همه چیز درباره Windows 8

دوباره ویندوز رو نصب کردم اولش خیلی گیر میداد دو بار ری استارت زدم چند بار هم وارد cmd کردم آخر جواب داد ( بیشتر واسه وصل شدن به gogo اررور میداد ) ، فعلا این روش عمرش زیاد بوده عزیزانی که اکتیو نکردن عجله کنن ، امیدوارم سرور رو نیگه دارن

برای من چند تا مشکل داره یکی اینکه هر کاری کردم اکتیو نشد! یکی هم اینکه برنامه AMD Catalyst کارت گرافیگ من نصب نمیشه. اینو لازمش دارم چون گرافیک من با مانیتور ایسوس مشکل داره دور صفحه سیاهه باید توی برنامه گزینه scale رو درست کنم.

برای من چند تا مشکل داره یکی اینکه هر کاری کردم اکتیو نشد! یکی هم اینکه برنامه AMD Catalyst کارت گرافیگ من نصب نمیشه. اینو لازمش دارم چون گرافیک من با مانیتور ایسوس مشکل داره دور صفحه سیاهه باید توی برنامه گزینه scale رو درست کنم.
سلام پسر اگه نصب نمیشه روی فایل setup راست کلیک کن بعدش propertise :
compatibility>>compatibility mode>>run this program in compatibility mode for windows 7

__
برای اکتیو کردن چه ارروری میده ؟
(سرور هنوز آنلاینه برای اکتیو)

دوستانی که روش Tunneling رو دارن انجام می دن اما موفق به اکتیو کردن نمیشن توجه داشته باشند که قبلش باید حتما ساعت و تاریخ رو از تنظیمات Internet Time با سرور پیش فرض ویندوز Sync کرده باشن، اگر اینکارو نکرده باشید حتی اگر از سرور اکتیو پینگ هم بگیرید پیغام خطا خواهد داد. من به همین روش الان تست کردم و جواب داد.

برای تست در دسترس بودن سرور می تونید این دستور رو توی Command اجرا کنید:

ping benderrodriguez-1-pt.tunnel.tserv28.waw1.ipv6.he.net

اگر Time out نده و Reply بگیرید یعنی کارهای مربوط به اتصال به سرور رو درست انجام دادید.

من هم مشکل شما رو با درایور گرافیک داشتم بیش از 5 درایور رو امتحان کردم تا اینکه بالاخره با کاتالیست 11.11 مشکلم حل شد و تونستم سیاهی دور صفحه رو درست کنم.
البته net framework 3.5 که نسخه 3 و 2 رو هم همراش داره باید داخل ویندوز فعال کنید.

برای من با روش پست بالا که دوست عزیز گفتن درست شد.فقط هر کاری میکنم اکتیو نمیشه این ارور رو میده! قبل این روش باید ویندوز رو rearm کنم یا نه؟
UPDATE:
اخر نشد اکتیو نمیشه!

آخرین ویرایش:
برای من با روش پست بالا که دوست عزیز گفتن درست شد.فقط هر کاری میکنم اکتیو نمیشه این ارور رو میده! قبل این روش باید ویندوز رو rearm کنم یا نه؟
UPDATE:
اخر نشد اکتیو نمیشه!
سلام پسر
اینم چک کنین تو قسمت ساعت
checkjpg_6329976_5513999.jpg

بچه ها اگه نمیشه به این دو تاپیک یه سری بزنین
Windows-8-KMS-Activation
Windows-8-RTM

--
چند دقیقه ی پیش از طریق teamviewer میخواستم برای دوستم اکتیو کنم همش اررور میداد هنوز اکتیو نشده ، اصلا نگران نشین این سرور حالا حالاها میمونه پس با خیال راحت مراحل رو چک کنین :
به صفحه ی اول برید و مرحله ها رو چک کنین
یا توی صفحه ی 43 پست 643 هم مراحلی که خودم رفتم رو گذاشتم

سرورا آفلاینن

---------- نوشته در 05:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:55 PM ارسال شده بود ----------

خوب با برنامه gogo تا 02/10/2013 اکتیو شد. فقط هنوز اون واترمارک تو desktop مونده چیکار کنم بره؟؟
سلام پسر
فقط یه ری استارت

آخرین ویرایش:
دوستانی که نصب کردن

از نظر گرافیک و تم چه پیشرفت هایی داشته ؟!
مثل سونه که با عوض کردن تم فقط رنگ بندی پنجره ها عوض میشه یا کلا محیط گرافیکی ویندوز متفاوت میشه ؟!

پ.ن : تو همین چند صفحه ای که دوستان از پنجره ها و محیط ویندوزعکس گذاشتن غیر از دسکتاپ بقیه قسمت های ویندوز خیلی خشک به نظر میاد :|

دوستانی که نصب کردن

از نظر گرافیک و تم چه پیشرفت هایی داشته ؟!
مثل سونه که با عوض کردن تم فقط رنگ بندی پنجره ها عوض میشه یا کلا محیط گرافیکی ویندوز متفاوت میشه ؟!

پ.ن : تو همین چند صفحه ای که دوستان از پنجره ها و محیط ویندوزعکس گذاشتن غیر از دسکتاپ بقیه قسمت های ویندوز خیلی خشک به نظر میاد :|

گرافیکی پیشرفت که نکرده هیچ، کاملا ساده تر شده ! :d اما اذیت نمیکنه

دوستان نسخه ی کامل ویندوز اومده یا بتا هست؟
اون دو تا که گذاشته شده پست اول نسخه اصلی هستن که از رو خود دیسک اورجینال ایمیج گرفتن و به بیرون درز کرده.
نسخه ایی که دانلود کردم اینترپرایز 64 بیت بود.
ویندوز کار باهاش ساده تر شده .سرعت عمل بیشتر شده .تایم بالا اومدن ویندوز عالیه.

بازیهای dx11 به نظرم اومد نسبت به 7 64بیت بهتر اجرا میکنه مخصوصا بازیهای سنگین رو.

در مورد خشکی ویندوز هم که میگن محیط دسکتاپ شبیه 7 هست فقط پایین چپ استارت رو برداشتن جاش سمت راست صفحه که موس رو میبری منو دیگری اومده که از اونجا میتونی کنترل پنل بری یا کارهای دیگه.

تا حالا هم موفق نشدم ویندوز رو اکتیو کنم .

سیستم انتخاب ویندوز اول که pc بووت میشه هم تغییر کرده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or