همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام دوستان من میخوام ایکس باکس وان بگیرم الان یه کد 12 ماهه لایو دارم میتونم تو ایکس باکس وان هم وارد کنم خواهشن جواب بدید

Sent from my NexusHD2 using Tapatalk 2

دوستان عزیز واسه اونایی که نمی دونم میگم. شما اصلا همین کدی رو که دارین وارد 360 هم بکنید وقتی با همون پروفایل وارد کنسول Xbox one بشید اون گلدتون هم منتقل میشه. حتی گیم اسکور و پوینتتون هم منتقل میشه

پیشنهاد می کنم بیخیال این صحبت ها شی و اجازه بدی روند خوبه تاپیک ادامه داشته باشه. لطفا البته! ;)

با اینکه جمله من نیست ولی چشم=((
راستی یه فقط یه سوال :
شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

مال من که تو جعبه چیزی نداشت به لایو هم که وصل شدم اون یک ماه رو بهم نداد :(

یعنی تو سه ماه رایگان رو نگرفتی؟؟؟:-o من که علاوه بر این سه ماه سر اون بن شدن های اشتباهی که کنسولا دوباره آن بن شدن 1 ماه و خرده ای گرفتم:d

آخرین ویرایش:
سلام
به همه یه سوال؟؟
میخوام بگم فامیلمون از امارات برام X1 بگیره به نظر شما خوبه احیانا کسی حدود قیمته اونجا رو نداره؟؟ چون اینجا فکر کنم ماههای اول تو 3 تومن باشه
در کل به صرفه تر هست یانه صبر کنم اینجا بگیرم
لطفا راهنمایی کنید

اون قضیه Xbox One ای قراره عرضه بشه فقط جنبه سرگرمی(به جزء بازی داشته باشه)دوباره قوت گرفت
News: Rumour: Entertainment-focused Xbox One still on the way? - Xbox 360 - The Official Magazine
کلا مسخرست که بیخیال گیم شه! این همه استودیو تاسیس کرده و کلی سرمایه گذاشته حالا تعطیل کنه؟ :d شوخیش هم مسخرست

20650373290250010589.png

کلا مسخرست که بیخیال گیم شه! این همه استودیو تاسیس کرده و کلی سرمایه گذاشته حالا تعطیل کنه؟ :d شوخیش هم مسخرست
مایکرو فعلا بی پدر و مادر شده,هرکی میرسه یه حرفی میزنه :دی
البته این خبر کاری به وان نداره,فقط گفته اون شایعه ها که قبلا بود یه ایکس باکس ارزونتر فقط برای TV مثل ویتا تی وی :دی هنوز هم هست و احتمال داره بیاد :دی
رو جعبه نوشته که داره اما فروشنده های محترم دیدن زیادیه از تو جعبه درش اوردن :d
رو جعبه نوشته یک ماه رایگان داره که به لایو وصل بشی میگیریش :|.به جان خودم هیچ کدی داخل جعبه نیست و هیچ فروشنده ای هم برش نداشته.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or