رو استفاده کنی منم زدم بلی.
اولین باره که میشنوم کد داخل جعبست.
پیشنهاد می کنم بیخیال این صحبت ها شی و اجازه بدی روند خوبه تاپیک ادامه داشته باشه. لطفا البته!![]()
مال من که تو جعبه چیزی نداشت به لایو هم که وصل شدم اون یک ماه رو بهم نداد![]()
مال من که تو جعبه چیزی نداشت به لایو هم که وصل شدم اون یک ماه رو بهم نداد![]()
رو جعبه نوشته که داره اما فروشنده های محترم دیدن زیادیه از تو جعبه درش اوردن :dکدی توی جعبه نبود اون بنده خدا توهم زده![]()
مایکرو چه طوری می خواد این 2 هفته گلد رو به خریدار بده ؟
کارت لایو گذاشتن تو جعبه ؟
کلا مسخرست که بیخیال گیم شه! این همه استودیو تاسیس کرده و کلی سرمایه گذاشته حالا تعطیل کنه؟ :d شوخیش هم مسخرستاون قضیه Xbox One ای قراره عرضه بشه فقط جنبه سرگرمی(به جزء بازی داشته باشه)دوباره قوت گرفت
News: Rumour: Entertainment-focused Xbox One still on the way? - Xbox 360 - The Official Magazine
مایکرو فعلا بی پدر و مادر شده,هرکی میرسه یه حرفی میزنهکلا مسخرست که بیخیال گیم شه! این همه استودیو تاسیس کرده و کلی سرمایه گذاشته حالا تعطیل کنه؟ :d شوخیش هم مسخرست
رو جعبه نوشته یک ماه رایگان داره که به لایو وصل بشی میگیریشرو جعبه نوشته که داره اما فروشنده های محترم دیدن زیادیه از تو جعبه درش اوردن :d