گسی نیست یک جوابی بده؟
سلام
دوستان من ویندوز 7 دارم رو لپتاپم....میخوام بدونم این ویندوز 8 چطوره؟ 7 رو با 8 جایگزین کردن رو توصیه می کنید یا نه؟
ممنون
سلامسلام
دوستان من یه لب تاب ایسوس گرفتم و ویندوز 8.1 روشه الان میخام یه بک اپ بگیرم از ویندوز برای روزی که ویندوز به فنا رفت بتونم همون ویندوز رو دوباره برگردونم ولی یه مشکل دارم
خد لب تاب یه سری فایل داره برای نصب که وختی ترم افزار بک اپ رو نصب میکنم و گذینه ی بک اپ روی dvd رو میزنم میگه باید نرم افزار رو خریداری کنید !
باید چطور بک اپ رو روی dvd بریزم میتونم از نرم افزار دیگه ای استفاده کنم ؟ موندم رو هوا میخام از لب تاپ استفاده کنم ولی میخام اول بک اپ بگیرم
کسی میتونه کمک کنه ؟
خواهش میکنمممنون بابت لینک یه سوال دارم اونم این هست که از یکی از کسایی که کارایه کامپیوتری میکنن
پرسیدم و گفت با خود ویندوز بک اپ نگیر زیاد خوب نیست و خود لب تاب و شرکت سازنده ی لب تاب نرم افزاری میزاره همیشه
برای این کار که من چیزی پیدا نکردم و اونیم که پیدا کردم گفت باید لاینسس بخری الان با این روش که از خود ویندوز برای این کار
استفاده میشه من بک اپ بگیرم روی dvd راهت میتونم بعدا ازش استفاده کنم و مشکلی نداره و بعدا به مشکل بر نمیخرم ؟
64 بیتی با رم ۱؟؟؟دوستان من ویندوز 8.1 ورژن enterprice x64 رو دانلود کردم و رو فلش بوت ریختم
بعد سیستم رو ری استارت کردم تا ویندوزو نصب کنم ولی رو لوگو قفل میکنه.بعد رم سیستمش 1 گیگ هست کلا ضعیفه.
آیا بخاطر رم و سیستم پایینه که اینطوری میشه یا مشکل از ویندوز دانلودیه؟