همه چیز درباره Windows 8

من با ویندوز 8 به یه مشکل برخوردم.2 الی 3 ساعت که ولفجر3 بازی میکنم یهو 100% درصد رم پر میشه و بازی هنگ میکنه
هر برنامه ای که شک در خرابیش باشه میبستم ولی خبری نبود
تو تاسک منیجر هم فایلی ران نبود..روووح هم نداشت که بگیم تو روحت.مجبور شدم یکی از ویندوز 8 ها رو سون7 نصب کنم.تنها راهی که مشکل رو حل میکرد ریست بود.بعد ریست هم همون آش و همون قاشق...دهنمو ایزوگام کرده.ولی با ویندوز 7 مشکلی نداره
ممنون از دوستان..مسعود با تو نیستم :دی
راستی یادم رفت بگم مقدار رم 8 گیگ

من با ویندوز 8 به یه مشکل برخوردم.2 الی 3 ساعت که ولفجر3 بازی میکنم یهو 100% درصد رم پر میشه و بازی هنگ میکنه
هر برنامه ای که شک در خرابیش باشه میبستم ولی خبری نبود
تو تاسک منیجر هم فایلی ران نبود..روووح هم نداشت که بگیم تو روحت.مجبور شدم یکی از ویندوز 8 ها رو سون7 نصب کنم.تنها راهی که مشکل رو حل میکرد ریست بود.بعد ریست هم همون آش و همون قاشق...دهنمو ایزوگام کرده.ولی با ویندوز 7 مشکلی نداره
ممنون از دوستان..مسعود با تو نیستم :دی
راستی یادم رفت بگم مقدار رم 8 گیگ
:| :| :| چطوری تو 7 مشکل نداره تو 8 مشکل داره ؟؟؟ :d به این دلیل فضائی :
دوست من لب تاپ ش وقتی دفعه اول 8 نصب کرد مشکلی نداشت ویندوز عوض کرد 7 نصب کرد' دوباره 8 نصب کرد اصلا سخت افزاری وای فای رو نمیشناخت تا اینکه دوباره 7 نصب کرد مشکل حل شد با اینکه همون ویندوزی بوود که خودم نصب کردم' برای یعضی ها مشکل داره ویندوز

1. win8 که نصب کردم با یسری برنامه ها مشکل داره که تو 7 نداشتم...یکی chrome هست با اینکه نسخه اخر رو دانلود کردم..یکسری سایت هایی که جاوا دارند رو باز میکنم ارور stoped working میده و chrome رومیبنده....تو برنامه win madiaplayer classic هم همین مشکل هست...وسط فیلم همون ارور رو میده...
2. یه انتی ویروس که با 8 سازگار باشه معرفی میکنید...رو 7 قبلا avira راحت جواب میداد الان نمیذاره نصب کنم
کلا ویندوز رفته رو اعصابم...
این نسخه رو هم نصب کردم...
windows 8

ممنون میشم اگه راهنماییم کنین@};-

آخرین ویرایش:
1. win8 که نصب کردم با یسری برنامه ها مشکل داره که تو 7 نداشتم...یکی chrome هست با اینکه نسخه اخر رو دانلود کردم..یکسری سایت هایی که جاوا دارند رو باز میکنم ارور stoped working میده و chrome رومیبنده....تو برنامه win madiaplayer classic هم همین مشکل هست...وسط فیلم همون ارور رو میده...
2. یه انتی ویروس که با 8 سازگار باشه معرفی میکنید...رو 7 قبلا avira راحت جواب میداد الان نمیذاره نصب کنم
windows 8

1.جاوا نصب کن
2.کسپراسکی 2013

کسی تو مترو میل یاهو رو یه اوت لوک اضافه کرده (قسمت ایمیل) ؟ ممنون میشم کسی اضافه کرده باشه اینجا بگه چطوری ؟

windows 8

فریم ورک هم نصب کن.
نسخه بین المللی رو از پست اول دانلود میکردی بهتر بود. چون همه تست کردیم و هیچ مشکلی نداشته.

