سلام پسر اگه نصب نمیشه روی فایل setup راست کلیک کن بعدش propertise :برای من چند تا مشکل داره یکی اینکه هر کاری کردم اکتیو نشد! یکی هم اینکه برنامه AMD Catalyst کارت گرافیگ من نصب نمیشه. اینو لازمش دارم چون گرافیک من با مانیتور ایسوس مشکل داره دور صفحه سیاهه باید توی برنامه گزینه scale رو درست کنم.
برای من چند تا مشکل داره یکی اینکه هر کاری کردم اکتیو نشد! یکی هم اینکه برنامه AMD Catalyst کارت گرافیگ من نصب نمیشه. اینو لازمش دارم چون گرافیک من با مانیتور ایسوس مشکل داره دور صفحه سیاهه باید توی برنامه گزینه scale رو درست کنم.
سلام پسربرای من با روش پست بالا که دوست عزیز گفتن درست شد.فقط هر کاری میکنم اکتیو نمیشه این ارور رو میده! قبل این روش باید ویندوز رو rearm کنم یا نه؟
UPDATE:
اخر نشد اکتیو نمیشه!
سلام پسرخوب با برنامه gogo تا 02/10/2013 اکتیو شد. فقط هنوز اون واترمارک تو desktop مونده چیکار کنم بره؟؟
دوستانی که نصب کردن
از نظر گرافیک و تم چه پیشرفت هایی داشته ؟!
مثل سونه که با عوض کردن تم فقط رنگ بندی پنجره ها عوض میشه یا کلا محیط گرافیکی ویندوز متفاوت میشه ؟!
پ.ن : تو همین چند صفحه ای که دوستان از پنجره ها و محیط ویندوزعکس گذاشتن غیر از دسکتاپ بقیه قسمت های ویندوز خیلی خشک به نظر میاد![]()
یعنی نسبت به سون از نظر محیط ویندوز و شکل پنجره ها ساده تر شده و گرافیکش خشک تره ؟!گرافیکی پیشرفت که نکرده هیچ، کاملا ساده تر شده ! :d اما اذیت نمیکنه
اون دو تا که گذاشته شده پست اول نسخه اصلی هستن که از رو خود دیسک اورجینال ایمیج گرفتن و به بیرون درز کرده.دوستان نسخه ی کامل ویندوز اومده یا بتا هست؟
یعنی نسبت به سون از نظر محیط ویندوز و شکل پنجره ها ساده تر شده و گرافیکش خشک تره ؟!![]()