سلام دوستان من نسخه حرفه ای رو نصب کردم اما حتی بلد نیستم چه طور کامپیوترم رو خاموش کنم!میشه بم بگیدچطوری میشه کامپیوترم رو خامش کنم؟چه طور میشه وقتی یه فیلم رو وقتی با مدیا پلیر باز میکنم ببندمش؟ چقدر کار با این ویندوز سخته!
هنوزم وقتی میرم تو بازیه ب.ت.ل.ف.ی.ل.د 3 بعد 1 ساعت بازی گیر میکنه میام بیرون میبینم حجم مصرف رم رو 90% رفته...هر چیزی تست کردم نفهمیدم چی داره حجم رم رو میخوره.فقط با ریستارت درست میشه.3تا ویندوز 8 متفاوت نصب کردم بازم اینجوری شد.فقط وقتی بتل 3 بازی میکنم اینطوریه
سیستمم هم خوبه
2500k
4*2 gig gskill
![]()
![]()
با این نرم افزار اکتیو جدید را وارد کن
دوستان کسی کاسپرسکی نصب کرده و اکتیوش انجام داده باشه؟
من اکتیو کرد مدتش تموم شد حالا میخام کلید جدید بدم سریال مخاد هر چی میزنم میگه استباه چکار باید کرد؟
مرسی
enterprise صفحه اولالتیمیت نمیاد؟
کامل ترین ورژن کدومه؟ از کجا دانلود کنم؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
چند صفحه قبل من یک اکتیو افلاین گزاشتم 100 % اکتیو میکنهمن هرکاری میکنم ویندوز اکتیو نمیشه!میشه یه نرم افزاری که باش بتونم ویندوز رو اکتیو کنم بهم معرفی کنید؟
ممنون
دوست عزیز کی آنتی ویروس شما بلاک شده و باید یه Key جدید وارد کنی....سلام دوست عزیز
چراغ هاردت روشنه یعنی داره کار میکنه درسته؟
برای منم اینطور میشه بتل بستم گزاشتم 2مین موندارور امد درباره اسکریپت که کنسل کردم درست شد
نمیدونم به چی ربط داره من از فایرفاکس استفاده میکنم
---------- نوشته در 11:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:59 PM ارسال شده بود ----------
دوستان کسی کاسپرسکی نصب کرده و اکتیوش انجام داده باشه؟
من اکتیو کرد مدتش تموم شد حالا میخام کلید جدید بدم سریال مخاد هر چی میزنم میگه استباه چکار باید کرد؟
مرسی
دوست عزیز کی آنتی ویروس شما بلاک شده و باید یه Key جدید وارد کنی....
یه سایت واسه دانلود کی های بروز رو واست PM کردم
خب دوستان من نسخه پروفشنال رو نصب کردم یه کرک هم توی پی سی دانلود بود اونم ریختم الان ویندوزم برای 180 روز اکتیو شده >:d
دوستان من موقع نصب ازم product key میخواد چی کار کنم ؟
سلام مثل اینکه امروز یه نسخه جدید منتشر شده ؟؟!! درسته ؟
بالاخره ما نفهمیدیم بهترین نسخه کدومه !!؟ pro وenterpriseتفاوتشون چیه ؟
لینکشو میدی من سرچ کردم ولی همشون همون 180 روزه هستنچرا 180 روز الان کرک دائمی براش اومده
P8_v25.exepro یسری امکانات حرفه ای مثل ریموت دسکتاپ و مدیا سنتر داره تقریبا همون ultimate سون هستش
---------- نوشته در 09:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:16 PM ارسال شده بود ----------
لینکشو میدی من سرچ کردم ولی همشون همون 180 روزه هستن