با سلام.
میخواستم که ویندوز 8 رو نصب کنم اما یه سری سوال است که بهتره قبلش بپرسم:
1-میشه روی این ویندوز تمام بازی ها و برنامه هایی که توی ویندوز 7 اجرا میکردیمو توی این هم اجرا کنیم؟
2-کارکردن باهاش اسونه یا نه؟
3-کاملترین نسخه وینوز کدومه؟
4-در کل وبا توجه به شرایط فعلی که ویندوز هنوز عرضه نشده بهتره که صبر کنم تا عرضه رسمیش یا الان دیگه نصبش کنم؟
دوستان کسی نیست جوابمو بده؟ضروریه اخه تا فردا میخوام نصبش کنم!

کار کردن باهاش کمی اول شوکه کننده س :)) وقتی می بینی start نیستش ولی بعد یه مدت عادت میکنی بهش ، فرق چندانی با ویندوز 7 نداره

تقریبا اکثر برنامه ها و بازی ها که روی ویندوز 7 نصب میشد روی اینم نصب کردم بدون مشکل بالای 95 درصد

کاملترین که الان لینکش هم هستش enterpirce هستش

=======================
دوستان من به یه مشکل مسخره خوردم تو ویندوز سرویس ، Mozila رفته روی حالت Stop و به خاطر همون firefox رو الان نمیتونم اجرا کنم... نمیدونید راهی براش؟

دوستان کسی نیست جوابمو بده؟ضروریه اخه تا فردا میخوام نصبش کنم!
1. نصب میشه 95 درصد اگر نصب نشد نسخه جدید نرم افزار رو بگیر 100 در صد نصب میشه
2.اره باوو :d همون 7ه
(این سوال و وقتی میخواستم ویندوز 8 نصب کنم دختری ازم پرسید : بلدی کار کنی ؟ تا 2 ساعت میخندیدم :)) )
3. enterpirce
4. این دیگه به خود شما مربوطه من 2 ماه میشه دارم ویندوز اصلی استفاده میکنم

1. نصب میشه 95 درصد اگر نصب نشد نسخه جدید نرم افزار رو بگیر 100 در صد نصب میشه
2.اره باوو :d همون 7ه
(این سوال و وقتی میخواستم ویندوز 8 نصب کنم دختری ازم پرسید : بلدی کار کنی ؟ تا 2 ساعت میخندیدم :)) )
3. enterpirce
4. این دیگه به خود شما مربوطه من 2 ماه میشه دارم ویندوز اصلی استفاده میکنم
این ویندوز دارای نسخه 128 بیتی هم هست یا 64 بیت اخریشه؟

آقا ما که نتونستیم با Skype اکتیو کنیم البته مشکل از منه ! اسپیکرم خراب شد , هدست بلوتوث اومدم بزنم بلوتوثم گم شد ... :d کلا قسمت نیست اکتیو کنیم . اما یه مشکل دیگه دارم اونم اینه که DVD Rom رو نمیشناسه , مشکل از درایورشه یا اکتیو نبودنشه ؟!

ببخشید یک سوال شما دانلود میکنین یا میخرین ویندوز 8 را؟؟!:confused:
اگه سرعت اینترنت خوبی داری دانلود کن :d
آقا ما که نتونستیم با Skype اکتیو کنیم البته مشکل از منه ! اسپیکرم خراب شد , هدست بلوتوث اومدم بزنم بلوتوثم گم شد ... :d کلا قسمت نیست اکتیو کنیم . اما یه مشکل دیگه دارم اونم اینه که DVD Rom رو نمیشناسه , مشکل از درایورشه یا اکتیو نبودنشه ؟!
کلا شما سیستم عوض کن :d مگه با Dvd نصب نکردی ؟ مگه میشه ؟ ربطی به اکتیو نداره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or